Är coronapandemin ett påhitt för att driva igenom vaccinpass och tvångsvaccinering?

Det frågar sig denna bloggare och presenterar intressant statistik med relevanta frågeställningar.

Utdrag från texten:

”Socialstyrelsen har separerat Covid19-influensan från övriga influensasjukdomar, trots att man inte kunnat påvisa att alla personer dött av Covid-19. Det framgår inte hur stor osäkerheten är, varför man kan ställa sig frågan om det överhuvudtaget var någon som dog av Covid19-virus?

År 2020 var antal döda i influensa det lägsta på 20 år. Den största dödsorsaken 2020 var cirkulationssjukdomar som hjärtinfarkt, 27.973 fall. Cancertumörer kommer på andra plats med 23.485 fall. På tredje plats kommer antal döda i Covid-19, 9.441 fall. Men bland dessa finns ett okänt antal, där man inte kunnat påvisa Covid-19 som dödsorsak. Om man inte vet dödsorsaken, varför tillskriver man då den till en viss sjukdomsgrupp? Gör man så med andra sjukdomar också, när man inte vet? Detta framgår dock inte i övriga fastställda diagnoser. Man har uppenbarligen gjort ett undantag för Covid-19? Varför?

Dödsorsaken i Covid-19 är således inte vetenskapligt säkerställd och kan därför inte användas som bevis för hur många som dog i Covid-19 och heller inte som underlag som krav på vaccinpass.”

https://wp.me/p2JbDl-9b3

#followthemoney

15 reaktioner till “Är coronapandemin ett påhitt för att driva igenom vaccinpass och tvångsvaccinering?

 1. Problemet med covid-19 (som för övrigt inte är en influensa utan orsakat av ett coronavirus) och influensa är att det aldrig, eller åtminstone väldigt sällan, är en direkt dödsorsak. Det man dör av är någon av de komplikationer, vanligtvis lunginflammation, som följer av en virusinfektion. Ofta, men inte alltid, kan det kopplas till föregående covid-19. Det finns alltså en osäkerhet, men det är tydligt att det har varit en överdödlighet i befolkningen sedan mars förra året.

  Gilla

   1. Exakt Jenny. Inte ens med statistiken framför näsan släpper hjärntvätten. Jag stötte själv på fenomenet på en psykologilektion där jag var offret som de fick att hallucinera. Mycket intressant. På mig räckte det med en grupp av fyra storvulna elever för att skapa hjärntvätt. Jag kunde inte se att det som de påstod på tavlan inte var sant förrän jag mätte med linjal. De storvulna fulmediernas hjärntvätt är så pass stark att inte ens statistiken i sig självt kan väcka dem ur masspsykosen.

    Gillad av 1 person

   1. För några år sedan var jag inblandad i ett EU-projekt, EuroMOMO, där vi studerade överdödlighet i Europa. Vi utvecklade en modell för uppskattning av överdödlighet per vecka som visas på sajten euromomo.eu. Gå gärna in där och titta, det är intressant. Det är alldeles för grovt att titta på data ackumulerat på prisnivå, tittar man på enstaka veckor finns höga toppar som sammanfaller med de veckor då antalet rapporterade covid-19-fall var som högst.

    Gilla

   2. Jodå. I bland blir det fel. Minns min matematiklärare, när jag betraktar visselblåsarna om hur mutade/snärjda/hotade läkare döljer biverkningar och dödsorsaker.

    Han frågade: – Vet ni hur man böjer ordet statistik?

    Vi svarade: – Nä?

    Han sade då: – Lögn, förbannad lögn och statistik.

    Kollade upp EuroMOMO och litar alls inte på den dansk-royalistiska elitistiska organisationen. Varför inte? Lojaliteten ligger inte hos folket.

    Gilla

  1. Det behöver inte betyda att eventuell överdödlighet enbart har orsakats av själva sjukdomen. Glöm inte de gamla på äldreboenden som dog av svält och uttorkning därför att personal inte vågade gå in där. Du har en ytterst skev bild av det hela och djupanalyserar inte Mikael.

   Gillad av 1 person

 2. Kan av någon anledning inte slå bort tanken eller snarare kopplingen till de förberedelser för uppstarten av ett Fjärde Rike med start i Sydamerika, som påbörjades redan innan Andra Världskriget hade avslutats. Det har gått några år sedan dess och vissa hinder har passerats, men det som sker idag är inget annat än ett förverkligande på bred front. Strategin har bara ändrats något. Samma rikemansfamiljer finns med i bakgrunden, då likväl som nu (Rockefeller & Rothchild). Andra har tillkommit …

  Gillad av 3 personer

  1. Jag misstänker att du kan ha rätt, Sasja. Inte enbart omformuleringen av pandemi 2008 eller kollaget på The Economist 2015 tyder på det, men det är i min mening svårt att bortförklara. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/06/03/konspirationsteori-visar-omslaget-pa-the-economist-2015-att-fatalet-manniskor-har-planerat-covid-19-sedan-lange/

   Denna lilla klick känner sig så överlägsen att de kan exponera sina planer. De vet att folket är för korkat för att se sambanden i allmänhet. Fåtalet med intelligens som varnar avfärdas med kontrollordet ”Konspirationsteoretiker!” av de medier som eliten äger. Då följer den stora skocken av får lydigt och kavlar upp ärmen för injektion av okända biologiska/kemiska substanser.

   Gillad av 2 personer

 3. Med tanke på hur man förbjudit alternativa behandlingsformer som bevisligen fungerar och trots att smitta både sprids av och får människor som vaccinerat sig att få biverkningar inklusive död, med tanke på det och att man fortfarande försöker skylla på de ovaccinerade för denna smittspridning så verkar det högst troligt att syftet är total kontroll över den medicinska arenan vilket är något som vaccinpass kommer att skapa förutom att det polariserar människor och är det ultimata redskapet för att kontrollera människor.

  Gillad av 2 personer

 4. Mer börjar läcka ut om corona. 2018 arbetade en grupp amerikanska vetenskapsmän som gästforskare i Wuhan. Man ansökte om ett anslag på USD 14 miljoner för att skapa ett coronavirus och sprida det till fladdermöss i Kina. Det avslogs som alltför riskfyllt. Samma vetenskapsmän flyttade då uppenbart projektet till Ford Detrick och i samarbete med University of North Carolina genomförde projektet med ett annat coronavirus. Ford Detrick är militärt och behöver inga tillstånd och University of North Carolina hade pengar. Det viruset blev covid-19. Vaccintillverkare hakade på och spred viruset för att motivera att sälja vaccin. Staterna har i tur hakat på för att använda detta för att hårdare kunna övervaka och kontrollera befolkningen.
  https://www.rt.com/usa/535555-darpa-funding-bat-coronavirus-project-china/
  https://www.nzherald.co.nz/world/covid-19-wuhan-scientists-planned-to-release-coronaviruses-into-cave-bats-18-months-before-outbreak/FNOF4GO4NULPSWUYW3DLMKFYVM/
  https://realrawnews.com/2021/08/pfizer-the-fda-and-bribes-aplenty/
  https://bakomkulisserna.biz/2021/09/07/pfizer-fda-och-mutor-i-mangd/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s