Nu är det småbarnens tur att bli försökskaniner

Knappt har de börjat vaccinera 12-åringarna mot coronaviruset innan det är dags att gå nedåt i åldrarna och förstöra ännu fler barns immunförsvar, trots att forskarna är överens om att barn klarar sjukdomen bra. Den Europeiska Läkemedelsagenturen (EMA) har nu nämligen påbörjat en värdering av huruvida coronavaccinen från BioNTech/Pfizer ska ges till barn i åldersgruppen 5-11 år.

Medan många föräldrar utan förbehåll sätter sina barns liv på spel genom den omotiverade barnvaccineringen mot corona som pågår för fullt, kommer det dock hela tiden fram nya illavarslande fakta om vaccinen. Kanske kommer många i efterhand ångra att de inte förlitade sig på barnens naturliga immunförsvar istället för att lyssna på vaccintillverkarnas lakejer, men då är det för sent.

En ny studie slår nu fast det som många av oss påpekat under en längre tid, nämligen att personer med fetma var överrepresenterade bland vuxna som intensivvårdades i Sverige för Covid-19 under pandemins första våg. Högt BMI ökade även risken för både allvarlig sjukdom med långa vårdtider och dödsfall. Människor med insyn i vårdverksamheten har dessutom påtalat att det fortfarande är överviktiga och personer med annan etnicitet som dominerar bland coronapatienter på IVA.

Noterar för övrigt att USA:s tidigare utrikesminister Colin Powell har avlidit i sviterna av Covid-19 trots att han var fullvaccinerad, något som Powells familj meddelat tidigare i dag.

För några dagar sedan rapporterades det att antalet döda i Taiwan efter vaccinering mot Covid-19, överskrider antalet döda av virusinfektionen. Det var den 7 oktober som antalet döda av coronavaccinering i Taiwan uppgick till 852, medan antalet döda med diagnosen Covid-19 var 844.

För en vecka sedan framkom det dessutom att sju av tio som avlider under en Covid-19-infektion i Sverige idag är fullt vaccinerade mot coronaviruset, något som bland annat SvD rapporterade om.

#followthemoney

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13380761/vacciner-til-smaa-boern-er-paa-vej-myndighed-starter-vurdering/

https://www.friatider.se/fyra-av-tio-coronasjuka-pa-iva-var-feta

https://www.friatider.se/colin-powell-var-fullvaccinerad-dog-anda

More deaths from vaccinations than from Covid-19 in Taiwan

16 reaktioner till “Nu är det småbarnens tur att bli försökskaniner

 1. Fetma är osunt, det tror jag de flesta förstår, men att ”folk” tror att de de kan kompensera ett osunt leverne med vaccin det fattar iaf inte jag. Jag tar mig friheten att köra lite på din blogg ikväll, hoppas det är ok?
  Först en egen anekdot när jag var hos regementsläkaren, och hon frågade mig lite artigt hur det står till med BMI. Jo tack svarade undertecknad: jag är kanske någon cm för kort i dagsläget. Det blev en bra stämning på mottagningen, utan vare sig bannor eller vaccin.
  Den andra är lite tråkigare men börjar tyvärr stämma på mig: Ju fler människor jag träffar, ju mer älskar jag min hund.
  Önskar en trevlig kväll
  OJ

  Gillad av 1 person

 2. Avslutar min kvällsseans här med en liten dikt: Hoppas den ger glädje i det blågula Sverige!
  Ber om ursäkt om jag kapat din tråd Jenny 🙂

  Liten ensamkommande glider in,
  Men ack, svenskarna gillar inte ditt flin,
  Du är vuxen turist, och du ska åka hem,
  Bidragen är slut och du får inget TUT,
  Du ska bara UT.
  Sverige är mitt land,
  Åk där du kan gå i sand,
  Bäste blatte ge dig av,
  belasta aldrig mig med dina krav.

  Mvh
  En riktig svensk, som jobbar och betalar skatt för brännvin och diesel, men helst ej för invasiva arter som maskrosor och muslimer

  Gillad av 1 person

 3. De långsiktiga effekterna måste ju studeras från så tidig ålder som möjligt därav att man vaccinerar så tidigt som möjligt men med all hittills samlad fakta är det ett enormt bedrägeri men vore jag forskare hade jag agerat på samma sätt och ja,vi får hoppas att dessa försöksdjur för forskningen framåt och att många sjukdomar kan botas.

  Gilla

 4. Att sju av tio som avlider under en Covid-19-infektion i Sverige idag är fullt injicerade är inte förvånande. De andra är väl kanske halvt injicerade med experimentsubstanserna? Föreställer mig att de döda är sköra människor i allmänhet och att de där vaccinerna är värdelösa och farliga. Nåväl. Ingen kan skylla på mig. Jag har varnat och vägrat helt öppet, samt hänvisat till podden ”Modiga Människor” m.m.

  Gilla

  1. Vem har skyllt på dig? Du kanske eventuellt har rätt, men väldigt många ? i ditt inlägg. Typ kanske halvt injicerade. Inlägg som är menade att vara faktabaserade kräver nog en källa, annars kan det bli tyckande. Nåväl, du får såklart tycka vad du vill, precis som jag, men fakta för inlägget att sju av tio, vore inte dumt.
   VH

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s