Att krossa kärnfamiljen och skapa ett fullständigt jämlikt samhälle är ingen ny företeelse

Meningarna går ofta isär om Rysslands karismatiska president Vladimir Putin, men när han i ett tal under en konferens nyligen satte ord på de galenskaper vi hänger oss åt i Europa och USA – som bland annat innebär att krossa kärnfamiljen med könsidentitetshysteri och genuspolitik samtidigt som vi hukar oss för kränkthetskulturen, känns det ändå skönt att få bekräftat att det finns makthavare som ser vad vi håller på med samt inte räds att kritisera det öppet.

Kanske är det öststaterna vi får sätta vårt hopp till framöver. Ser man till EU är det exempelvis Visegradsgruppen som står för sunda åsikter och värderingar, vilka kan agera bromskloss när EU förirrar sig i den misslyckade migrationspolitiken samt förödande genusideologin och tillika klimathysterin som genomsyrar hela organisationen. Att nu även Ryssland ifrågasätter är bara positivt.

—————————————–

Utdrag ur Putins tal:

-”I USA och delar av Europa anser vissa att det är en bra sak att syssla med omvänd diskriminering, omskrivning av den egna historien och att förneka att barn har en mor och en far, eller till och med förneka att det existerar biologiska kön.

Det står dem fritt. De är herrar i sitt eget hus. Men vi har en annan utgångspunkt. I det ryska samhället anser en klar majoritet att vårt agerande ska vara förenligt med den historia och kultur som vårt multietniska land delar.

Vi får se hur framgångsrika de blir. Men deras recept är inte nya. Allt det där – vilket kanske förvånar någon – är något som vi känner igen i Ryssland, i vår historia där 1917 års bolsjevikrevolution byggde på Marx och Engels dogmatik om att samhällets sociala och politiska strukturer skulle omformas, traditioner och mänskliga relationer skulle brytas ned och att man till och med skulle krossa kärnfamiljen. Precis som idag framställde man det man höll på med som ”utveckling” och lyckades faktiskt få en hel del stöd runtom i världen.

Men det finns fler likheter mellan dagens politiskt korrekta och de traditionella kommunisterna. Bolsjevikerna var fullständigt intoleranta mot oliktänkare, på ett sätt som påminner om vad vi ser i dagens väst. De metoder som används där idag är något som vi önskar att vi lämnat långt bakom oss. Det är plågsamt att se hur de klassiska västerländska verken som till exempel Shakespeare inte längre lärs ut i skolorna. De anses för omoderna och oförmögna att belysa genusfrågor och andra frågor som Hollywood och biofilmer är mycket bättre på, såsom att låta tillräckligt många färgade människor och kvinnor representeras i varje film. Men den här nya kränkthetskulturen resulterar i omvänd diskriminering. Det är en rasism som går åt andra hållet.

Medan de flesta ryssar inte bryr sig vilken hudfärg eller vilket kön du har, har jämställdhets­debatten i vissa västerländska länder spårat ur i rent vansinne. Där vill man förstöra eller avveckla hela idén om att det finns män och kvinnor. De talar om Förälder 1 och 2, och ”födande förälder” istället för mor och så vidare. De vill ersätta ordet amma med att ”mata med mänsklig mjölk” och liknande. Det är fullständigt vansinne. Med det här nyspråket har de tänkt sig att de ska kunna påverka människors medvetande. Ibland får barn, även i unga år, höra att de har ett val där de ska kunna välja om de vill bli pojke eller flicka.

Är ett barn verkligen kapabelt att fatta ett sånt beslut? Det liknar närmast brott mot mänskligheten, och allt görs under parollen ”utveckling”. Men om de nu gillar att göra det här, så låt dem göra det och så får vi se vad som händer.

Men konservatismen kommer att förändras. Den grundläggande principen som alla läkare känner till – gör inget som kan skada – är något vi måste ta till oss. Vi minns vår historia och vårt förflutna, vi vet att priset för brutala och snabba förändringar kan bli väldigt högt. Bakom sig kan det lämna en moralisk avgrund som ingenting kan byggas på.

Länder måste samarbeta, men det innebär inte att nationalstaterna ska avskaffas. Istället visar pandemin att de suveräna staterna fortfarande är den verkliga spelaren på den internationella arenan och att uppburna internationella organisationer inte står högt i kurs när det verkligen gäller. Det här framgår av att både USA och Europa stängde dörren för internationellt samarbete när pandemin slog till och att de införde exportrestriktioner samt lade beslag på varandras skyddsutrustning och liknande när krisläget närmade sig.

Globalister beskriver ofta nationalstater som ett sorts hinder för välstånd, men det stämmer inte. De som påstår det är människor som vill ha öppna gränser för att att kunna använda sina konkurrensfördelar och skaffa sig inflytande över andra, men så fort det dyker upp någon som är mer framgångsrik än dem så stänger de gränserna igen, inklusive sina egna gränser. De ger upp sina ideal och börjar bygga murar igen. Alla kan se det, det är inget märkligt och inget hemligt.

