Ena stunden är vaccinen säkra och nästa innebär det en onödig risk

Tyvärr är det fortfarande ingen som dragit i handbromsen vad gäller det ogenomtänkta beslutet att vaccinera barn mot Covid-19 fast de varken är drivande av smittan eller blir allvarligt sjuka samt framförallt har ett naturligt immunförsvar, men när det handlar om att fylla fickorna hos Big pharma-bolagen är tydligen alla medel tillåtna.

Medan man har fullt upp med att vaccinera landets 12-15 åringar och samtidigt överväger att börja vaccinera barn i åldern 5-11 år, är det intressant att notera att forskare anser att barn som haft Covid-19 enbart ska få en vaccindos, eftersom den andra dosen inte tillför särskilt mycket och bara innebär en ”onödig risk” samt att det är ”extra viktigt att inte övervaccinera barn då de sällan blir svårt sjuka i covid och vi inte ska pumpa i dem vaccin om de inte behöver det”.

Charlotte Thålin, forskningsledare på COMMUNITY-s tudien på Danderyds sjukhus, säger att vaccinen verkar vara väldigt säkra men att vi inte vet vad riskerna är på lång sikt samt att det även finns en liten risk för biverkan i form av hjärtmuskelinflammation som oftast uppstår just efter den andra dosen.

Ävrn Joakim Dillner, professor i infektionsepidemiologi vid Karolinska Institutet, håller med.

-” Folkhälsomyndigheten har uppskattat att 40% av barnen i den här åldersgruppen redan har haft covid och jag ser det som en stor etisk vinst om man kan spara in alla de här doserna och inte ge barn vaccin som de inte behöver.”

Frågan man hade önskat sig att fler skulle ställa sig är varför man överhuvudtaget behöver vaccinera barn med ett vaccin med så många risker och okända långsiktiga biverkningar, särskilt när det är uppenbart att vaccinet inte fungerar? När länder som Kina och Israel, som vaccinerat hela sin befolkning minst två gånger om, återigen får ökad smittspridning i landet är det något som inte stämmer och varför man så gärna vill påtvinga all världens befolkning massvaccinering med ett ineffektivt vaccin med stora risker mot en sjukdom med låg dödlighet fortsätter vara förhöjt i dunkel.

De oerhörda konsekvenser som dessa fatala beslut kan komma att få för generationer framöver är svåröverskådligt, eftersom ingen vet vad vi har att vänta oss. Förfärligt och jag lider med alla barn som tvingas utsätta sig för det här medicinska experimentet.

#followthemoney

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/forskare-en-vaccindos-racker-for-barn-som-har-haft-covid

6 reaktioner till “Ena stunden är vaccinen säkra och nästa innebär det en onödig risk

 1. Det finns mer än 100 preparat på G såg att det finns 27 lite mer mogna några approved de flesta emergency approved….. i Sverige startade vi med 4 nu är de 1 som fortfarande ”går som tåget” och 1 som är pausat för 30- Det som pausades har 1.9cpm medan det som får fortsättas med hade 1.6cpm så min gissning är att det snart blir mer/fler stopp…. nu har ju Merck kommit med ett piller…. verkar riktigt ”dödande” försök att få tag på Ivermectin och i väntan på det finns Quercetin

  Gillad av 1 person

 2. På sätt och vis relaterat till inlägget ”Hur många gånger kan man dela kakan?

  Varför får man känslan av att det är många politiker världen över som fått ‘pensionstillägg’, sponsrat av läkemedelsindustrin …?

  Gillad av 2 personer

 3. BigPharma lojala propaganda system. Media.
  Fler kan ha dött av covidvaccin än av covid-19 i Sverige
  https://checkfact.org/mycket-mojligt-att-fler-dott-av-vaccinen-an-av-covid-19-i-sverige/
  Ledamöter i EU-parlamentet uttrycker djup oro över införande av covidpass – ”diskriminerande och strider mot grundläggande mänskliga rättigheter”
  https://checkfact.org/ledamoter-i-eu-parlamentet-protesterar-mot-att-covidpass-ar-diskriminerande-och-strider-mot-grundlaggande-manskliga-rattigheter/
  Häxjakt på ovaccinerade i Sveriges riksdag
  https://checkfact.org/haxjakt-pa-ovaccinerade-i-sveriges-riksdag/
  https://checkfact.org/

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s