När asylaktivister får styra Sverige blir resultatet därefter

I flera års tid har Miljöpartiet fått nästan fria händer att bedriva såväl öppna hjärtan-politik som klimatextremism på skattebetalarnas bekostnad och den alldeles för generösa migrationspolitiken i kombination med den misslyckade integrationen samt klimathysterin har genomsyrat allt i samhället samt skadat Sverige på så många sätt att man börjat tappa räkningen.

Att se det ganska färska språkröret Märta Stenevi stå och prata sig varm om hur hennes hjärta klappar för ännu mer invandring i en artikel i SvD i kväll är därför ett slag i ansiktet på alla hårt arbetande medborgare som för länge sedan fått nog av den svaga regeringens oansvariga politik.

Märta Stenevi menar på fullaste allvar att Sverige kan ta emot betydligt fler flyktingar och hon delar inte Stefan Löfvens bild av att Sverige inte kan ta emot lika många asylsöklanden som under flyktingkrisen 2015. 

”-Vi har en asylrätt som går ut på att den som flyr undan krig och förföljelse ska få skydd. Det är en princip som måste råda. Idén om att det skulle vara lättare för grannländerna runt en krigshärd att härbärgera flyktingar är extremt naiv. Jag har ont i magen av talibanernas övertag i Afghanistan och är besviken på Socialdemokraternas retorik i migration- och flyktingfrågan. Jag ser att vi kan ta emot betydligt fler än vad vi gör i dag. Det är ingen tvekan om saken. Vi har under lång tid haft ett oerhört lågt flyktingmottagande.”

Stenevi vill även att afghaner med avvisnings- eller utvisningsbeslut nu ska få stanna i landet och hon menar att det inte är asylsökande som skapar integrationsproblem utan den svenska politiken, där socialdemokraterna bidrar till en debatt som gör de mest utsatta ännu mer utsatta. 

Jösses… hon är säkert jättetrevlig, men hon framstår som ett riktigt stolpskott när hon uttrycker sig på det här sättet – förblindad av känslor och utan tillstymmelse till sunt förnuft. Man måste vara både blind och döv om man med facit i hand samt diverse fakta från nya studier fortsätter propagera för mer asylinvandring när konsekvenserna redan visat sig otaliga gånger vid det här laget samt problemen hopar sig utan att de ryggradslösa beslutsfattarna har kurage nog att agera.

Tyvärr finns det fortfarande tillräckligt många naiva väljare som kommer stödja dessa asylaktivister även vid nästa val och det verkar dessutom alltid finnas ett regeringsalternativ som suktar efter ett samarbete som kan ge dem det slutliga mandatet som behövs för att bibehålla makten, så att detta mikroparti kommer hamna utanför riksdagsspärren nästa år förblir nog ett önsketänkande. Tvi vale!

#onlyinsweden

#stoppamaktmissbruket

Bildkälla: SvD

12 reaktioner till “När asylaktivister får styra Sverige blir resultatet därefter

 1. Sitter man själv i en skyddad verkstad med lön och förmåner som en vanlig svensk arbetare och skattebetalare bara kan drömma om, så är det lätt att torgföra sådana åsikter. Likadant är det med den yngre generationen som ännu inte har tjänat ihop till sitt eget uppehälle och aldrig betalat skatt, där har man också lätt för att spänna på spenderbyxorna i tron att staten har ett eget pengaträd eller är bästa kompis med pojken med guldbyxorna.

  Gillad av 3 personer

 2. I juli i år var den svenska statsskulden 1 214 000 miljarder kronor. D v s att varje medborgare t o m nyfödda har en skuld på ca 118 000:-. Får migranter reda på det kanske de väljer ett mindre skuldsatt land. ”För den som står i skuld är inte fri.” MP vill skuldsätta oss ännu mer till idiotiska ej genomtänkta åtgärder i tron att de kan påverka klimatet.

  Gillad av 3 personer

  1. Ja och paketera fanskapet i en heltäckande jutesäck. Kärringen ,aka lika hatad som Adolf Hitler,Annie Lööf kan gå samma väg också inslagen i en säck. Ut med de djävlarna!

   Gilla

   1. Ja va fan när vi ändå är på G så tar vi och packar in hela sjuklövern i några containers, lastar dessa på ett containerfartyg, som skickas ut i full storm då hoppet finns att de tappar dessa containers i havet.

    Gillad av 1 person

 3. Det är svårt att förstå hur dessa kvinnor tänker, om de nu tänker. Att hon fortfarande inte uppmärksammat hur denna ohemula inströmning av människorfrån andra kulturer sabbar område efter område, såväl geografiskt som funktionsmässigt är en gåta för mig. Hon måste leva i ett högt elfenbenstorn eller vara totalt blind.

  Gillad av 1 person

 4. Piper skriver:
  ”… Märta Stenevi stå och prata sig varm om hur hennes hjärta klappar för ännu mer invandring […] ett slag i ansiktet på alla hårt arbetande medborgare som för länge sedan fått nog av den svaga regeringens oansvariga politik”

  Angående våldet…
  Vi läser om det flera gånger om dagen. Jag utgår från att det är mest invandrare som ligger bakom rubrikerna. Jag har svårt att tro att svenskar har blivit så våldsamma (som är ett av världens mest fredliga folk). Men, det är nog bara en tidsfråga innan svenskar börjar komma ikapp (våld föder våld).

  Om eller när det händer, tycker jag att berörda invandrare bör titta sig noga omkring. De kommer att se svenskar (och förmodligen en hel del invandrare), arga svenskar, i massor…

  Gilla

  1. ”De kommer att se svenskar (och förmodligen en hel del invandrare), arga svenskar, i massor…”
   Det kommer inte att hända och om så vore fallet så kommer polisen att sätta in alla resurser för att stoppa det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s