Ännu ett spel från makthavarnas sida för att kunna införa vaccinpass?

Efter att regeringen häromdagen deklarerade att man inom kort släpper på alla restriktioner i samband med coronapandemin var glädjen stor hos de flesta – såväl privatpersoner som näringsidkare. Även jag kände hoppet om att galenskaperna var på väg bort växa inom mig och kanske skulle det sunda förnuftet nu äntligen återinträda i maktens korridorer när man står redo att vända blad.

Men efter ett längre samtal med min vän foliehatten som alltid har andra perspektiv, har det spirande hoppet istället ersatts av ängslan över att det bara är ännu ett spel från makthavarnas sida. Kanske är det så illa att man bara viftar med frihetsskynket framför våra näsor en kort stund, för att sedan när man visat sig ”god” låta bilan slå ned rejält.

Nu inför den stundande hösten när alla åter samlas i skolor, på arbetsplatser samt diverse sociala tillställningar, kommer smittan med ett virus som trivs bra i kyla nämligen öka och med ett testkit som inte kan se skillnad på Covid-19 och den ”utrotade” säsongsinfluensan är utgången given. Regeringen har således ett ypperligt tillfälle att med ursäkten att det uppenbarligen inte fungerade att släppa allt fritt återinföra nya hårda restriktioner, vaccinpass och tvångsvaccinering – kanske med Australiens sjuka hantering som förebild där människor övervakas samt delas upp i vaccinerade respektive ovaccinerade.

Att det ineffektiva vaccinet visat sig inte fylla någon funktion förutom att fylla vaccintillverkarnas fickor med pengar, göra människor sjuka och utsätta miljoner individer – däribland friska barn – för helt okända långsiktiga biverkningar, pratar vi inte om.

Fortsättning följer, men man ska nog undvika att ta ut någon glädje i förskott – målet för eliten är trots allt att kontrollera folket in i minsta detalj och övervakningen pågår redan nu I vårt dagliga liv genom olika digitala system.

#followthemoney

9 reaktioner till “Ännu ett spel från makthavarnas sida för att kunna införa vaccinpass?

 1. Läste nånstans att de förmenta pcr testerna ska fasas ut och ersättas av nåt annat. Min reflektion är att om det funnits bra tillförlitliga tester från allra början, som enbart visar på covid, hade världen sett helt annorlunda ut. På alla sätt o vis..

  Gillad av 1 person

 2. Inget parti får min röst som vill inskränka vår frihet. Jag har haft infektionen i början på året och ser ingen som helst anledning att vaccinera mig eftersom jag redan har ett bra skydd. Fast enligt FHM så har jag bara skydd i 6 månader, vilket flera forskningar menar mest troligt är livslångt. Detta försöker man nonchalera och pådyvla att alla måste vaccinera sig. Jag följer Ann-Cathrin Engwall på fb som är doktor i molekylär cellbiologi. Kan verkligen rekommendera att följa henne där hon delar med sig av sin kunskap. Hon har nu skrivit bl a till FHM om hur vi ska snabbast bli av med pandemin och det är genom att vaccinera riskgrupper och äldre. Vi måste få en utbredd T-cellsimmunitet. Ett annat konto jag följer är Christian Schlater fd jurist/advokat som skriver att det går emot grundlagen med covidpass samt om hur man ska gå tillväga om det införs ändå och om man blir nekad tillträde någonstans.

  Gillad av 1 person

 3. Mycket bra skrivit Jenny.

  Ett s.k. ”vaccinpass” fanns tydligen redan 2018 på bordet inom EU.
  Bifogar en mycket viktig länk – ID2020 – för totalkontroll av världens ” överlevande” befolkning
  En pådrivare är Bill Gates som framgår i artikeln.

  https://www.globalresearch.ca/agenda-id2020-101-understanding-implications/5721260

  Vill verkligen rekommendera denna ”web-tidning” Global research.ca som jag regelbundet kollat och läst i många år nu – verkligen högt i tak, ingen hänsyn/anpassning till PK-samhället –
  sanningen ska fram i ljuset.

  Gillad av 1 person

 4. Personligen tror jag att en ofarlig lösning som man kan ordinera sig själv är D-vitamin och då 5 000 IE, 125ug, per dag. Om alla icke vaxade gör detta sedan kanske fyller på med lite C-vitamin speciellt om man känner sig förkyld skulle kunna göra skillnad. RDI som finns på multivitaminer är alldeles för lite rörande flera. Att det tar fart på hösten kan mycket väl bero på D-vitaminbrist…. MatsHumble har i decennier förespråkat D-vitamin men talat för i stort sett döva öron. Tror dock att Ivermectin är på G för många fullskaleexperiment visar en stark förbättring med detta preparat och nu verkar det släppas, till en hög kostnad iofs iaf tills Pfizers konlurrerande piller kommer på marknaden. Med D-vitamin och lite andra småsaker kan vi lura systemet…..Dock tvivlar jag på att speciellt många fyller på med 5 000IE dagligen…….

  Gillad av 1 person

 5. Det blir ett ovaccinpass att synligt bära för oss ovaccinerade. Vi skall pekas ut och kremeras.Åkte förbi Björka flygfält i Sjöbo,som under andra världskriget förbereddes som uppsamlingsläger för judar fvb krematoriumen i Tyskland,och där-idag pågår det febril aktivitet med reparation av staketet runt om och uppsättande av kameror. Man planerat nåt. Har frågat politikerna i Sjöbo men de säger sig intet veta.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s