Det är bråttom att förstöra barnens naturliga immunförsvar

I dag kom information från skolan om att man snabbt som attan ska fylla i formulär om vaccinering mot Covid-19 för ens 12-åriga barn. Blanketter skickas med barnen hem, men man kan själv skriva ut online så går det ännu fortare.

Nu när alltmer oegentligheter kommer fram om vaccinet gäller det att påskynda processen så att så många barn som möjligt får sitt naturliga immunförsvar förstört och kanske även men för livet.

Det ska bli mig ett sant nöje att tacka nej till dessa galenskaper och jag hoppas verkligen att fler föräldrar väljer att skydda sina barn från det här medicinska experimentet som bara gynnar big pharma-bolagen. Tvi vale att inte våra makthavare har ryggrad att stå emot utan aktivt deltager i maktmissbruket!

#followthemoney

21 reaktioner till “Det är bråttom att förstöra barnens naturliga immunförsvar

 1. Så här skriver Folkhälsomyndigheten:
  ”Covid-19 kan ge allvarlig sjukdom även hos barn.”

  Lite längre ner skriver man så här:
  ”Barn och ungdomar får oftast lindriga symtom av covid-19.”

  Hur ska Folkhälsomyndigheten ha det? Antingen blir blir barn allvarligt sjuka eller så får barn endast lindriga symptom. Folkhälsomyndigheten försöker uppenbarligen att sitta på två stolar. Det går inget vidare som synes. Folkhälsomyndigheten motsäger sig själva. Vem har förtroende för en sådan myndighet?

  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/vaccination-mot-covid-19/information-for-dig-om-vaccinationen/barn-och-ungdomar/

  Gillad av 1 person

   1. Troligtvis så förhåller det sig på det sättet. Folkhälsomyndigheten borde snarast läggas ner eftersom samhällsnyttan med denna myndighet bör ifrågasättas. I den utformning som de har idag så är denna myndighet endast till för inbördes beundran.

    Gillad av 1 person

   2. Oh nej barn och ungdomar 0-9;9 10-19; 4 samt 20-29; 25 pratar vi barn dvs icke myndiga ligger det alltså på typ 10 av konstaterat smittade 200.000 hela gruppen 2.5miljoner så 10% smittade verkar gälla oftast…. sedan har minst 300 dött hittills av vaxen… och Moderna är nu pausat beroende på Myokardit…. åldersspridning osv osv så kort det är jättefarligt att inte vaxa,,,,, inte för att det är stor fatalitet utan fastmer att en grupp icke vaxade (incl. de som redan haft viruset) som inte vaxas skulle förstöra hela narrativet…. fan att inte folk vaknar….. detta är något helt annat än ett dödligt virus…..

    Gillad av 1 person

   3. Enligt Socialstyrelsen har 9 personer under 20 år dött i covid-19 hittills, varav 5 stycken var under 10 år.

    Gilla

   4. Dog de med eller av Covid-19? De lär ha haft underliggande sjukdomar eller tillhört en riskgrupp. Sjukdomen är inte farlig för barn, det har man slagit fast flera gånger.

    Gillad av 1 person

   5. Mikael Andersson Alltså 9 och 5 personer från en befolkning på 10 miljoner. Då måste frågan ställas, är det tillräcklig motivering att utsätt resten av de 10 miljonerna eller så för de uppenbara riskerna med dessa vaccin
    Modernas vaccin är stoppat, men det mycket långt inne att komma dit.

    Gilla

   6. Det är svåra avväganden, men då är det väldigt viktigt att ha korrekt faktaunderlag. Siffrorna jag angav kommer från Socialstyrelsens dödsorsaksregister så det omfattar alla där covid-19 har varit huvudorsak eller bidragande orsak. Det kan mycket väl vara barn med svåra underliggande sjukdomar och att risken för friska barn är obefintlig. Däremot kan vaccination minska eller i bästa fall stoppa spridningen så att vi därmed indirekt kan skydda de mest utsatta.

    Gilla

   7. Det är grundtanken, men uppenbarligen fungerar inte vaccinet eftersom äldre på äldreboenden både blivit smittade och avlidit trots att både de boende samt personal varit fullvaccinerade. Så hur massvaccinering av barn ska hjälpa förtäljer inte historien.

    Gilla

  1. Det finns ingen motsättning här. De flesta får lindriga symtom och några få får allvarliga, precis vad FHM skriver.

   Gilla

   1. Jag tittade på Socialstyrelsens dödsorsaksregister. Jag vet inte vilken källa FHM har.

    Gilla

 2. Min dotter och hennes make fick Covid nyligen. De ville inte vaccinera sig. Jobbigt tydligen. Men, deras barn, 12 och 16 år har inte haft det. Eller så har det haft det så lindrigt att ingen märkt det. Trots att de lever tätt med mor och far. Inte kommer de att vaccinera sina barn.

  Gillad av 1 person

 3. Självklart vill man vaccinera så unga individer som möjligt för att kunna följa hur vaccinerna kommer att påverka en person under en livstid. Eftersom läkemedelsbolagen friskrivit sig från ansvar har dörren för experiment öppnats. Självklart experimenterar man för fullt nu med läkemedel mot olika sjukdomar. Man är väl inte dum säg. Det är sååå fint att sätta etiketten covidvaccin på experimenten för då är man automatiskt ansvarsbefriad. Hoppas dock att det kommer något gott ur detta och då kan vi väl tacka alla de hjon som frivilligt blivit försöksdjur.

  Gilla

 4. Ett par tänkvärda artiklar. Problemet för BigPharma och staten är att ingen tjänar några pengar på naturlig immunitet.
  https://freewestmedia.com/2021/10/07/pfizer-vaccine-scientist-calls-his-company-evil/
  https://www.rt.com/op-ed/536902-health-pass-covid-recovered-immunity/
  Det stöder även att det var BigPharma som avsiktligt planterade ut viruset och driver propagandan för att tjäna pengar.
  https://bakomkulisserna.biz/2021/09/07/pfizer-fda-och-mutor-i-mangd/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s