Ovaccinerade ska märkas i plenisalen

Riksdagsförvaltningen har tagit fram nya smittskyddsrekommendationer för ovaccinerade riksdagsledamöter, bland annat ska de uppmanas att använda andningsskydd av säkerhetsklass FFP2 vid votering i kammaren.

Lite märkligt beslut eftersom det innebär att man på det här sättet hänger ut de som valt att inte vaccinera sig. Det är förvisso bara en uppmaning som kan ignoreras, men det sätter ändå ribban för att man bejakar kränkande särbehandling.

Att man drygt två år efter virusutbrottet sätter in dessa åtgärder samtidigt som man öppnar upp samhället utan restriktioner blir dessutom kontraproduktivt. På företag ute i landet möts vaccinerade och ovaccinerade dagligen i arbetsmöten samt lunchraster utan problem, så varför just riksdagsledamöter ska märkas på det här sättet samt säkerligen få stark kritik av både oförstående kollegor och hyenorna i pressen är uppseendeväckande.

Allt detta samtidigt som det är tydligt att vaccinen inte har den effekt man hoppats på och människor blir smittade igen trots att de är dubbelvaccinerade samtidigt som många får skadliga biverkningar. En stor grupp verkar inte heller förstå att man själv kan bära på smittan och smitta andra fast man är vaccinerad. Men eftersom folket är så välmarinerade i masspropagandan om att det är de ovaccinerade som är boven i dramat, ifrågasätts ingenting utan medborgarna är istället välvilligt inställda på både en tredje och fjärde spruta medan de flesta inte har några skrupler när det kommer till den omotiverade barnvaccineringen. Bara tiden kan förtälja resultatet av detta omfattande medicinska experiment.

#followthemoney

Bildkälla: DN

11 reaktioner till “Ovaccinerade ska märkas i plenisalen

 1. Man blir mörkrädd över allt konstigt som händer i vårt land.
  Hämta Outlook för Android ________________________________

  Gilla

  1. Jag låg och funderade på det här i går kväll innan jag somnade. Min referens är ju det samhälle jag lever i, och då tycks Sverige helt otäckt primitivt och efterblivet, relativt något som Homo Erectus eller Homo Habilbis, det var över 2 miljoner år sedan. Dagens människa kallas ju Homo sapiens, vilket betyder de intelligenta. Grunden till människans förmåga att utvecklas är ju intelligensen, den kognitiva förmågan att lära sig och dra slutsatser av erfarenheter och ständigt göra det bättre och inte upprepa misstag. Den förmågan tycks alltmer degenerera i Sverige, åtminstone när det gäller de som styr, som politiker, influensers, journalister, osv. Det är ju människans teknologi och dess tillämpning som har gjort det möjligt att utvecklas från ett liv i grottor och tugga rötter, men de som styr Sverige tycks alltmer försöka stoppa utvecklingen för ju primitivare samhället är, ju lättare är det att kontrollera och styra det. Asien utvecklas istället med blixtens hastighet och är nog redan nu mänsklighetens center.

   Gilla

 2. De som driver detta är personer som sätter upp fårstängsel framför sina fönster där hemma, för att förhindra att mygg och knott kommer in … [/sark] Det handlar om skydd som har maskor som är i storleksordningen 55-440 µm och påstås ”skydda” mot sådant som är 60-140 nm stort. I runda slängar faktor 1000. Ingen förståndig person får det att gå ihop …

  Gillad av 1 person

 3. ”Nu kommer det studie efter studie som visar att vaccinen inte fungerar mot deltavarianten och att det är fullvaccinerade som blivit de nya superspridarna. Dessutom ger vaccinen biverkningar i en omfattning som aldrig skådats”https://checkfact.org/kejsaren-ar-naken-vaccinen-i-princip-verkningslosa-och-effektiv-behandling-mot-covid-finns/
  Det gäller de amerikanska vaccinen, inte de kinesiska eller ryska.

  Gilla

   1. Vad som tycks pågå är rent otäckt. USA företag har aldrig visat någon respekt för människoliv. Ta tobaken, som man påstod var hälsosam, nu det drogberoende som USAs BigPharma har skapat som är så omfattande idag att medelåldern i USA faktiskt sjunker. https://drugabusestatistics.org/ och nu kommer nästa fas, vaccinberoende. Bara idag.
    https://www.rt.com/news/538953-south-korea-vaccinated-teenager-death/
    https://www.rt.com/news/538956-covid-vaccination-delta-spread-study/
    Det har varit flera rapporter att USA vaccinerna dödar fler än viruset. Samtidigt ökar kontrollen av individerna i samhället för att tvinga dom att använda det. Kanske kommer snart obligatoriskt rökning, och obligatorisk bruk av BigPharma droger. Allt för att öka beroendet – och vinsterna.
    https://www.rt.com/news/538912-melbourne-protest-bill-mandates/
    Jag läste ett citat idag jag känner igen.
    ”Det har alltid varit så att tyranner, för att stärka sin makt, har gjort varje möjlig ansträngning för att träna sitt folk, inte bara i lydnad och underdånighet, utan också i dyrkan” (Etienne de La Boetie)
    Tyrannerna idag. USA företagen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s