Bagare startar klimatrevolution

Mitt bland nya skottlossningar, klanslagsmål och återvändande IS-terrorister sticker denna nyhet ut. Från början trodde jag att det var ett skämt, men kalendern visar inte den 1 april så tyvärr är det bara ännu en av alla galenskaper i det politiskt korrekta Sverige.

Det är ägaren till bageriet Sébastien i Söderhallarna i Stockholm som trots att han de senaste tre åren bedrivit en framgångsrik verksamhet ändå beslutat sig för att slå igen på grund av den påstådda klimatkrisen.

Enligt Sébastian Boudet var målet med bageriet att ta ekologiskt och hållbart jordbruk till staden, men allt eftersom klimatförändringarna påstås blir mer påtagliga känner han att det är dags att agera då källsortering, köra elbil och skippa flygresor inte längre räcker. Nu vill han starta en klimatrevolution och hoppas att fler bagare ska ansluta sig till kampen.

-”Det Greta flaggat för händer här och nu. Översvämningar, bränder. Allt fler förstår att det rör oss här också, när klimatkrisen inte bara påverkar Bangladesh och Antarktis, när det händer även i Tyskland och södra Sverige. Jag måste göra min del. Jag vill ta mitt ansvar som bagare, gå ännu längre. Jag älskar att vara här, snitta bröd och pensla bullar, men har samtidigt en stark känsla att jag inte gör allt jag kan.”

Ja jösses, vad ska man säga?! Bröd har bakats i alla tider utan att påverka klimatet i någon större utsträckning, däremot har det mättat hungriga magar och gett folket ett rejält hantverk istället för det massproducerade samt ofta onyttiga fabrikstillverkade brödet, så hur hans stängda bageri ska bidraga till en bättre värld är oklart. Men vi får önska honom lycka till med sitt liv som asket och hoppas att ingen öppnar en pizzeria i de gamla lokalerna för då är väl hans uppoffring i onödan.

#onlyinsweden

#vårtdagligabrödgivossidag

Stänger ned populärt bageri – kan inte pensla bullar under klimatkrisen

12 reaktioner till “Bagare startar klimatrevolution

 1. Regn, torka, bränder, storm, stiltje, varmt, kallt, mörkt, ljust, dimma, mulet, stjärnklart, fullmåne, solförmörkelse, jordbävningar, vulkanutbrott, kontinentaldrift, salt, sött, surt, kanel, kardemumma och ingefära är en del av jordens historia och nutid. Det har hänt förr och kommer att hända framledes oavsett om en eller flera bagare slår igen butiken.

  Gillad av 2 personer

 2. Jag kan inte hålla mig för skratt :)) Det är så djävla knasigt så. Vilken bra bild på den rakt igenom vidriga ungen Greta.

  Gilla

  1. Stackars Greta har, likt många andra barn, hotats hela sin uppväxt med detta av fulmedia, och har skadats svårt mentalt av det, men jag tycker ändå att hon är en fin tjej med mycket bra karaktär. Vilka här inne gör vad de tror på såsom Greta faktiskt gör? I FN, där bilden togs, skällde hon ut eliten som skiter i den absurda tillväxten, vilken är oomkullrunkeligt enligt matematiska bevis och helt evident enligt vetenskapsmän på Population Matters. Vi måste minska population och konsumtion om barnen ska ha resurser i framtiden.

   Gilla

   1. Vi behöver bara använda resurserna bättre, och minska eller stoppa tillväxten, de som nu kommer till Sverige förökar ju sig som kaniner. Indoktrineringen via media behöver stoppas och personligt straffansvar för journalister införas. Ljuger du i domstol kan det bli fyra års fängelse, men att ljuga för ett helt land är gratis. Fallet Benny Fredriksson lärde oss att media och journalister hat rätt att förfölja, trakassera och döda. Metoden dom nu använder för indoktrinering är välkänd. Den brukade kallas Hitlerjugend och propaganda. Glöm inte Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda. Numera talar man om Myndigheten för Psykologiskt försvar för att ”värna den fria åsiktsbildningen”.
    https://www.friatider.se/peter-hultqvist-orolig-f-r-desinformation-kr-ver-myndighet-f-r-psykologiskt-f-rsvar
    https://samnytt.se/ny-myndighet-for-psykologiskt-forsvar-ska-varna-den-fria-asiktsbildningen/
    https://www.globalpolitics.se/behover-vi-en-sarskild-myndighet-for-psykologiskt-forsvar/

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s