Dags att bana vägen för nya restriktioner och vaccinkrav

Nu har det varit lite väl lugnt på coronafronten ett tag när elkrisen och klimatet istället dominerat medias tablåer, så nu är det dags att kasta in lite mer hysteri genom att skrämma människor med en ny smittovåg i Europa som kan kräva nya lockdowns samt mer vårdbelastning.

Budskapet är enkelt – den enda vägen ut ur krisen är att vaccinera sig och det är de ovaccinerades fel att smittan ökar. Aftonbladet har även kastat in en undersökning om det är rätt att ovaccinerade ska drabbas av hårdare restriktioner och indoktrineringen fungerar för en kraftig majoritet svarar ja på frågan.

Intressant i sammanhanget är att en ny virusvariant efter Delta håller på att växa fram i Storbritannien och som bekant triggas mutationerna av vaccinering, men det får så klart inte alls samma fokus. Eftersom planen verkar vara regelbunden vaccinering två gånger om året då effekten avtar efter några månader, kan man tänka sig att fler aggressiva mutationer är att vänta framöver med nya onödiga dödsoffer som följd. En ny upphaussad smittovåg skulle även medföra ett snabbare nödgodkännande av vaccin för 5-11 åringar som just nu utreds i både USA och Europa.

Tragiskt att det här får fortgå och följderna är omöjliga att förutse, men eftersom folk slutat tänka rationellt och istället lägger sina liv i händerna på profiterande vaccintillverkare och makthungriga politiska ledare ser jag ingen ljusning – tvärtom väntar jag bara på en ny lockdown eller orealistiska krav på ovaccinerade även i Sverige.

#followthemoney

7 reaktioner till “Dags att bana vägen för nya restriktioner och vaccinkrav

 1. Hittade detta igår:

  EMA starts evaluating use of COVID-19 vaccine Comirnaty in children aged 5 to 11 | European Medicines Agency (europa.eu)

  EMA will communicate on the outcome of its evaluation, which is expected in a couple of months unless supplementary information is needed.

  De kommer självklart godkänna detta. Vi ser ju mönstret klart och tydligt nu.

  Godkännandet kommer komma innan jul, kanske redan om en månad. Ty då har 12-15 åringarna fått två doser och det finns ledig kapacitet att bara fortsätta med 5-11 år.

  I Sverige kommer således 5-11 åringar erbjudas Comirnaty innan jul…allt sker ju i en allt snabbare takt, för att inte information och skadligheter och innehåll ska hinna komma ut och förstås av den sovande befolkningen.

  Det blir inte så många barn kvar som blir föräldralösa när deras v -föräldrar blir sjuka och dör, eftersom v-barnen kommer följa sina föräldrar i graven, men lite senare bara. Enda hoppet är om de ökat andelen flaskor med saltlösning för barnen.

  Hälsningar Katarina Modin

  Gilla

 2. Sannolikt inte en dold utrensning. För mig är den helt öppen, och problemet är möjligen inkompetens hos politiker och dess tillsatta GD med flera. Ett gammalt talesätt är: Skit in…skit ut

  Gilla

 3. Jag pratade nyligen med två personer i mitt bostadsområde, som bägge hade förlorat synen på ett öga på grund av blödningar. Sjukvården kunde inte säga vad det berodde på. Bägge var fullvaccinerade…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s