Måste vara slumpen

Den brittiska skådespelaren Tom Felton, som spelade Draco Malfoy i Harry Potter-filmerna, kollapsade i går vid 18:e hålet under en kändisturnering inför helgens golftävling Ryder Cup. Han fördes till sjukhus och fick vård. Det är oklart varför han kollapsade och inget nytt har kommit ut om hans hälsotillstånd nu på morgonen.

Det är intressant att notera att Felton i maj propagerade för att tonåringar skulle vaccinera sig. Är det slumpen att han kollapsade i går precis som många andra vaccinerade atleter gjort under mystiska omständigheter under året där det inte rapporterats om orsaken?

Är det också slumpen att det beprövade läkemedlet Ivermektin förbjudits och som av en händelse gick patentet ut 1996 så läkemedelsbolagen kan inte längre göra någon vinst på medicinen?

Det lär vi aldrig få veta eftersom det skulle svärta ned bilden av vaccineringspropagandan och äventyra det positiva inflödet av kapital till big pharma-bolagen.

#followthemoney

https://jyllands-posten.dk/sport/ECE13309565/harry-potterstjerne-kollapsede-under-kendiskamp-foer-ryder-cup/

https://fb.watch/8d1SWf4QJC/

8 reaktioner till “Måste vara slumpen

  1. Det finns tre profylax som förebygger covid. Ivermectin, hydroxychloroquine, och Lianhua Qingwen. De två första är receptbelagda och Lianhua Qingwen gör man allt för att stoppa. Man har övertygat tullen att det är medicin som saknar licens för att importeras. Sök på DDG på ”mailorder Lianhua Qingwen Singapore” Orsaken är förstås att man försöker stoppa allt som kan konkurrera med BigPharmas experiment mediciner. Även Rysslands och Kinas vacciner stoppas, vilka båda är beprövade och bevisligen ofarliga. Ett av mänsklighetens största och vidrigaste bedrägerier.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s