Israelisk minister bekräftar att vaccinpass enbart tagits fram för att öka antalet vaccinationer och införa statlig kontroll – inte minska sjukligheten

Intressant att notera att den israeliska hälsoministern Nitzan Horowitz, ovetandes att det fångades på film, i söndags sade till inrikesministern Ayelet Shaked att coronarestriktionerna och vaccinpassen endast är till för att öka antalet vaccineringar samt införa statlig kontroll.

Men tack vare massmedias uppbackning verkar farsen kunna pågå länge än och nu trappar man även upp klimatpropagandan igen för att rädda kvar Miljöpartiet vid valet nästa år. Skrämmande att folk är så naiva.

#followthemoney

#närsprickerballongen

Israeli Health Minister: Health pass only designed to increase jab rates

3 reaktioner till “Israelisk minister bekräftar att vaccinpass enbart tagits fram för att öka antalet vaccinationer och införa statlig kontroll – inte minska sjukligheten

  1. Ja att det mesta som pågår är direkt eller lite under ytan för profit okk kontroll är väl helt uppenbart nu. Se bara hur alla ”fakta” ”mognar” först ska det vaxad av ren egennytta, sedan för andras nytta och nu under hot om straff/trista konsekvenser..

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s