Bara självständiga stater kan lösa den här sortens problem. Varje ny världsordning måste utgå ifrån att länder är självständiga och understryka vikten av nationell självständighet, inte bekämpa självständighet. En sådan världsordning får inte bygga på att man ska påtvinga andra sina egna värderingar genom att framställa dem som universella värderingar.”

https://www.friatider.se/putin-pk-politikerna-i-vast-ar-som-bolsjevikerna

15 reaktioner till “Att krossa kärnfamiljen och skapa ett fullständigt jämlikt samhälle är ingen ny företeelse

 1. Intressant att Putin fortfarande kallar händelsen som ägde rum i Ryssland oktober 1917 för en revolution (förutsatt att det är korrekt citerat, vilket man inte kan ta för givet idag …). Det som hände var en statskupp genomförd av just nämnda bolsjeviker. Efteråt kallade de sig för kommunister. (En gris med …) Putin bör rimligtvis veta att en revolution utgår ifrån folket (som den i Frankrike), medans en statskupp utgår ifrån särintresse, vilket det handlar om i detta fall. I.o.f.s., så vill nog Putin inte ‘röra om i grytan’, för att slippa inrikes reaktioner ifrån de som alltid har haft svårt med definitionen av olika begrepp …

  Gillad av 2 personer

 2. Funderade lite på detta inlägg under dagen. Jag håller med om att ”väst” håller på att fjanta till det ordentligt med alla märkliga bokstavskombinationer som ska ges alla rättigheter och bidrag som finns i hela världen. HBTQI? Vad är det för fel med de svenska orden, familj, mamma och pappa? Dock är jag skeptisk om Putins m fl hållning är genuin, jo det är den nog, eller mest ett utspel mot västvärlden. Min konklusion blir ändå densamma som innan. Lita aldrig på en kommunist.
  Trevlig söndag

  Gilla

  1. Menar OJ att Putin är en kommunist? Skulle vara en fantastisk nyhet i så fall för inget Putin gör eller gjort tyder på någon kommunistisk ådra! För övrigt är det ju så att ska du skriva något som ens andas något positivt om Putin i Sverige måste du först tala om hur hemsk han är och att du tar avstånd från allt som han gjort eller påstås göra! Men så är det…Fulmedias propaganda påverkar folk även om de inte tror eller förstår det själv!

   Gilla

 3. Vad menar Benny? Om inte Putin är kommunist? Beklagar om jag trampade på någon öm (kommunist) tå. Jag anser vad jag vill, och behöver inte relatera till PK media. I övrigt går ditt inlägg inte att bemöta då det var osammanhängande och svamligt. Jag rekommenderar Benny en skrivkurs, med fokus på meningsbyggnad!
  Mvh

  Gilla

  1. Det verkar som det är du som har svårt med läsförståelse! Man kan kalla Putin mycket men kommunist är han inte (och inte jag heller). Och visst är det så att fulmedias propaganda påverkat OJ mycket mer än hen vill vidkännas! Så ta du en kurs i läsförståelse och försök igen!

   Gillad av 1 person

 4. Både Ryssland och Kina har gått igenom den kommunistiska utvecklingsfasen. I Ryssland avslutades den för 30 år sedan, i Kina för 71 år sedan, Sverige tillämpar ännu sovjet systemet. Diktaturen. Kina har idag ett mycket aktivt och fungerande folkstyre. Sverige har ännu inte slagit in på den vägen. Den som vill skynda på förfallet av samhället mot sammanbrott bör läsa detta.
  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/XqWP8b/alex-ceesay-hiphop-ar-inte-en-vag-ut–det-ar-en-vag-in-i-kriminalite
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/stor-uppmarksamhet-kring-mordet-pa-ein-r-vacker-kritik
  https://samnytt.se/foraldrar-som-later-sina-barn-lyssna-pa-einar-borde-skammas/
  https://samnytt.se/statstelevisionen-sande-minnesstund-for-mordad-gangsterrappare/
  https://www.expressen.se/nyheter/streamas-av-miljoner-ar-dodsfiender/
  https://www.expressen.se/tv/nyheter/filmerna-som-sprids-efter-mordet-pa-einar/
  https://www.expressen.se/kultur/victor-malm/vi-gjorde-fel-med–einar-helt-fel/
  https://www.expressen.se/nyheter/avbonen-efter-mordet-gar-inte-att-forsvara/
  Den förälder som vill introducera sin barn till droger, våld och dödande bör absolut rekommenderar rappmusik, om det kan kallas musik, för med rappmusiken formas barnens uppfattning av världen tidigt till rappkulturen, våldet, kriminaliteten, drogerna och dödandet. Citat från media.
  ”Einár hyllar en fruktad gängledare som mördats i Enskededalen i december 2018.”
  ”Hiphop är inte en väg ut – det är en väg in i kriminaliteten”
  ”att ingen kulturkritiker yppade ett ord om låten, när gängkriminalitet, våldsdåd och skjutningar fyller löpsedlarna, dominerar partiledardebatterna, och säkert som klockan går blir en avgörande valfråga nästa år?”
  ”Sveriges Radio och SVT har okritiskt låtit kriminella göra reklam för gäng och kriminell verksamhet som stärkt deras och gängens kapital.”
  ”mest spelade svenska artisterna samtidigt varit dömda för grova brott, alternativt varit häktade eller misstänkta för sådana.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s