Mer press på svenskarna att räta in sig i ledet

Media fortsätter pressa på om vaccinering av barn och i kväll är inget undantag då SvD proklamerar att Sverige nu är det enda landet i Norden som inte vaccinerar barn från 12 år. Den missvisande rubriken ”Sverige unikt i Norden – mot flera barns vilja” försöker ge sken av att det är många barn som egentligen vill vaccinera sig trots att de inte får, men i realiteten handlar det om fyra sjundeklassare på Fryshusets grundskola i Stockholm som längtar efter en spruta i armen och tydligen ska representera landets kull med 12-13 åringar.

Media gör också ett stort nummer av att Anders Tegnell indikerat att det blir särskilda restriktioner för ovaccinerade, men läser man vad han egentligen sagt framgår det att det främst handlar om rekommendationer med eget ansvar. Men ju fler man kan skrämma att kavla upp ärmen desto bättre.

Hur man kan stå och propsa på att vaccin är nödvändigt och nyckeln till frihet när experter samtidigt deklarerarat att två doser vaccin mot Covid-19 inte räcker – inte heller tre och fyra, men fem sprutor däremot är det senaste budet. Samtidigt gör siffror från Israel gällande att en majoritet av de som vårdats på sjukhus för allvarlig Covid är fullvaccinerade och att smittspridningen är som störst i länder med högst andel vaccinerade av befolkningen, vilket jag rapporterat om tidigare. Detta bekräftas även av en amerikansk guvernör i West Virginia som vid en presskonferens nyligen slog fast att man ser en ökning av såväl smittade som döda bland fullvaccinerade.

Folk verkar inte ha någon koll på vad de skanderar efter och vilka konsekvenser det kommer få för vårt samhälle och för våra barn, något som tidningsmurvlarna inte är sena att utnyttja.

#followthemoney

Bildkälla: SvD, Freewestmedia, Samnytt

12 reaktioner till “Mer press på svenskarna att räta in sig i ledet

  1. I Kina använder vi Traditional Chinese Medicine (TCM) Lianhua Qingwen Vitamin C och D, men det finns även hydroxychloroquine, och alla använder munskydd, men bara i nära kontakter som på bussar.

   Gilla

   1. Ivermectin, och hydroxychloroquine är rätt billiga egentligen, Lianhua Qingwen har bevisligen samma effekt och säljs i Asien för omkring 15 kronor för 50 kapslar. Sök efter mailorder i Singapore. Där talar dom bra engelska och är pålitliga. Problemet är att få det genom svenska tullen. BigPharma driver intensiva skräckkampanjer för att stoppa allt som kan konkurrera med deras 200 kronor sprutor.

    Gilla

 1. Mina barnbarn som är över 12 år kommer inte att vaccinera sig. Ett av barnbarnen blev sjuk liksom hennes kamrater. Lindrigt. Alla testade sig. Den enda som klassades som Covidsjuk var hon som testade sig dagen efter hon blev sjuk. De andra som väntade några dagar blev inte klassade som smittade av Covid. Självklart träffar vi hela familjen som vanligt. Varför skrämmer föräldrar upp sina barn?

  Gillad av 1 person

 2. Vaccinet är viruset? Något som i alla fall har uppdagats mer och mer är att en av biverkningarna med vaccinet är ett mycket aggressivt och mordiskt beteende bland de som är vaccinerade. Mycket obehagligt.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s