Fullvaccinerade fortsätter smittas och det är tyst om att man utrotat Covid-19 i Indien utan vaccin

Svensk media fortsätter fyllas med artiklar och ledare där man kräver att vårdpersonal måste vara vaccinerade annars ska de få sparken samtidigt som man trycker på att livet nu återgår till det normala för alla utom de ovaccinerade som måste fortsätta hålla avstånd och följa restriktioner.

Otroligt nog fortsätter svensk media sina försök att intala medborgarna att vaccinet mot Covid-19 hjälper och skyddar mot smitta trots att det redan är bevisat att de som är fullvaccinerade både smittas av andra och smittar vidare. Men det är klart, om man fått i uppdrag att hålla lögnen vid liv tills efter valet nästa år får man ligga i för att upprätthålla bubblan.

Noterar i dag ännu en nyhet som bekräftar att fullvaccinerade smittas av Covid-19. Det är Harvard Business School i Boston, där man haft som krav att eleverna måste vara fullvaccinerade för att få deltaga i undervisningen, som konstaterat en kraftig höjning av Covid-19-fall bland deras fullvaccinerade elever och man har tvingats flytta lektioner för samtliga förstaårselever (drygt 75% positiva fall) och några andraårselever. De senaste sju dagarna har 60 av 74 positiva inrapporterade fall varit vaccinerade magisterstudenter. Skolan har nu återigen infört obligatorisk ansiktsmask och distansundervisning.

Något annat man inte pratar om i media är att i den indiska staten Uttar Pradesh, med en vaccinationsgrad på mindre än 5%, har Covid-19 försvunnit helt. I staten Kerala däremot, ser man fortsatt många fall med smittade och avlidna trots att vaccingraden uppgår till 70%.

Skillnaden kan även sägas bero på att man uppnått naturlig immunitet i och med att 80% av befolkningen i Uttar Pradesh haft infektionen, medan färre än 50% haft infektionen i Kerala.

Det finns väl inte längre några tvivel om att agendan är att fortsätta vilseleda människor och det fungerar uppenbarligen utmärkt då alldeles för få ifrågasätter den bild som vi serveras.

#followthemoney

Fully jabbed Harvard Business School sees huge surge in cases

9 reaktioner till “Fullvaccinerade fortsätter smittas och det är tyst om att man utrotat Covid-19 i Indien utan vaccin

 1. Den bästa studien jag känner till om vaccinets effektivitet är den som gjordes i Norge nyligen där de i princip följde hela den vuxna befolkningen. Skyddet mot infektion mot deltavarianten var 64% och mot alfavarianten 84%. Med tanke på att deltavarianten dominerar i Sverige just nu är det alltså omöjligt att stoppa pandemin med det vaccin som finns tillgängligt just nu även om vi skulle få upp vaccinationsgraden till 100%. Däremot tyder det mesta på att vaccinet ger ett bra skydd mot allvarlig sjukdom eftersom de allra flesta som vårdas på sjukhus just nu är ovaccinerade. I ljuset av detta ter det sig därför som en dålig idé att stoppa spridningen genom naturlig infektion, det skulle generera betydligt fler allvarligt sjuka och döda än om man fortsätter vaccinationen.

  Gilla

   1. En nedgång i antikroppsnivåer efter sju månader är helt normalt. Det är därför du inte blir förkyld bara en gång i livet utan ofta varenda år. Det finns något annat viktigare här. Var gång vi blir smittade tränar vi upp vårt försvar att reagera snabbare att bilda antikroppar. Traditionellt vaccin hjälper till med den ”träningen”. Vad jag undrar, vad är effekten av mRNA vaccinen, som ju egentligen inte är någon vaccin i traditionell mening utan gen-manipulation. Om mRNA vaccinen inte bidrar till den ”träningen” betyder det att man måste ta två till tre sprutor varenda år för kroppens eget försvarssystem sätts ur spel. Alltså har BigPharma bolagen i väst skapat en evighetsmaskin att raka in pengar. Jag hittar ingen information om detta.

    Gilla

  1. De traditionella vaccinen har visat sig ha 80% till 90% effektivitet mot Delta. Inget vaccin har 100%. Det är mRNA vaccinerna som inte fungerar så bra. Att de allra flesta som vårdas på sjukhus just nu är ovaccinerade beror mest på att det rör sig om utlänningar som varit på besök i hemländerna.

   Gilla

 2. Borde kanske stå ”deaths because 70% vax” istället för ”deaths dispite 70% vax”? Orsak och verkan, eller någon annan confounding-faktor?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s