Varför göra samma misstag två gånger?

En insändare i lokaltidningen påminner om narkolepsiskandalen som många verkar ha förträngt och hur lite vi vet om hur såväl barn som vuxna kommer att reagera på vaccinet mot Covid-19. Det kan dröja flera år innan vi ser konsekvenserna av det medicinska experimentet.

Att man nu överväger att godkänna vaccinet för 5-11 åringar i EU borde även få den stora massan att reagera och säga stopp eftersom allt talar emot att experimentera med ett välfungerande immunförsvar hos friska individer som inte ens är en riskgrupp, men de är väl för marinerade i masspropagandan. Många vuxna får nu sin tredje spruta och är helt inställda på att det kan bli en fjärde, femte osv var sjätte månad medan vaccintillverkarna gnuggar händerna. Tragiskt.

#followthemoney

___________________________________

”2010 uppmanade dagligen Anders Tegnell (då från Socialstyrelsen) alla att vaccinera sig mot svininfluensan. Sen drabbades barn av narkolepsi, en livslång neurologisk sjukdom. ”Ingen kunde förutse detta”, sa socialminister Hägglund.

I en artikel i Svenska dagbladet den 27 november 2013 berättade Tore Scherstén, professor emeritus i kirurgi, tidigare huvudsekreterare i Statens medicinska forskningsråd, samt ledamot av Kungliga vetenskapsakademin, om att vaccinet Pandemrix var förbjudet i USA på grund av biverkningarna.

Varningarna kom innan vaccinationerna startade och talade för neurologiska åkommor. Detta berättade inte Tegnell för svenska folket.

Enligt Scherstén var det också känt att det kan dröja innan symptom uppkommer. Han fick reda på att den tyska regeringen beslutat att regeringsledamöterna, militären och utlandsplacerade tjänstemän inte skulle vaccineras med Pandemrix, utan med ett annat vaccin.

När Der Spiegel avslöjade detta sa enbart 12 procent av tyskarna att de tänkte vaccinera sig mot svininfluensan.

Men i Sverige var vaccinet redan inköpt och svenska myndigheter hade undertecknat ett kontrakt som frånsade vaccinföretaget allt ansvar för eventuella biverkningar. (Svenska dagbladet 27 november 2013)

600 personer har anmält till Läkemedelsverket att de drabbats av narkolepsi och 430 personer har skickat en skrivelse till staten och krävt skadestånd. Här påpekades ”felaktiga lugnande besked om vaccinets ofarlighet”. (YA 14 september 2019).

Sex av tio svenskar vaccinerades mot svininfluensa, i Tyskland knappt var tionde. Länderna visade dock samma dödlighet; 0,31 per 100 000 invånare, enligt EU:s smittskyddsinstitut. Någon förklaring har inte getts. (Skånska dagbladet 2012).

Magnus Rasmussen, professor i infektionsmedicin, är en av alla de forskare som ser risker med att vaccinera barn mot Covid 19. ”Det finns inga långtidsuppföljningar”, ”man har aldrig använt mRNA-vaccinet tidigare” och få barn blir allvarligt sjuka, (SkD 29 september 2021).

Ovanstående är hämtat från mina urklipp. De är inte bara ”rykten på nätet”.

Sigun Rix, Ystad”

https://www.ystadsallehanda.se/insandare/sigun-rix-vaccinationer-och-de-glomda-barnen-med-narkolepsi-d3c48401/

4 reaktioner till “Varför göra samma misstag två gånger?

 1. OT. Eller om man är sosse, varför göra om samma misstag i 50 år? Min avgränsning till 50 år beror på att Per Albin, mfl byggde faktiskt ett folkhem av trä, betong och fosterlandskärlek. Moraset startade med Palme och har blivit ännu sämre i nutid med sverigeförnekarna Stenevi och Bolund

  Gillad av 1 person

   1. Tack, funderar vidare om MP. Hur kan en liten extremistisk organisation få för sig att de kan styra Sverige? Kan det vara så att sossarnas makthunger är större än Sveriges väl? Jag bara undrar. Har jag fattat fel om jag trodde att folkvalda till sveriges lagstiftande församling, och regering, skulle representera oss, och inte 3% extremister. Jag kanske inte förstår och ber då ödmjukast om vägledning

    OJ

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s