Fullvaccinerade dör och ändå fortsätter man uppmana alla att kavla upp

Till och från hör vi om äldreboende som drabbats av covidsmitta trots att såväl de boende som personal är fullvaccinerade, vilket lett till flera dödsfall – nu senast ett äldreboende i Kalix, där minst tre personer avlidit efter ett stort sjukdomsutbrott.

Varför man påstridigt fortsätter uppmana människor i alla åldrar att vaccinera sig när det ändå inte visar sig vara särskilt effektivt förstår jag inte och det enda man gör är att utsätta miljoner människor för risken att råka ut för oförutsedda allvarliga biverkningar eller död, när de istället kunde stärka sitt naturliga immunförsvar.

Det är för övrigt besynnerligt att man drygt två år efter att viruset började spridas, fortfarande inte rapporterar utförligt hur många som avlidit av respektive med Covid-19. Men för att inte skada den falska bild man indoktrinerat allmänheten med och riskera att läkemedelsindustrins kassako sinar, fortsätter man med masspropagandan som majoriteten fortfarande köper utan att först tänka efter.

#followthemoney

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/smittskyddslakaren-minst-tre-avlidna-efter-covidsmitta-pa-aldreboende

11 reaktioner till “Fullvaccinerade dör och ändå fortsätter man uppmana alla att kavla upp

 1. Huvudtanken med massvaccinering är att med tillräckligt hög vaccinationstäckning minska eller till och med stoppa den allmänna spridningen i samhället. Om detta uppnås kommer inte smittan att tränga in på våra äldreboenden i samma utsträckning och vi kan därmed spara liv.

  Angående dödsorsak så anger läkaren huvudsaklig dödsorsak, exempelvis lunginflammation, samt ytterligare bidragande orsaker om läkaren gör bedömningen att fler diagnoser, som exempelvis covid-19, kan ha samverkat med huvudsaklig dödsorsak och orsakat döden. Det är alltså omöjligt att fastställa om det är covid-19 som kan ha orsakat lunginflammationen. Det är upp till läkaren att göra den bedömningen och jag tror att de allra flesta har kompetensen att göra detta på ett tillförlitligt sätt.

  Gilla

  1. Det du skriver i första stycket förutsätter att vaccinet är effektivt och verksamt mot smittan. Tyvärr så är detta inte fallet med det vaccin som erbjuds.

   Gillad av 2 personer

   1. De vaccin vi har tillgång till just nu är inte tillräckligt effektiva för att helt stoppa spridningen, i synnerhet inte deltavarianten som dominerar i Sverige för närvarande. Däremot kan vi bromsa spridningen och på det sättet minska exponeringen av riskgrupper såsom exempelvis äldre.

    Gilla

   2. Åtta avlidna i Covid-19 på äldreboende i Överkalix – sju vaccinerade. Även elva personal i den berörda verksamheten har konstaterats med Covid-19, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Ett vaccin som inte skyddar mot smitta och som trots dubbla doser ändå leder till döden förtjänar inte att kallas vaccin.

    Gillad av 1 person

  2. Det hade kunnat uppnås med hjälp av immunförsvaret vid det här laget och då hade man inte heller använt människor som försökskaniner med tanke på att ingen vet vilka biverkningar som väntar om några år. Håller inte med om dödsorsaken. På vissa sjukhus i USA fick de bonus om de angav Covid-19 som dödsorsak på patienterna. Om en person dör I en olycka och har Covid-19 I kroppen – vad anges då som dödsorsak? 🤔

   Gillad av 1 person

   1. Dör man i en trafikolycka exempelvis så anges trauma som huvudsaklig dödsorsak och troligtvis inget mer. Den döde kan ha haft massor av diagnoser som cancer eller diabetes eller covid-19, men dessa kan knappast ha gjort hen till ett mer troligt mål för den bil som körde på hen.

    Angående naturlig infektion har man troligtvis gjort den bedömningen att risken för allvarlig sjukdom och död, även i unga åldrar, är alltför stor för att man skall undvika att skydda människor om man kan. Återigen är strategin att minska den allmänna samhällspridningen för att skydda riskgrupperna i befolkningen.

