Ovaccinerade måste bära särskilda munskydd

Även om den svenska regeringen meddelat att man släpper coronarestriktionerna vid månadsskiftet, har man samtidigt lämnat in ett förslag om hur vaccinationsbevis ska kunna användas om det epidemiologiska läget förvärras, så tanken på att implementera vaccinpassen i vardagen har således inte skrotats och redan innan årsskiftet kan vi ha det precis som i många andra länder där ovaccinerade diskrimineras.

I Österrike driver man nu diskriminering mot ovaccinerade medborgare fullt ut för där har regeringen beslutat att ovaccinerade ska märkas genom att tvingas använda FFP2-masker som är svåra att andas genom i affärer. Steg för steg, beroende på beläggningen av patienter på IVA, kommer restriktionerna att hårdna och covidtester kommer bara vara giltiga i 24 timmar istället för 48.

Per den 15 september tror regeringen att det kommer vara 10% beläggning på IVA och då inträder krav på FFP2-masker i affärer för alla ovaccinerade och polisen kommer att genomföra regelbundna kontroller. Om IVA har 15% beläggning kommer bara vaccinerade att få tillgång till evenemang på kvällstid där stolar är onumrerade. Vid 20% beläggning kommer bara vaccinerade eller de som kan uppvisa ett negativt covidtest att få gå på lokala sportevenemang och konserter m.m.

Det faktum att även vaccinerade sprider smitta, att sjukdomen inte är särskilt dödlig eller farlig för gemene man, att människor blir sjuka och dör av vaccinen samt att covidtesterna inte är tillförlitliga verkar inte ha tagits i beaktande innan regeringen fattade beslut. Med dessa fakta på hand bör alla fråga sig varför det är så extremt viktigt att få alla oavsett ålder att vaccinera sig med ett ineffektivt vaccin med okända framtida biverkningar som måste tas årligen.

#followthemoney

The unvaccinated will be recognizable by their masks in Austria

8 reaktioner till “Ovaccinerade måste bära särskilda munskydd

 1. Nu är det ju en viss skillnad mellan Österrike och Sverige. Bara för att ta upp varifrån en herre med mustasch kom ifrån gör ju att diktaturtendenserna verkar sitta fast i Österrike. I Sverige har vi ingen polis så risken för hårdare tag mot folk utan munskydd är obefintlig.

  Gilla

  1. Och den spillra av polis som vi har, de går ned på knä. Sedan ska det väl undanhållas vilka inom regeringen som gick ned på knä inför herren med mustasch då det begav sig.

   Gillad av 1 person

  2. Säg inte det. Se redan nu hur polisen lägger stora resurser på att fånga fortkörare och sätta dit vanliga Svenssons för att fylla statskassan – samma sak med de som skriver olämpliga saker på internet, det har polisen tid med. De klarar inte av att hantera gängkriminaliteten, så de satsar på att klämma åt den vanliga medborgaren istället.

   Gilla

 2. Så en gula stjärnan är återförd, nu i form av ett munskydd i Österrike och ett vaccinpass i Sverige. För er som inte visste det, så var det även i Nazityskland. Alla judar måste bära ett jude-pass, och den som ertappades med att inte kunna visa ett transporterades omedelbart till närmaste järnvägsstation med enkelbiljett till ett läger. Så här såg passen ut.
  https://www.ushmm.org/m/img/45220-700×468.jpg
  Så här ser dagens motsvarighet ut.
  https://www.kxan.com/wp-content/uploads/sites/40/2021/08/GettyImages-1311888479.jpg?w=876&h=493&crop=1

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s