Kan det få kallas vaccin när det inte ens fungerar på de mest utsatta?

Budskapet har hela tiden varit att massvaccinering är ett måste för alla även om man själv haft infektionen eller om man är frisk i övrigt – om inte annat för att visa solidaritet med de mest utsatta riskgrupperna där ett kraftigt nedsatt immunförsvar som gör en extra känslig för infektioner är signifikant.

Nu visar en ny studie från Karolinska Universitetssjukhuset ironiskt nog att var tredje person med allvarligt nedsatt immunförsvar inte bildar antikroppar efter att ha fått två doser Pfizervaccin mot Covid-19.

Man har analyserat antikroppsvar efter två doser av Pfizers vaccin hos 539 personer, varav 449 har nedsatt immunförsvar. De som har undersökts är HIV-patienter, patienter med medfödd immundefekt, patienter som gjort organtransplantation, patienter som gjort stamcellstransplantation och patienter med kronisk lymfatisk leukemi. Av dem med nedsatt immunförsvar saknade 28% antikroppssvar trettiofem dagar efter sina andra vaccination.

Lägst antikroppssvar hade organtransplanterade där 57% saknade antikroppssvar. Många av de som är organtransplanterade har redan fått sin tredje dos vaccin och man kan fråga sig hur många doser som krävs för att myndigheterna ska bli nöjda med resultatet.

Återigen återkommer jag till frågan varför man fortsätter propsa på massvaccinering när man ser resultatet – biverkningar, smitta, död och inga antikroppar. Kan denna substans ens få kallas vaccin när det varken skyddar våra äldre eller de med nedsatt immunförsvar? Obegripligt att människor fortsätter se vaccinet som en frälsning istället för att ifrågasätta nyttan samt skrämmande att de går allt längre ned i åldrarna utan att ha medicinska belägg för ett sådant förhastat beslut.

#followthemoney

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/studie-var-trejde-med-nedsatt-immunforsvar-bildar-inga-antikroppar-efter-pfizer-vaccinering

13 reaktioner till “Kan det få kallas vaccin när det inte ens fungerar på de mest utsatta?

 1. ”On September 20, Dr. Arne Burkhardt listed insights into the pathological findings of ten autopsied people over the age of 50 who died at different intervals after a Covid-19 vaccination. In five of the ten cases, the two physicians rate the connection between death and vaccination as very probable and in two cases as probable.

  The doctors suspect that further corona vaccination side effects with potential death consequences are autoimmune phenomena, reduction in immune capacity, acceleration of cancer growth, vascular damage “endothelitis”, vasculitis, perivasculitis and erythrocyte “clumping”. Further investigations, which have already been initiated, are necessary for this.

  Burkhardt described it as “extreme” that three very rare autoimmune diseases, namely Sjogren’s syndrome, leucoclasmic vasculitis of the skin and Hashimoto’s disease were found among the ten deceased.

  Burkhardt and his colleagues have been investigating for the past few months. He said he could only think of one thing in seeing the results – “ a lymphocyte riot”, potentially in all tissues and organs. Lymphocytes were found in a wide variety of tissues such as the liver, kidneys, spleen up to the uterus and tumors, which massively attacked the tissue there.

  Burkhardt also mentioned vaccine contamination. In Japan, for example, a metallic substance was found in the Moderna vaccine.

  Burkhardt criticized the fact that death certificates, as they currently exist, are “completely unsuitable” and “ultimately statistically worthless”.

  Burkhardt concluded that politicians say: “If you don’t want to be vaccinated, you have to face the consequences, but everyone who gets vaccinated also has to face the consequences.” These are still largely unknown. “So far, only the first, but worrying, findings have been documented, which will be further investigated with regard to their pathogenesis,” said Burkhardt.”

  https://freewestmedia.com/2021/09/22/lymphocyte-riot-pathologists-investigate-deaths-after-corona-vaccination/

  Gilla

 2. Därför att detta är yttrers en fråga om pengar styrd av politiska intressen av den junta, jag kallar den ”J-klubben” (Junta-Klubben), av intressenter som dominerar BigPharma industrin, BigMedia, BigFinance, och som styr universiteten och forskningen med pengar – eller inte, anslag. Politiker vet att går dom emot J-klubben kommer propagandan att systematiskt och massivt hänga ut dom som skyldiga till varenda dödsfall som inträffar. Journalister vet att går dom emot J-klubben är deras karriär över. Forskarna och vetenskapsmännen vet att anslagen upphör och deras karriär är över om dom går emot J-klubben. Lars Bern har beskrivit det här. J-klubben vill ha sina pengar och kontrollerar systemet. Kvar finns oberoende media och bloggar, vilka J-Klubben försöker stänga ner.
  https://anthropocene.live/2021/06/13/7662/
  https://anthropocene.live/2021/06/17/malet-ar-att-berova-oss-kontrollen-over-var-halsa-del-2/
  https://anthropocene.live/2021/06/23/malet-ar-att-berova-oss-kontrollen-over-var-halsa-del-3/

  Gilla

 3. Ska man ljuga så ska man göra det trovärdigt, brukar man säga. En lögnare målar alltid in sig i ett hörn till slut.
  Det är svårt att upprätthålla en lögn, över tid. Sanningen kommer alltid fram till slut.
  Det är alldeles för mycket som haltar betänkligt i den här historien med covid-19 och vaccinhysterin.
  Jag är övertygad om att det finns en agenda bakom, som är större än vad dom allra flesta mäktar med att ta in.
  Att jag skulle låta någon spruta in något av dom här ”vaccinen” i min kropp, det finns inte på kartan.
  Men det är ett så typiskt fenomen, att alla ska springa åt samma håll.
  -Varför springer vi?
  – Jag vet inte, jag springer för att alla andra gör det!!!

  Gillad av 1 person

 4. När skall folk kräva behandling med det beprövade läkemedlet Ivermektin som sätts i i tidigt skede?
  Man förbjöd detta läkemedel endast för att få igenom nödgodkännandet av dessa genmanipulerade vätskor.
  patentet gick ut 1996 på läkemedlet Ivermektin så läkemedelsbolagen gör inga vinster på denna medicin ( FOLLOW THE MONEY)
  Att kalla dessa genmanipulerade nödgodkända vätskor för ”vaccin” är vidrigt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s