Det gäller att smida medan järnet är varmt – nu ska vi behandlas med piller mot Covid-19

Nu när det är ett faktum att även vaccinerade smittas av Covid-19 och för smittan vidare är det dags för läkemedelsindustrin att växla upp. Nu börjar kampen om vem som först kan producera ett nödgodkänt piller som ska ”behandla” sjukdomen och är tänkt att förhindra att Covid-19 sprider sig i hushållen. Om en person drabbats av viruset ska de andra i hushållet kunna ta ett piller för att själva inte riskera att bli drabbade.

Förutom Pfizer är läkemedelstillverkare över hela världen, bland annat i USA och Japan, i full gång med att utveckla liknande piller och nu ska tusentals försökspersoner deltaga i kliniska studier, vars resultat förväntas om bara några månader.

Om de lyckas kan big pharma-bolagen fortsätta generera stora vinster de närmaste åren eftersom forskare gjort klart att coronaviruset är här för att stanna och vi får lära oss att leva med det. Tyvärr har man lyckats indoktrinera så många friska människor de senaste två åren så de flesta inser inte vinsten med att stärka sitt eget immunförsvar istället för att knapra piller som på sikt kan ge biverkningar, så det finns garanterat en vinstgivande marknad här som läkemedelstillverkarna givetvis inte är sena att utnyttja.

Kostnaden sägs bli hög och precis som med vaccinet blir det återigen låginkomstländerna som blir de stora förlorarna medan vi betalar via skattsedeln.

#followthemoney

Bildkälla: GP

10 reaktioner till “Det gäller att smida medan järnet är varmt – nu ska vi behandlas med piller mot Covid-19

  1. Problemet är att säsongsinfluensan inte är samma virus utan det finns åtskilliga virus och dom muterar hela tiden. Detta kommer från Kina som redan har långt framskriden utveckling av både piller och drinkar som kan ska kunna köpa, eller få gratis, för att vaccinera sig. Resultaten är väldigt lovande. Systemet är tänkt att fungera så att alla får ett text eller WeChat meddelande att ”Dags att vaccinera sig. Besök närmaste apotek och hämta ditt gratisvaccin”.

   Gilla

 1. Tragiskt….. I centrala afrika finns ingen pandemi iaf inte jmf med de andra farsoterna de har som t.ex. Malaria som behandlas med HCQ och liknande…. vilket tillfällighet att vi inte har Malaria i Sverige då medlet är förbjudit här… ja inte mot Malaria men mot annat t.ex. C19 och speciellt profylaktiskt….. Sedan har vi Indien som i full skala laborerat med ett gammalt preparat som efter miljarder doser dödat 4….. man gjorde i Indien precis som Pfizer säger gav HCQ profylaktiskt och Ivermectin mer då det brutit ut….. är inte snart reasoning behind helt uppenbar nu….. och som av en händelse är även I… svårt att få förskrivet i sverige…. och minns att det förra medlet Remdesivir var ganska farligt…..

  Gillad av 2 personer

  1. Om dom släppte HCQ, Ivermectin och Lianhua Qingwen fritt skulle ju BigPharma inte tjäna grova pengar, och inte heller betala stora skatter till staterna. Korruptionen har orsaker.

   Gillad av 2 personer

 2. I Norge har man nu tagit beslutet att Covid visserligen kommer att finnas under överskådlig tid men att den inte är värre än säsongsinfluensorna. Så, inga särskilda inskränkningar men skruttiga personer får själva ta beslut inför influensasäsongerna om vaccinering. Bra idé tycker jag.

  Gillad av 4 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s