    Gilla

  3. Hade man försökt stoppa spridningen hade man inte uppmanat folk till masker som inte filtrerar bort mer är ca 50% av viruspartiklarna, samt inte filtrerar utandningsluften alls, vilken läcker ut åt alla håll å kanter.
   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/01/10/video-hur-man-kan-gora-en-hepa-13-mask-som-skydd-mot-covid-19/

   Man hade inte heller fokuserat så ensidigt på ett s.k. ”vaccin” som fungerar dåligt, men på profylax som faktiskt fungerar, samt på vitaminer och mineraler som faktiskt fungerar, samt motion som faktiskt fungerar, eller på masker som faktiskt filtrerar bort virus, MEN det gör man inte.

   Det handlar med all sannolikhet om att skapa, och sprida viruset, samt berika fåtalet individer i läkemedelsmaffian, bl.a. Fauci och Bill Gates, samt andra rika troll som möts på möten utan insyn då och då.

   Grunden för detta event lades sannolikt långt innan 2015 då ett mycket märkligt kollage för The Economist skapades och förmodligen långt innan WHO gjorde om definitionen av ”pandemi” 2008, men om man tror att det finns psykopater som dyrkar Mammon så är man sannolikt … trumvirvel …. Konspirationsteoretiker!

   Gillad av 1 person

 2. Man vaccinerar ALDRIG under en pågående epedemi, man isolerar bara konstaterat sjuka!
  Allså denna masspsykos måste få ett slut, eller kommer vi att få en ny fågel/svin/elefant/höns/hund/katt/fisk-epedemi som kan skrämma skiten ur skattebetalarna så att dom ger upp sin frihet mot att myndigheterna erbjuder säkerhet? En sak står dock klar-Lita aldrig på myndigheterna, speciellt inte i Sverige som inte har personligt myndighetsansvar, likt lägervakterna i Tyskland! Nurnberg-doktrinen gäller fortfarande!
  Dessa pajasar som går Big-Pharma till mötes kommer förr eller senare att möta sitt öde, eller vad säger du, Andersson om att dom lyckats friskriva sig från allt ansvar om vaccinerna slår fel!
  Att lita på ”våra” myndigheter är som att låta en 5-åring köra bil, eller funkar landet som förväntat, kanske man måste ha en pickadolla med sig när man rör sig utomhus i tätorten?

  Gilla

 3. Hej Jenny,

  lyssna på an old man in a chair, det är bråttom att väcka fåren nu:

  Nobody is comming to save us.Videos | Dr Vernon Coleman

  MVH

  Katarina

  Gilla

 4. Ordet vaccin kommer från latinets ord ”vacca”, som betyder ”ko” (kossa). Orsaken är att man började använda ko-koppor 1796 i England för att framställa vaccin. I Kina vaccinerade man redan på 1500 talet. Tekniken är att ”avdöda” virus eller bakterier, och ”smitta” kroppen med dom, man inbillar alltså kroppen att den är smittad och då bygger den vaccinerade upp kroppens eget försvar och en vaccinerade blir inte sjuk eller mindre sjuk. Ibland varar det för livet, ibland några månader. Inget vaccin ger 100% skydd, utan typisk 80% till 90% i medeltal i bästa fall. Resten är alltså inte alls skyddade trots alla sprutor.
  mRNA är alltså inget vaccin i ordet sanna betydelse. mRNA betyder Messenger RNA (messenger-ribonukleinsyra) och RNA är virusets DNA. Populärt kan man säga att man modifierar viruset så det inte kan ta sig in i den mänskliga cellen för att föröka sig. Man steriliserar det så att säga genom genetisk modifiering, populärt men inte helt korrekt uttryckt.
  Problemet med mRNA att vi har inte en aning om hur det kommer att påverka kroppen i längre perspektiv, och det skapar bevisligen betydligt mer och allvarligare biverkningar än klassiskt vaccin, vilket vi har mycket lång erfarenhet av.
  Profylax fungerar helt utan biverkningar, som vitaminer, D och C, Lianhua Qingwen och hydroxychloroquine, och Ivermectin tycks även fungera enligt empiriska observationer. Problemet är att BigPharma tjänar inga pengar på det. När man känner sig lite hängig är det dags att sätta in profylax. Det fungerar.
  Vad som fungerar är vad som kallats ”ringfencing” och det är vad som används i Kina. Alla som har exponerats för en känd smittkälla uppmanas att sätta in profylax för att förhindra ett utbrott. För att det skall fungera behöver man veta vilka som potentiellt exponerats för smitta, alltså registrering av plats och tid, men det går inte i ett land som Sverige, för då gormar man om ”övervakning” och BigPharma stämmer in för det minskar försäljningen av deras patenterade vacciner och därmed vinsterna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s