Forskare bakom rapport som visade att flest våldtäkter i Sverige begås av invandrare riskerar nu åtal

Tidigare i år skrev jag om att det publicerats en rapport (Swedish rape offenders – a latent class analysis) av svenska forskare, bland annat professor Kristina Sundquist och docent Ardavan Khoshnood, som upptäckt att de flesta våldtäkter i Sverige begås av invandrare och vi var många som spådde repressalier för att de vågat ta bladet från munnen. PK-Sverige levererade så klart och nu har en åklagare efter påtryckningar från Överklagandenämnden för etikprövning inlett en förundersökning mot professor Kristina Sundquist som nu riskerar åtal för sin upptäckt eftersom den anses ”oetisk”. Enligt Jörgen Svidén, kanslichef på Överklagandenämnden för etikprövning, handlar rapporten om sexualförbrytelser bland utrikes födda som Sundqvist ej fått tillstånd till.

Således ska vi nu slösa på resurser inom rättsväsendet för att en professor av en slump upptäckte fakta som var viktiga att publicera för att få en mer nyanserad debatt istället för den enkelspåriga öppna hjärtan-propagandan som genomsyrat den politiska debatten och hjärntvättat folk det senaste decenniet, vilket är helt oacceptabelt i landet med en av världens mest trånga åsiktskorridorer. Det är bisarrt, men så typiskt Sverige och det ligger garanterat mer bakom än etik!

#onlyinsweden

Professor råkade upptäcka att de flesta våldtäkter begås av invandrare – riskerar åtal

15 reaktioner till “Forskare bakom rapport som visade att flest våldtäkter i Sverige begås av invandrare riskerar nu åtal

 1. I detta ärende riskerar den som säger sanningen att bli tystad. Så fruktansvärt PK Sverige blivit. Men reaktionen blir förståss att en forskare inte blir lika lätt att peka ut som brun, utan då får etablissemanget ta hjälp av politiska aktivister i form av åklagare och senare domare

  Gillad av 1 person

 2. Det är inte upptäckten som de anser oetisk utan det faktum att Kristina använt data för ett syfte som hon inte hade tillstånd till. Av integritetsskäl ställs höga krav på forskare att få ut data ur känsliga register som straffregistret, patientregistret och så vidare. Man måste precisera exakt vilken frågeställning man vill belysa och vilka analyser man planerar i förväg och sedan hålla sig till det. Som forskare kan man uppleva det som frustrerande att man bundit sina händer hårt i förväg och har man ett stort intressant datamaterial att sätta tänderna i, men så ser regelverket ut och det måste vi förhålla oss till.

  Gilla

  1. De som är svårt indoktrinerade i PK-smeten vill gärna framhålla att detta är oetiskt. Detta är bara ett svepskäl, inget annat. Anledningen är, som alla förstår, att det får inte på något vis framhållas något negativt om invandring och invandrare. Speciellt inte från etablerade forskare.

   Gillad av 2 personer

   1. Det är viktigt med etik när man hanterar personuppgifter. Jag tror inte att du skulle uppskatta att dina uppgifter från Patientregistret och Läkemedelsregistret skulle tas ut av vem som helst utan en ordentlig etikprövning i förväg.

    Gilla

  2. Förvisso, men det anmäldes och åklagaren valde att lägga ned förundersökningen. Då överklagade nämnden det beslutet och därför tas det upp igen, det tyder på att man verkligen vill statuera exempel.

   Gilla

   1. Det verkar onekligen så. Fast att påstå att det beror på missnöje med resultatet är bara spekulation.

    Gilla

   2. Absolut, men inte obefogat med tanke på hur hela etablissemanget i åratal haft beröringsskräck med frågan om representation av utlandsfödda i brottsstatistiken trots att regeringarna i våra nordiska grannländer beställt denna statistik och fått svart på vitt att en majoritet av första samt andra generationens invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken – särskilt inom sexualbrott.

    Gillad av 1 person

 3. ”Ardavan Khoshnood – När vi gjorde den studien så hade vi ingen aning om att vi skulle få så många personer med invandrarbakgrund.”

  Men hallå! Det är ju allmänt känt och har varit så under många år att invandrare står för huvudparten av de anmälda våldtäkterna. Under vilken sten har dessa forskare befunnit sig?

  Gillad av 1 person

 4. Av någon anledning känns det som att det saknas information – om doktoranden … Är vederbörande som PK-hjärntvättad bara kränkt eller handlar det även om hämnd för dåliga betyg? Något man inte skall bli förvånad över idag.

  Gillad av 1 person

 5. ”Den politiska aktivismen inom myndigheterna håller som bäst på att skörda nya offer inom den akademiska världen.”

  ”… ordföranden i Överklagandenämnden för etikprövning, justitierådet Ann-Christine Lindeblad, som just nu överklagat beslutet att en forskargrupp i Lund inte ska utredas på grund av att de presenterat en studie där utlänningar är överrepresenterade i sexualbrott, räddade tillsammans med två andra högt uppsatta jurister kvar en somalisk våldtäktsman i Sverige 2019.”

  Det var ”Ann-Christine Lindeblad, justitieråd, som 2019 ihop med kollegorna Svante O. Johansson samt Sten Andersson såg till att en somalisk våldtäktsman slapp utvisning genom en kupp i domstolen. Efter att ha våldtagit en kvinna i Linköping dömdes den somaliske mannen till utvisning. Men tre justitieråd i Högsta domstolen stoppade utvisningen – eftersom man hänvisade till att somaliern vistats i Sverige i mer än fyra år. Den vägledande domen leder nu till att många våldtäktsmän får stanna i Sverige i framtiden…”

  ” Ingen har i dag glömt justitiekanslern Marie Heidenborg och hur hon belönade en dömd tortyrvåldtäktsman med 840.000 i skadestånd. Vad är det som sker i våra domstolar egentligen?”

  https://katerinamagasin.se/avslojar-chef-for-etiknamnd-som-vill-atala-forskare-for-studie-om-utlandska-valdtaktsman-har-sjalv-raddat-somalisk-valdtaktsman-fran-utvisning-2019/

  Gillad av 2 personer

 6. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta??!! Vad händer i vårat f.d. fina Sverige & våra domstolar??!! Bra Jenny, att du sätter ”blåslampa” på våra makthavare….det behöver dom!!!!

  Gillad av 1 person

 7. Rapporten handlar om sexualförbrytelser bland utrikes födda som Sundqvist ej fått tillstånd till, detta var helt nytt för mig, att man var tvungen att ha tillstånd för att berätta sanningen.

  Gillad av 1 person

 8. Vi påstås ha yttrandefrihet, men staten och alla myndigheter
  Har fått i uppdrag att hjärntvätta alla medborgare till tystnad.

  Det tog poliserna 30 år att börja erkänna verkligheten som vi andra sett
  Hela tiden.
  Nu vill de vill de vi ska tycka synd om dem.
  Har de tyckt synd om de våldtagna kvinnorna som de kallar
  Rasister.

  Att några forskare råkade få reda på sanningen,
  Är inget farligt.
  Men att det kommit ut till folket är politikerna rädda för.

  Svenskarna har sett det hända i 30 år.
  men att ingen fått säga det
  är bevis på att vi inte är en demokrati
  Utan ett förtryckare land värre än diktatur.

  Gillad av 1 person

 9. Yttrandefriheten finns bara för de som är PK. . Alla som inte tycker som de PK:a ska tystas nu t o m i domstol. Blir de dömda har Sverige blivit en diktatur.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s