Pilbågeattacken i Norge utförd av en dansk medborgare och konvertit

Ännu en morgon i det nya Sverige rapporterar bland annat om skottlossning mot lägenhet i Malmö, skottlossning med ung man som vårdas på sjukhus med allvarliga skador i Helsingborg samt kort därefter en explosion utanför en nattklubb i Helsingborg. Men det som sticker ut mest är så klart den obehagliga attacken i grannlandet Norge i går, där en 37-årig dansk medborgare som nyligen konverterat till islam, dödade fem personer och skadade flera invånare – bland annat en polis som vårdas på sjukhus – i den lilla norska staden Kongsberg genom att skjuta dem med pil och båge. Obekräftade uppgifter talar också om att en kniv ska ha använts. Mannens motiv är ännu inte känt, men polisen utesluter inte en terrorattack.

Sådana här attacker skrämmer eftersom det kan ske vart som helst och mot vem som helst, utan att det går att skydda sig. Hoppas att mannen är psykiskt sjuk (han hade haft en del vårdkontakter), så vi slipper få ännu ett terrordåd i religionens namn som kan inspirera nya fundamentalister.

Bildkälla: Aftonbladet, Aftenposten

9 reaktioner till “Pilbågeattacken i Norge utförd av en dansk medborgare och konvertit

 1. Tyvärr, ännu en muslim som beter sig. Muslimer och konvertiter, försvinn från min närhet. Vill bi jävlas så gör det i Gobiöknen.

  Gilla

 2. Antalet islamistiska terrordåd världen över sedan 9/11 (20 år) med dödlig utgång har nu kommit upp till hela
  40,000 (fyrtiotusen) enligt http://www.thereligionofpeace.com
  tänkvärt eller onödigt vetande – mycket tänkvärt!
  Anm. tyngdpunkten ligger givetvis på ”hemmaplan” – därbortistan.

  Gilla

 3. För att gå med i en sekt är det en fördel om man är psykiskt sjuk. Då kan man svälja vilken idioti som helst. Tyvärr är de flesta människor psykiskt sjuka, i min mening, även om det inte betecknas så, eftersom de fungerar relativt normalt inom den fulmediala mentala sjukligheten som de ständigt sväljer med hull och hår.

  De lever en massmedialt inducerad masspsykos, där de bl.a. röstar för massmord av oskyldiga barn varje val. Det är på något vis värre, för här dog förmodligen 7 relativt skyldiga fullvuxna människor, men i världen dödas hundratusentals oskyldiga barn i de krig och de sanktioner som dessa masspsykotiska människor ständigt stödjer.

  De masspsykotiska reflekterar aldrig över sin egen masspsykos, inte ens när folk dör under kniven av en psykiskt sjuk radikaliserad heldansk muslim, som blivit utsatt för en extremt dålig politik, d.v.s. inte fått vård och lämnats i händerna på extrem sekterism, antingen importerad av de politiker de har röstat fram, eller annan extremism som kan vara en motreaktion på just detta.

  Folk anser aldrig att de själva har någon skuld till någonting, men röstar på dessa kriminella partier och skriker efter fler poliser, lägre skatter, lägre bidrag och hårdare tag. Kommer de ens vakna när allt blir totalt kaos? Tveksamt. Då är det sannolikt de som själva kommer ta upp pilbågen och ta med sig kniven till Konsum-butiken och det kommer framstå som fullt friskt, eftersom alla andra går beväpnade i ren självbevarelsedrift.

  Vår politikeradel bygger en kopia av USA och Israel, där ingen längre kan känna sig trygg. De är idioter, men allra störst idioter är ändå de som röstar på den politikeradeln, för deras barn och barnbarn kommer med all sannolikhet förlora allt, medan politikeradelns barn lär flytta från kaoset när det blir lite jobbigt, precis som baarnen och de andra icke-flyktingarna flydde problemen i sina egna hemländer, istället för att avsluta problemen med lite djävla ryggrad.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s