Ännu ett islamistiskt terrordåd att lägga till handlingarna

Det har nu visat sig att mordet på den 69-årige konservativa ledamoten i det brittiska underhuset, David Amess – som knivhöggs till döds vid ett möte med väljare i sydöstra England i går – har kopplingar till våldsbejakande islamism.

Enligt brittisk polis visar den tidiga utredningsfasen att ett möjligt motiv kan kopplas till islamistisk extremism och att utredningen leds av en särskild enhet för kontraterrorism som kommer att behandla mordet på parlamentsledamoten som en terrorhandling.

En 25-årig man som uppges ha somalisk bakgrund har gripits och enligt nedtystade uppgifter sägs gärningsmannen ha skrikit Allahu Akbar.

Två islamistiska terrordåd under samma vecka är ingen vacker statistik, men i Sverige tar vi det hela med ro eftersom våra styrande politiker inte ser den växande extremismen som ett hot så länge den inte kommer från höger eller har en brun nyans.

#viharvälingaproblem

https://www.svd.se/polisen-amess-dadet-terrorbrott

3 reaktioner till “Ännu ett islamistiskt terrordåd att lägga till handlingarna

  1. Ja, det är normalt bara röd och svart vänsterextremism som är godkänd, trots att den bruna nyanser förekommer i ett [ö]känt ungdomsförbund …

    Gilla

  2. Skall det mördas så är det ändå bra att det är ett svin som själv har varit med om att förstöra samhället. England är väl Europas rövhål snäppet värre än Sverige. Skönt att det åtminstone inte var en vanlig enkel människa denna gång som fick en kniv i sig. Två dåd i Europa med islamistiska förtecken,Norge ch nu England. Vi kommer att få ett samhälle som få vill ha tack vare en huvudlös invandringspolitik. De skyldiga är politikerna.I England. I Sverige. I Europa.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s