Polisen har redan förlorat kampen mot de kriminella gängen

Samtidigt som våra makthavare gör sitt bästa för att slå ifrån sig ansvaret för den urartade gängkriminalitetens härjningar på gator och torg som drabbar civila i allt större utsträckning samt galjonsfiguren Jerzy Sarnecki fortsätter neka till att den okontrollerade invandringen de senaste decennierna skulle ha något med saken att göra, är det intressant att höra att även polisens mordutredare nu slår larm om att man tappat kontrollen över situationen.

I en intervju med SVT konstaterade Caroline Asplund, inspektör vid polisområde Stockholm Nord, att utredarna inte hinner med alla ärenden som gäller skjutningar med dödlig utgång relaterade till de kontinuerligt förekommande väpnade uppgörelserna inom och mellan kriminella invandrargäng i bland annat Rinkeby, Tensta och Husby.

Asplund är också kritisk till att de ansvariga politikerna tillåtit situationen att eskalera till en nivå där Polismyndigheten inte längre mäktar med sitt uppdrag, en situation som i grunden bottnar i att Sverige tagit emot fler migranter än vad samhället klarar av att hantera. Enligt Asplund skulle en sådan här brottsutveckling heller aldrig ha tolererats på exempelvis Södermalm i Stockholms innerstad utan att det skulle bli en regeringskris eller en nationell händelse inom polisen.

Asplund menar att polisen redan förlorat kampen mot de gängkriminella i Järva och även om en massiv kraftsamling gjordes i dag skulle det ta lång tid att krossa gängen.

-”Som vi är organiserade nu så klarar vi inte av det. Det har gått förbi någon gräns för vad man bara kan stå och se på. Det är som att Järva är bortglömt.”

Tragisk utveckling som såväl blått som rödgrönt lag bidragit till genom sin skadliga politik (något att komma ihåg nu när Moderaterna vänt på kappan) och som även media ska ha en känga för eftersom de sett till att i många år upprätthålla den trånga åsiktskorridoren, där det i princip varit oacceptabelt att diskutera konsekvenserna av den misslyckade migrations- och integrationspolitiken på ett sakligt sätt.

De som drabbas hårdast är så klart de boende i alla särskilt utsatta områden som förlorat familjemedlemmar och tvingas leva med öppen droghandel samt grov kriminalitet inpå husknuten utan att kostymnissarna i Rosenbad är villiga att lyfta ett finger för att stoppa eländet, för när det väl kommer till kritan är de bara bra på en sak – bygga luftslott och leverera tomma löften som en majoritet av befolkningen märkligt nog köper år efter år.

#detnyasverige

#mycketsnackingenverkstad

Polisen: ”Vi klarar inte av” att stoppa den invandrade gängkriminaliteten

18 reaktioner till “Polisen har redan förlorat kampen mot de kriminella gängen

 1. Polisen förlorar kampen för dom inte har de rätta metoderna eller maktbefogenheten att agera. Det är som att bekämpa ett kulsprutenäste med vattenpistoler. Grundproblemet är att politikerna anser att det är en mänsklig rättighet för buset att gå runt på gatorna och skjuta och handla droger. Det finns beprövade metoder som fungerar och ger resultat, men det kommer att förbli som det är och värre tills man börjar tillämpa dom.

  Gillad av 1 person

 2. Nu gör politikerna allt de kan för att slå ifrån sig denna utvecklingen deras politik har inneburit, men allt är deras ansvar! De var de som öppnade Sverige, de var de som inte ville ha några murar, de är de som har monterat ner tullen, polisen kan tacka Dan Eliasson och socialdemokraterna att de förstörde polisorganisationen. Påhejade av bland annat deras galjonsfiguren Jerzy Sarnecki men även av journalister, PK-folk och alla andra som går politikernas väg.

  Politikerna har envist vägrat leva i den verklighet de har skapat för alla oss andra, de själva lever i helvita bostadsområden utan de problem som finns i många vanliga områden.
  De är vi som får betalar med vår frihet, våra rättigheter och våra skattepengar, politikerna lever vidare i sin extremt förljugna värld där konsekvenstänk och självinsikt är ord som ingen kan stava till.

  Men de är våra barn som får betala de högsta priset för denna utvecklingen som våra hönshjärnor gör allt för att skapa, detta måste bara få ett slut, Men här springer man på nästa problem, finns det någon som är kapabel till att vända denna utveckling?

  Gillad av 1 person

 3. Asymmetrisk krigföring, inte gängkriminallitet?
  Allt sedan politrukerna böt olja mot muslimer….-70 tal?
  Nej, de ger sig aldrig…
  Så vad göra?
  Skatteuppror?
  Lär ju träffa mitt i klockspelet-hit them where it hurts.
  F.. n, att jag är less på detta dumknollde $kithålsland.
  Som nån skrev-konkurrerande kulturer blir INTE bra-så vad gör de här?
  Kolla upp vem Amalek är?? och vem som tycker så….
  Religion, religion, religion.

  Gilla

 4. Jenny…
  Ljuger jag mycket?
  Du måste vara en GALET bra kvinna med kidz & allt… om så.
  Om du slapp galenskapen här??
  I stormens öga… The place To be.
  Like-Motorcity madhouse.. i mitten.

  Hockey?

  Gilla

 5. Vad händer nu?
  Verkligen….
  Du var /är den bästa kvinnan, i min bok, utan att vara kär.
  Du enormt intelligent.
  Själv?

  Gilla

  1. Det var tråkigt att höra att han har dött. Jag läste hans sida nästan varje dag. Och han har inte skrivit sen 26 september. Han hade precis flyttat till Simrishamn. Han skrev om det. RIP Marcus.

   Gilla

   1. Ja det var verkligen ledsamt. Jag läste också hans sida varje dag och kommenterade emellanåt. Marcus är saknad av många.

    Gilla

 6. Hur ser ni kvinnor ut??
  Ni älskar dominanta Karlar??
  Så klart ni gör….
  Varför?
  Förnedring???
  Noo!
  Ni kan trolla rätt hårt…
  Gifta sig???
  Jenny, vad säger du?
  Jenny, sweet woman?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s