Det krävs inte mycket för att bli villebråd för rånare i det nya Sverige

Jag brukar säga till mina äldsta barn som är 11 respektive 12 år gamla att inte gå omkring med mobilerna i handen när de går till och från skolan eftersom det alltid finns en risk att någon rycker den åt sig när de passerar eller att de blir rånade. Äsch, brukar de skratta – sådant händer väl inte här i Ystad och vi är bara barn… jo det gör det ibland, även om det är långt ifrån lika utsatt som i exempelvis storstadsregionerna.

Nu i kväll skedde ännu ett barnrån i Malmö – denna gång en flicka på 11 eller 12 år som rånades på sin jacka och väska av ett gäng på 3-4 fega killar.

Men det var väl hennes eget fel som bar för dyra kläder eller för exklusiv väska när hon gick ut ensam – kanske hade hennes föräldrar missat budskapet från polisen om att barn samt ungdomar inte ska gå ensamma ute samt lämna dyra märkeskläder och mobiler hemma för att inte dra till sig kriminella yngel som rånar i grupp. Det är faktiskt vi vanliga medborgare som ska anpassa oss till det nya otrygga samhället – inte tvärtom, något som våra styrande politiker har visat med all tydlighet under lång tid när de gullat med kriminella drägg som dagligen vinner ny mark istället för att visa var skåpet ska stå och det högsta priset betalar våra barn.

#detnyasverige

https://www.expressen.se/kvallsposten/flicka-i-12-arsaldern-ranad-i-malmo/

7 reaktioner till “Det krävs inte mycket för att bli villebråd för rånare i det nya Sverige

 1. Dessa jävla invandrarungar! De har kommit hit och fått det bra och allt betalt av svenska skattebetalare och detta är deras sätt att visa tacksamhet. Fy fan alltså! Jag kan inte skriva här vad jag skulle vilja göra med dessa avskum till människor.

  Gillad av 1 person

 2. Det är våra politiker som lockat hit dessa rånare och våldtäktsmän och som också vägrar att ta ansvar för att använda rättssystemets fulla kraft för att avskräcka dem från deras avskyvärda brott.
  Så länge vi går med på att ha en korrupt regering så kommer problemen att bestå.

  Gillad av 1 person

 3. Den här historien är från Nya Zeeland, men stämmer även på Sverige.https://www.nzherald.co.nz/nz/auckland-mall-terrorist-attack-how-an-isis-inspired-knife-attack-unfolded/FWVDUX24MXBSXEWPD3DKIJJ4RE/
  Polisen ville internera denna invandrare, hans namn är Ahamed Aathill Mohamed Samsudeen,
  men det fanns ingen lag som tillät det, så 30 poliser sattes på heltid att övervaka honom 7/24. Ändå lyckades ha knivskära sex personer, två allvarligt. Nu skall Nya Zeeland ändra lagen. När kommer svenska lag att ändras för att skydda svenskar och deras mänskliga rättigheter. Kina ändrade lagen för fem år sedan, och inte ett enda dåd har inträffat sedan. Samtidigt beskyller Sverige Kina för att bryta mot dessa terroristers mänskliga rättigheter genom att inte tillåta att dom går fria på gatorna för att skada och döda.
  Mer att läsa.https://www.scmp.com/news/asia/australasia/article/3147574/new-zealand-vows-pass-counterterrorism-law-after-supermarket?module=perpetual_scroll&pgtype=article&campaign=3147574https://www.deccanherald.com/international/is-inspired-attacker-shot-dead-after-new-zealand-supermarket-knife-rampage-1026528.htmlhttps://www.nzherald.co.nz/nz/auckland-mall-terrorist-attack-police-shoot-man-dead-others-injured-at-new-lynn-mall/MLFDQ7G6TC4I7RBXT546DZFFSE/

  Gilla

 4. Alla våra politiker skryter om allt de gjort,
  På låtsas
  Men ser inget, hör inget
  men pratar massa strunt.

  Politikerna i Sverige är politiker för sin egna karriär.
  Vad som händer folket , struntar de i.

  Våldtäkter, rån, mord, hot , bedrägerier
  Ingen politiker yttrar sig.
  Men när flyktingar och kriminella klagar.
  Visar sig alla och enorma summor spenderas.

  Kolla C en muslim tar fram omskärelse
  Direkt blir det tillåtet,
  Flyktingar får avslag direkt yttrar sig alla och
  Ändringar blir av.
  Men terrorister som återvänder gör man inget åt.
  Svenska barn blir föräldralösa på olika sätt och får
  Fruktansvärd liv. Ingen som bryr sig.

  Hundra tusentals funktionshindrade har fått mycket sämre liv
  Pga flyktingkrisen, som vanligt de svagaste som ska betala
  Andras girighet.

  Gillad av 1 person

 5. Sveket från de senaste föräldragenerationerna har varit enormt mot barnen. Det blir barnen som bokstavligt får slåss och försöka reda upp samhällssituationen. Barnen kan väl på sin höjd pissa på föräldranas grav. Lär dina barn kampsport,bra för självförtroendet och för att faktiskt kunna försvara sig. Karate med specialiet nyckelben är grejer det.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s