Obligatorisk vaccinering mot Covid-19 och böter som straff planeras i Frankrike från årsskiftet

Noterar i nyhetsflödet att Modernas vaccin pausas för unga på grund av ökad risk för hjärtmuskelinflammation, vilket borde föranleda ett visst tvivel hos människor med förnuftet i behåll kring hur bra det är att vaccinera friska barn med Pfizers vaccin som man nu börjat med. Det är även intressant att en visselblåsare från vaccintillverkaren Pfizer flaggar för att det immunskydd som kroppen naturligt skapar mot covid hos de som infekterats är väsentligt starkare än det man får genom att vaccinera sig samt att motivet till massvaccineringen är pengar.

Men det som sticker ut i dag är att Frankrike, som redan infört stenhårda vaccinregler, fullständigt hänger sig åt fascism genom att lägga fram ett förslag om obligatorisk vaccinering mot Covid-19.

Det är den franska senatens socialkommitté som har lagt fram ett lagförslag som kommer att kräva obligatoriska vaccinationer mot SARS-CoV-2 för alla medborgare från den 1 januari 2022. För att tvinga igenom den nya lagstiftningen för obligatorisk Covid -vaccinering, används ett prejudikat som redan kräver obligatorisk vaccinering mot andra sjukdomar. Enligt artikel L3111-1 finns det för närvarande elva obligatoriska vacciner som krävs för franska medborgare utan medicinska undantag, bland annat mot kikhosta, influensa, hepatitvirus, mässling, påssjuka och röda hund. Till detta kommer man nu att lägga tvångsvaccinering mot SARS-CoV-2.

De som inte följer den nya lagen kommer enligt förslaget att få böter på 135 EUR enligt artikel 519 i den franska straffprocesslagen och böterna kan öka till så mycket som 1500 EUR för upprepade brott om medborgarna inte följer dem.

En allmän diskussion om den föreslagna lagändringen kommer att hållas i senaten den 13 oktober innan den skickas till nationalförsamlingen.

Att man ens överväger att inkludera obligatoriskt vaccin mot Covid-19 i sitt nationella vaccinationsprogram är helt galet eftersom det inte är en dödlig sjukdom för gemene man och vaccinet är så pass oprövat samt har genererat många allvarliga biverkningar samtidigt som ingen känner till de långsiktiga biverkningarna.

Detta är allvarligt och går det igenom kan det komma att få oerhörda konsekvenser för landets befolkning. Man får hoppas att det finns några realistiska människor kvar i senaten som kommer stoppa denna obehagliga maktdemonstration som bara avser att gynna big pharma-bolagen.

Samtidigt kan man dra paralleller till Sverige där bland annat Moderaterna går i bräschen för såväl vaccinpass som obligatorisk vaccinering och det även finns förslag inom partiet om att det nationella vaccinationsprogrammet för barn i Sverige ska bli obligatoriskt.

Människor är så marinerade i den pågående masspsykosen att de inte ser hur maktmissbruket pågår mitt framför näsan på dem och de inser inte vad som håller på att hända med människors frihet. Kanske är det redan för sent för ett välbehövligt uppvaknande.

#followthemoney

France introduces bill to mandate Covid-19 vaccinations for all from January 1, 2022

Pfizer-forskare erkänner: Naturliga antikroppar ger bättre skydd än vaccin

5 reaktioner till “Obligatorisk vaccinering mot Covid-19 och böter som straff planeras i Frankrike från årsskiftet

 1. Jaa boten får svårt att trumfa soten bland de unga….. iaf gällande Covid-19…. J&J OFF, AZ OFF, Moderna OFF men Pfizer jabbas fortfarande kanske dumsnålheten kräver att det används för om det kastas borde vi skattebetalare få tillbaka från de styrandes privata konton… ska vi ge Pfizer max en månad för unga? och till jul innan Pfizers piller (som de vill ersätta HCQ och Ivermectin med) kommer eller att Ivermectin förskrivs hos nätläkarna eftersom det skall helst användas profylaktiskt eller i tidigt skede

  Gillad av 1 person

 2. Sedan får vi veta att vaccineringen nu skall ske årligen. Vilken enorm automatisk inkomst det blir för BigPharma. Samtidigt får vi veta att statsministern (premier), Gladys Berejiklian, i Australiens NSW, har tagit emot massiva mutor från BigPharma för att sälja deras vaccin. Hon har för skattebetalarnas pengar sedan köpt så mycket vaccin att det räcker för tio doser för hela Australiens befolkning. Även där försöker man införa tvångsvaccinering.
  https://freewestmedia.com/2021/10/03/australian-mining-magnate-outs-nsw-premier-as-big-pharma-lobbyist/
  Allt detta med vaccinering, klimatet och smutskastningen av stater i öster är inget annat än historiens största bedrägeri.

  Gillad av 2 personer

 3. Övriga är engångsvaccinationer.
  Covid verkar ju bli minst en gång om året. Mumma för vaccintillberkare.
  Bara ta så mycket betalt man vill.
  Staten betalar eller när pengarna tar slut har vi medborgare inget annat val än att betala vad det kostar.
  Om ett land börjar blir det svårare och svårare för politiker i andra länder att stå emot.
  Varför livsviktigt en gränsövergång bort men inte här ?
  Glöm chansen att kunna resa utomlands om du kommer från länder som står emot hysterin.

  Kan även sluta med att handel och export/import blir slagpåsar i denna fråga.

  Var drar vi gränsen för hur mycket staten skall styra över våra kroppar och liv.
  Idag vaccin, imorgon exakt hur vi förflyttar oss med hänvisning till klimatnödlägen tex.
  Öppnar för hur mycket dårskap som helst i folkhälsans namn.

  Att polisen i Sverige skulle ha tid att hämta folk till vaccinering finns inte på världskartan.
  Så butiksägare som idag inte får stoppa kända snattare kommer tvingas av staten att diskriminera ovaccinerade.

  Hoppas fackföreningarna kan stå emot det massiva tryck på vaccinering på arbetsplatser som kommer att komma från våra politiker.
  Kommer själv lämna facket om tvång på arbetsplatser dyker upp.

  Gillad av 2 personer

 4. Se denna innan Youtube plockar bort den.

  Pfizer Whistleblower Leaks Execs Emails: ‘We Want to Avoid Having Info on Fetal Cells Out There’

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s