Mer hysteri nu än för ett år sedan

Noterar att barnens skola nu återigen höjer beredskapen med uppmaningar om att hålla avstånd och vara utomhus mycket efter att fyra fall av Covid-19 konstaterats på en skola med ca 640 elever. Man ber nu alla att vara uppmärksamma på symptom och sjukdom samt testa barnen för covid även om det känns som en ”vanlig förkylning”.

Jag förstår inte denna hets som känns mer utbredd nu än för ett år sedan när det var en mer allvarlig situation i samhället med många smittade och varför vill de nu så gärna att alla ska testa sig hela tiden? Barn har sedan dag ett av denna så kallade pandemi klarat sjukdomen utmärkt och de behöver öva upp immunförsvaret snarare än isolera sig, dessutom finns det fog för att ifrågasätta dessa tester som inte är helt tillförlitliga.

Någon skrev i går att PCR-test (Polymerase Chain Reaction) är en metod för att upptäcka arvsmassa (RNA) från viruset SARS-CoV-2, som kan ge svar på om man har eller nyligen har haft Covid-19. PCR-pinnen samlar in personens DNA på samma sätt som polisens toppsning och det som sker är således att man i kontrollsyfte håller på att samla in världsbefolkningens DNA i en nationell databas. Intressant teori.

Kanske är syftet att skrämma upp föräldrar så att de med glädje ska kavla upp ärmarna på sina 5-11 åringar så fort EU godkänt Pfizers vaccin även för småttingarna, vilket just nu utreds?! Det finns uppenbarligen inga medicinska belägg för att massvaccinera små barn mot Covid-19, så då får man ta till mer skrämselpropaganda för att få ännu mer klirr i kassan och tyvärr är det ett lättsålt koncept som går hem i stugorna. Det går säkert också att indoktrinera folk att låta barnen få boostersprutor efter några månader när det så kallade skyddet avtager – det gäller att hålla bedrägeriet igång så länge som möjligt.

#followthemoney

12 reaktioner till “Mer hysteri nu än för ett år sedan

  1. Ett PKU register har bara funnits sen 1975 och inte alla länder har det. I Sverige är det svårt att få tillgång till DNA uppgifter från det. Polisen har bara lyckats 2 gångar. Vid Anna Lindh mordet och vid tsunamin i ostasien. Nu skall man komma ihåg att det är inte dom svenska myndigheterna som eventuellt ligger bakom ett internationellt inhämtande av DNA med pandemin som ursäkt, utan helt andra krafter.

   Gillad av 1 person

   1. Glöm inte vad som hände i Afghanistan. USA upprättade ett biometriskt register över befolkningen. Sedan tog Talibanerna över. Vem i framtiden kommer att ta kontroll över de svenska biometriska registren och i vilket syfte. Vad händer när 1933 i Tyskland upprepas, eller kanske det redan är upprepat. Hur mycket av allt denna personliga och känsliga information har redan USA tillgång till och hur mycket mer kommer dom att skaffa sig tillgång till.

    Gillad av 1 person

  2. Sant. Men något gör den där bomullstussen tydligen eftersom de så gärna vill trycka upp den i folks näsor om och om igen – även när det inre är befogat. 🤔

   Gilla

   1. När jag nyligen skulle resa till Italien måste jag ta ett PCR-test. De tog en lång pinne och körde ner i halsen. Jag håll på att få upp hela frukosten. Det gjorde jätteont och var inte ett dugg kul.

    Gillad av 1 person

 1. I väst, speciellt Sverige, arbetar man friskt på att upprätta biometriska databaser över befolkningen, som sedan kan användas för att kontrollera och styra innevånarna. Sverige har redan en av världens största biometriska databaser över befolkningen, det var därför man använde dessa passfoto stationer för fotot på passet och ID kortet. I Afghanistan hade USA kommit långt med att upprätta en biometrisk databas baserat på ögonen. Som tompas11 säger finns redan en massiv central databas medicinsk, inklusive DNA material, och den är helt under statens kontroll.

  Gilla

 2. På gott och ont med DNA,morden i Linköping löstes med hjälp av att en anhörig till mördaren lämnat DNA till nån släktforskningsbas. Polisen går omvägar för att försöka lösa grova brott och ja återigen,tack vare en våldsutvecking som enbart fanns i foliehattarnas värld för kanske femton år sedan men som nu är verklighet får vi ett samhälle få vill ha med ökad övervakning.

  Gillad av 1 person

 3. Status i dag är att min sons klass har 10 stycken Corona av 28 elever, min son testade sig i går och det har från det första upptäckta fallet i klassen gått ca 4 veckor tills min son tydligen hade Corona!
  Han har en lättare förkylning i dag och får vara hemma som det brukar vara när man är lite dålig samt följa skolans regler och allt omkring , jag hade det inte och inte min fru det heller!
  Rätt skumt att man ska behöva testa sig för en sjukdom som är fruktansvärt dödlig som man kanske inte vet att man har, får inte i hop logiken!
  Tror i vart fall positivt att vi överlever detta och kan gå vidare i livet och det blir ingen spruta i armen på min son👍

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s