Tomma löften fortsätter att gå hem i de svenska stugorna

Våra många explosioner i Sverige har nu blivit så regelbundna att de ger eko utomlands. Här är ett exempel från Aftenposten som uppmärksammar detonationen vid ett radhus i Vellinge i natt, där familjen var hemma men klarade sig oskadda.

Dessa resursslukande attacker på samhället kommer säkerligen att vara ett hett ämne i kvällens partiledardebatt i SVT tillsammans med alla skottlossningar och knivhuggningar med gäng- och klankriminalitet som en röd tråd, där våra makthavare ska gnabbas om vem som har det bästa botemedlet som främst består av ineffektiva lösningar som vi hört oss urled på vid det här laget.

Det gäller att redan nu försöka värva röster inför det kommande valet nästa år och är det något det här gänget är bra på så är det att bygga luftslott medan man kastar skit på varandra.

Alla stackars medborgare som tvingas bo i de värst utsatta områdena där polisen helt tappat kontrollen har för länge sedan fått nog av att höra makthavarnas fina tal där de lovar mer än de någonsin kan hålla – detsamma gäller alla de oskyldiga medborgare och deras anhöriga som råkat illa ut i farvattnet av det havererade rättsväsendet.

Men så länge vi har en majoritet av naiva människor som blundar för problemen eftersom det inte drabbar dem själva och tillika en stor grupp som utan egen tankeverksamhet fångar de saftiga köttben som politikerna kastar ut inför varje val, kommer problemen att bestå med våra barn som de största förlorarna.

#detnyasverige

9 reaktioner till “Tomma löften fortsätter att gå hem i de svenska stugorna

 1. Säkerligen blir kvällens debatt en kopia på den föregående debatten. Förvänta er inget annat, den blir lika menlös och jolmig som dessa brukar vara.

  Gillad av 2 personer

 2. Mitt Europa bygger inga murar och vi såg det inte komma. Istället kom det och svenskarna är bildligt inmurade i många områden. Ikväll kommer vi att få höra att brotten går ner i Sverige, vi har fler poliser än någonsin och att elen räcker i södra Sverige. Vet inte ens om det är värt att titta på eländet.

  Ha en fin söndag

  Gillad av 2 personer

 3. Vellinge är numera ett utsatt område och villaägarna kan se sina villor falla rejält i pris. Intressant hur våldet kan bana väg för nya husägare och man kan ju jämföra med Södertälje där våld,bränder och hot mot näringsidkare gjorde att de flesta företag och affärer numera ägs av invandrare från MÖ. Våld lönar sig onekligen. Etnisk rensning och jag beklagar inte nuvarande Vellingebor som flertalet har röstat för sin egen utsatthet. Leve folkomflyttningen och i Vellinge kommer arabiska namn ett dominera inom kort.

  Gilla

   1. Kul när högbelånade bostadstorskar får se sina villor sjunka i värde och de sitter med en fet skuld efter husförsäljningen. Din skabbiga signatur finns lite överallt på internet och där flödar hatet minsann. Ditt taffliga sätt att skriva är tölpens signum.

    Gilla

   2. Intressant att påstå att det är tröttsamt och hatfyllt att beskriva verkligheten, Anders Svensson! Men så är det för de flesta på vänsterkanten som vill fortsätta att tro att inflödet av folk utanför Europa inte kommer att påverka deras liv! Utvecklingen i Storbritannien förskräcker där ursprungsbefolkningen flyr städer som Luton, Derby osv. Det är värre än i Malmö men som också snart är där! När det inte finns pengar att skicka till Malmö efter att regimen ruinerat Sverige med sin vansinniga migrations och energipolitik vad tror Anders ska hända i Malmö när pengarna från övriga Sverige sinar? Du kommer att få se en enorm brottslighet öka i Skåne och även kringliggande landskap kommer drabbas av våldsvågen! Tyvärr ligger denna framtid inte långt borta och den har redan börjat i Malmös närområde! Men Anders ”såg det inte komma” på numera klassiskt S-maner.

    Gilla

   3. Benny Dom flyr, vart flyr dom? Judarna kan fly till Israel, resten av urbefolkningen har inget Israel att fly till

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s