Många inrapporterade biverkningar av de nödgodkända covidvaccinen

Efter bara åtta månaders användning av de av EU nödgodkända covidvaccinen från Pfizer-BioNTech, Moderna, Astra Zeneca och Janssen, står det klart att de inrapporterade biverkningarna är rekordhöga med över 80% inrapporterade fall. Majoriteten av rapporterna kommer från vårdpersonal inom hälsosektorn.

Per den 3 september 2021 har European Medicines Agency (EMA) hittills listat 904.534 personliga misstänkta fall av totalt 3.478.979 individuella biverkningar av covidvaccinen, varav en tredjedel klassas som allvarliga. Vaccinen är bara nödgodkända och det slutliga resultatet förväntas inte förrän slutet av nästa år eller 2023.

Lägg därtill de okända långsiktiga biverkningarna som kan komma som en obehaglig överraskning om några år – för alla utom big pharma-bolagen som står redo att kränga mediciner till nya patienter.

#followthemoney

EMA: Almost a third of Covid vaccination side effects are severe

9 reaktioner till “Många inrapporterade biverkningar av de nödgodkända covidvaccinen

 1. Jag förstår inte denna vaccinationshets! För det första så är allt med propagandan från slaskpressen helt överdriven och det andra är de dumma fåren som är så i milda grad upptagna för att inte sticka ut i mängden med egna åsikter och tror på i princip allt!

  Var så lugn vi har och kommer alltid ha förkylning, influensa kommer nya vart år så var ligger problemet? Om nu folk har så dålig hälsa så borde det rimligen läggas vikt på friskvård, matkunskaper, basala hygienrutiner, ”typ du tvättar händer efter ett toalettbesök” i förebyggande syfte!

  Allt heter i dag Covid och minsta lilla symtom är i dag livsfarligt med dessa förbannade blufftester och tacka fan för detta då jag ser försäljningen på mitt företag, vi sålde bara på en månad munblöja för 60 mil, sug på den!
  Nä det är dags och vakna nu!!!

  Gillad av 1 person

  1. Om man ska ha ”munblöja”, ett nytt kul svenskt ord förresten, så ska den vara ordentlig och inte läcka in och ut en massa viruspartiklar. Virus är nämligen jälvigt små (har jag fått för mig). Hur små är de? Kolla upp det! Sedan funderar du på vilket filter som behövs, rakar dig duktigt, förutom ev. en liten mustasch under näsan som var poppis 1933-1945. Här är resultatet av mina egna funderingar: https://archive.org/details/modifying-hepa-half-mask-safe-virus

   Gilla

   1. Hur små är virus. En matematiker har illustrerat det. Om du samlade in alla virus i världen och stoppade dom i en burk, hur stor måste burken vara? Massor av plats i en 33 cl ölburk.

    Gillad av 1 person

  2. Vaccinationshetsen avsikt är tvåfaldig. BigPharma vill ha mer pengar, staten vill ha mer makt, övervakning och kontroll på innevånarna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s