Protesterna mot massvaccinering med fascistiska tvångsmetoder fortsätter i Europa

I Grekland och Frankrike där de styrande med fascistiska metoder försöker tvinga folk att vaccinera sig om de vill behålla sina jobb eller kunna röra sig fritt utomhus fortsatte protesterna även denna helg. I går drabbade poliser och tusentals demonstranter samman i Greklands näst största stad Thessaloniki och i Frankrike demonstrerade 120.000 personer runtom i landet mot covidpassen som anses som diskriminerande.

Även i USA driver president Biden på för tvångsvaccinering av anställda på stora företag samt kommunanställda. Samtidigt råder det inget vaccintvång varken i kongressen eller för illegala migranter.

I går gjorde svensk media dessutom ett stort nummer av att en studie från amerikanska CDC påvisar att risken att dö i Covid-19 är elva gånger högre för ovaccinerade jämfört med fullvaccinerade. Att studien enbart gjorts i USA och det faktum att majoriteten av landets befolkning är kraftigt överviktiga samt att majoriteten av de som behandlas på IVA (även här i Sverige) eller avlider är just överviktiga, gör att man starkt kan ifrågasätta hur detta kan appliceras på svenska förhållanden.

Men när media desperat försöker få alla att kavla upp för att injicera flera doser med ett mycket riskabelt vaccin lär vi få se fler sådana här tveksamma utspel även i fortsättningen. Av någon outgrundlig anledning får vi fortfarande inte veta hur många som avlidit av respektive med corona och någon samlad statistik för hur många som dött av vaccinet eller fått skadliga biverkningar globalt presenteras inte heller, eftersom man officiellt inte vill härleda någon negativ publicitet till vaccinen.

#followthemoney

Bildkälla: Ekhatimerini, SvD

7 reaktioner till “Protesterna mot massvaccinering med fascistiska tvångsmetoder fortsätter i Europa

  1. Den affärs-junta som för närvarande härskar i väst, som jag kallar ”J-Klubben” (Junta-Klubben) har två stora projekt på gång. Det ena klimathysterin, det andra Covid. Avsikten är att maximera och öka Juntans inkomster och politiska kontroll. Dom dominerar industrierna som BigPharma, BigMedia, BigWar, osv. Propagandan var aldrig ens så stark i Tyskland fram till 1945 som den nu är i Europa och metoderna är desamma för att uppnå målet.

   Gilla

 1. Ett litet urval av rekommenderad läsning. All information finns, den är bara väldigt svår att hitta för sökmotorerna är manipulerade, speciellt Google
  Serious vaccination side effects increase by a factor of 114 in Switzerland
  https://freewestmedia.com/2021/09/06/serious-vaccination-side-effects-increase-by-a-factor-of-114-in-switzerland/
  Harvard epidemiologist: Case for Covid vaccine passports has imploded
  https://freewestmedia.com/2021/09/03/harvard-epidemiologist-case-for-covid-vaccine-passports-has-imploded/
  Caitlin Johnstone: Australia’s not a free country. State surveillance and autocracy are rife because we have no bill of rights
  https://www.rt.com/op-ed/534371-covid-free-australia-surveillance/
  Corona utlöste en masspsykos – då har förnuftet ingen chans
  https://juliacaesar.blog/2021/09/11/corona-utloste-en-masspsykos-da-har-fornuftet-ingen-chans/#more-24740

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s