Varför är vaccinerade rädda för oss ovaccinerade?

Det har väl inte gått någon förbi att Moderaterna driver på hårdast om covidpass och det är intressant att notera att Vänsterpartiet numera är det enda riksdagsparti som säger blankt nej.

Ännu en moderat som följer sin landsfader genom att propagera för covidpass är Richard Herrey som i går skrev ett Facebookinlägg i ämnet och fick ett bra svar tillbaka i kommentarsfältet. Skribenten har helt rätt – varför är så många vaccinerade rädda för oss ovaccinerade? Litar de inte på att vaccinet fungerar?

Värt att nämna i sammanhanget eftersom vi dagligen får artiklar upptryckta i ansiktet av media som belyser att IVA återigen går för högtryck och snart kollapsar om inte fler vaccinerar sig, är att det på en befolkning om drygt 10 miljoner blott var 43 patienter inlagda på IVA i hela landet per den 1 september.

#followthemoney

_______________________

”Richard Herrey
Att vi inte låter 30-talets Tyskland upprepa sig alls!

Vaccinpass och judestjärnor är jämförbart…

Av de ca 92.000 som årligen dör i Sverige så är dödsorsaken ca 32.000 av hjärt&kärlsjukdomar samt ca 25.000 av cancer/cancerliknande sjukdomar eller rentav cancervård – så varför denna överdrivna rädsla för covid-19 alls?

Äter man sunt och lever friskt samt ser till att man har rätt kroppsbalanser (vitamin D, c-vitamin, zink mm) så höjer man sitt immunförsvar och står emot även covid-19 bättre. Men så äter folk på Mc Donalds och annan skit och är rädda för fel sak när dom ändå dör i vad jag just nämnt istället. Jag känner ingen som dött i covid men flera som dött i annat så klart.

Jag är inte rädd för att få covid igen men vaccinet är skrämmande.

Håller du inte med så börja lyssna på Lars Bern för han förklarar bäst tycker jag.

Tycker vi dessutom borde ge alla politiker 5 doser vaccin vardera för att se hur dom klarar detta – då dör dom! Gift!

Men jag är ytterst tveksam till att Eliten tar vaccinet alls för dom vet att detta är giftigt och farligare än covid självt, även om det säkert kan ha ett litet förhöjt skydd förvisso. Folk blir ju sämre på vaccinet än själva covid-19.

Och om du är vaccinerad varför är du då rädd för mig som ovaccinerad? Tror du inte på vaccinet eller vad är problemet när du är vaccinerad redan? Funkar inte vaccinet då eller?

Detta med denna hysteri är ju en stor bluff och kraftig överdriven – vi kommer att dö i hjärt&kärlsjukdomar samt cancer över hälften av oss, dvs Metabola välfärdssjukdomar.

Men men, när vaccinpass införs får jag väl bära Gul Stjärna med texten ’not vaxxed’ för att vaccinerade är rädda att vaccinet ändå inte skyddar er vaccinerade ändå….

Jag undrar ju hur ni mår efter vaccinering 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 osv….

Hur många kommer ni ta på 10 år? Hur mår ni då?

Tror ni våra politiker tagit vaccin eller tror ni dom avstått? Eliten då? Aldrig att dom tar vaccin själva….

Detta handlar om pengar och makt, som alltid….”

Bildkälla: Facebook

22 reaktioner till “Varför är vaccinerade rädda för oss ovaccinerade?

 1. Vänsterpartiet framstår mer och mer som den enda lysande stjärnan i svensk politik. Mot förtryck och för frihet. Det blir V för mig valet 2022. De har visat sig ha modet och talar klarspråk.

  Gilla

   1. Ok men det är en livsavgörande punkt bokstavligt talat. Vad har man för nytta av en bra ekonomipolitik som död?

    Gilla

 2. Uppenbarligen har inget förändrats. De som utan skrupler låter sig indoktrineras av masspsykos. De finns kvar här, de som hade ställt upp som lägervakter vid valfritt koncentrationsläger och de som villigt hade tänt bålet under häxan.

  Gillad av 2 personer

   1. Det är ju du som tar upp covidvaccinationerna hela tiden. Om du vill diskutera andra hälsoskadliga företeelser så kanske det vore bättre att ta upp det separat.

    Gilla

  1. Jo ni är faktiskt rädda. Ni litar inte på att det s.k. vaccinet skyddar er, därför är ni in i själen livrädda för de som inte bara följer med strömmen utan kan fatta egna beslut. Döda fiskar följer med strömmen.
   Min ena granne är med i PRO och två ggr i veckan så spelar de boule. Nu har gruppen beslutat att de som inte är vaccinerade får inte vara med. Anledningen är förstås att de inte litar på det rävgift de självmant låtit injiceras i deras kroppar.

   Gillad av 2 personer

   1. Mikael Andersson citat: ”…vi tycker bara att det blir lite dyrt att ta hand om er…”
    Mikael Andersson citat: ”Vad har det med saken att göra?”
    Hahaha vilket självmål!

    Gillad av 2 personer

  1. Ja inte bar det. Hela denna enorma invandring av dysfunktionella kriminella skär stora hål i statskassan. Vilka får stå för notan? Ja inte fan är det politikerna i alla fall.

   Gillad av 1 person

  2. Jag trodde diskussionen handlade om huruvida man bör vaccinera sig mot covid eller inte. Jag ser inte hur det ena eller andra skulle påverka antal skottskadade.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s