Flera specialistläkare slår fast att covidvaccinering av barn är onödigt eftersom genomgången infektion ger bättre immunitet

Med bara dagar kvar tills Stockholm börjar vaccinera yngre barn mot Covid-19, vilket därefter kommer att rullas ut i hela landet, är det glädjande att kunna läsa att det finns läkare som tar bladet från munnen och säger ifrån mot galenskaperna.

Det är i senaste numret av Läkartidningen som 24 specialistläkare kritiserar FHM:s beslut att börja vaccinera barn från 12 års ålder trots de många allvarliga biverkningarna. Fram till den 20 september 2021 har det kommit in 76.295 biverkningsrapporter gällande coronavaccinerna, varav hittills 6.017 bedömts vara allvarliga. Läkarna slår även fast att en genomgången infektion ger en immunitet som är avsevärt bättre och håller längre än vaccination, många barn har sannolikt redan immunitet.

Läkarna skriver bland annat:

”Vi får under inga omständigheter upprepa de tragedier som kan kopplas till vacciner de senaste decennierna. Pandemrix mot svininfluensan orsakade narkolepsi hos minst 350 svenska barn. Dengvaxia, ett vaccin mot denguefeber, introducerades i likhet med Covid-19-vaccinerna innan prövningarna var avslutade. 19 barn dog innan vaccinationerna stoppades.

Samtliga coronavacciner har ett villkorat godkännande. Läkemedelsföretagen har fram till årsskiftet 2022/2023 på sig att visa att vaccinerna håller vad de lovat. Det innebär att vi befinner oss i en fas 3-studie i en läkemedelsprövning. Vad gäller säkerhetsdata har vi endast en begränsad mängd korttidsdata och inga långtidsdata för vuxna. Dessutom används en ny teknologi, mRNA-vaccin, som aldrig tidigare godkänts för användning på människa. De vaccin som nu används i stor skala kanske inte ens blir godkända i slutändan.

Det är stor skillnad på att vaccinera en 70-åring och en 12-åring, vars immunologiska och neurologiska system fortfarande utvecklas. Detta gör att barn potentiellt sett är mer sårbara och mottagliga för biverkningar än vuxna. Samtliga kända och okända risker måste vägas mot nyttan av vaccination och för oss är det obegripligt att man kunnat landa i att förorda massvaccination mot Covid-19 hos friska barn. Om man beslutar sig för att introducera en läkemedels­behandling till 100.000-tals barn får det inte finnas något som helst tvivel om huruvida nyttan överstiger riskerna.”

Det känns horribelt att man så lättvindigt beslutat sig för att utsätta friska barn för ett medicinskt experiment när det inte behövs. Jag hoppas innerligt att vårdnadshavare ute i landet tänker till både en och två gånger samt läser på ordentligt om riskerna innan man låter barnen kavla upp.

#followthemoney

https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2021/09/vaccin-fran-12-ar-mot-vetenskap-och-beprovad-erfarenhet/

8 reaktioner till “Flera specialistläkare slår fast att covidvaccinering av barn är onödigt eftersom genomgången infektion ger bättre immunitet

 1. Javisst är det avskyvärt, dock är det föräldrarna i slutändan som måste fatta det avgörande beslutet huruvida deras oskyldiga avkomma skall utsättas för detta experiment. Är föräldrarna pålästa eller gud förbjude, allvarligt indoktrinerade av köpta politiker, statliga institut och media? Tyvärr så lutar det åt det sistnämnda. Stackars små barn att ofrivilligt bli utsatta för detta experiment!

  Gillad av 3 personer

  1. Undrar om det inte är olagligt att göra som de gör, d.v.s. lura på folk detta, men utan att poängtera riskerna? Det är lite som att sälja vitaminer och veta om att det är arsenik i några av burkarna, men inte berätta detta. Det är i princip både bedrägeri och mordförsök.

   Gillad av 1 person

 2. Tvärr har våra politiker och makthavare gått med på att bli den globalistiska elitens hantlangare, tillika vaccinindustrins försäljare och de har inga moraliska betänkligheter inför att vålla både barn och äldre allvarliga kroppsskador och död vilket visar att de arbetar för de som inte vill oss väl. Folket måste vakna innan vattnet i grytan är för varmt för att de skall orka hoppa ur den.
  Detta är ett krig som pågår och regeringen och de bakom den är våra fiender!

  Gillad av 1 person

 3. Dessa artiklar förklarar vad som pågår.
  https://realrawnews.com/2021/08/pfizer-the-fda-and-bribes-aplenty/
  https://bakomkulisserna.biz/2021/09/07/pfizer-fda-och-mutor-i-mangd/
  Amerikanska forskare ville skapa ett virus i Wuhan och sprida det. Dom vägrades, så dom flyttade projektet till Ford Detrick och University of North Carolina och det blev ett annat coronavirus av en annan familj som sedan spreds och blev covid-19. Allt syftar till att öka inkomsterna för oligarkerna och staterna och öka kontrollen av innevånarna.
  https://www.rt.com/usa/535555-darpa-funding-bat-coronavirus-project-china/

  Gilla

 4. Jag förstår inte hur man tänker när man vill utsätta barn för detta obeprövade experiment. Människor har blivit helt galna och tror till fullo på allt som poneras ut i media. Det går inte att prata dem tillrätta heller.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s