Ovaccinerade kränks av vårdpersonal

Berättelserna om hur ovaccinerade får ett dåligt bemötande på grund av att de valt bort vaccineringen hörs allt oftare. Det kan vara allt från att man känner sig obekväm och skäms när frågan kommer upp i vardagen eller på jobbet eller som i det fall som hände en bekant på en Mammografiundersökning nyligen, då första frågan var när vederbörande tog den andra vaccindosen. Vederbörande svarade då att det inte var aktuellt med någon vaccinering och fick då höra vad vårdpersonalen tyckte och tänkte om sådana människor som hellre väntar på forskning och statistik innan de tar sprutan.

Vederbörande kände det som att det var en föreläsning om covid istället för en Mammografiundersökning, kände sig idiotförklarad och skämdes dessutom över sitt beslut, trots att det är helt förståeligt.

Obehagligt med denna vi och dem-känsla som sakta kommer krypande i samhället och påminner oss om den diskriminering som redan är i full gång med exkludering av ovaccinerade både inom Svenska kyrkan och på klubbar. Vad kommer härnäst – uppdelning av bostadsområden där bara ovaccinerade måste bo à la 1930-talets judeförföljelser? Skrämmande att inte fler reagerar på det som händer.

#followthemoney

#vakna

11 reaktioner till “Ovaccinerade kränks av vårdpersonal

 1. Med hot, uteslutning och skrämsel styrs en stor del av befolkningen. Rädda människor är lätta att styra. En ljuspunkt och en styrka i detta mörka är att det fortfarande finns människor som tänker själva och inte låter sig styras av vem eller vilka det månde vara.

  Gillad av 3 personer

  1. Det är så propagandan fungerar och är avsedd att fungera. Det gäller att skrämma, hota eller trakassera till att ta sprutan så BigPharma tjänar de pengar som förväntar sig.

   Gilla

 2. Jag undrar hur folk reagerar när de uppmanas att ta tredje och fjärde sprutorna?
  Skaffa Outlook för Android ________________________________

  Gilla

 3. Tvång och indirekt tvång genom restriktioner är fortfarande olagligt beträffande medicinering. Det finns det ingen ursäkt för vårdpersonal att inte känna till det! Propsar de trots det, så begår de tjänstefel. Inom vården är det naturligtvis mycket allvarligt. Begriper de inte bättre, så går att påminna om vad som hände under 1930- och 1940-talen i koncentrationslägrena (men även senare på ett antal sjukhus runt om i Skandinavien …)

  Gillad av 1 person

  1. Nöden har ingen lag och upphöjs den här ”pandemin” till nödläge så slutar alla lagar att gälla. Vem fösrsvarar lagen när våra makthavare inte ens gör det?

   Gillad av 1 person

 4. Inte klokt hur det har blivit. Tror vi kan tacka media för mycket för sin skräckpropaganda och vilseledande information. Detta för någonting som är frivilligt som allt fler vill vi ska bli påtvingade. Hoppas att fler vaknar men verkar svårt. Jag vet en del som fått misstänkta biverkningar såsom hjärtstillestånd, hjärtrusning, stora blå hårda märken på kroppen, ansiktsförlamning mm som INTE sätter det i samband med vaccinet.

  Gillad av 1 person

 5. Allt i dagens samhälle verkar lösas med hot och våld. Flera generationer unga är nu nästan ihjälskrämda av Greta och talibanmupparna angående klimatet med stora psykiska problem som följd. Hörde just en sk ”avradikaliserad” på radion han menar att mycket mycket mer resurser MÅSTE satsas på de av regeringen väl mottagna IS-tanterna och alla 8 barnen (ibland är de 6). Fler väntar på att regeringen ska hämta dem och att vi ska försörja dem resten av deras liv. Märta och Bodum ska nu höja bensin och dieselpriserna rejält även skatten på dylika bilar. Krematoribilarna däremot får högre bidrag? Landsbygden ska avvecklas snarast alla ska bo i 08 åka lådcykel för att handla eller åka tunnelbana. ARMA LAND!

  Gillad av 1 person

  1. ”mycket mer resurser MÅSTE satsas” Just precis, i klartext betyder det – mer skatter och avgifter. Arma innevånare.

   Gilla

 6. Jag tycker att det hela är absurt! Det har nämnts då och då att det liknar judeförföljelserna i mitten på 1900-talet. Ja, så är det! Tänk, att vi som vet skillnaden på vaccin och injektion av RNA-virus vi är helt plötsligt ”sämre” människor. Jag har faktiskt i flera år känt mer och mer av något som liknar förakt till kunskap och utbildning. Folk vill helst inte umgås med bildade människor.
  Ett ytterligare exempel är ju att regeringen, kommunansvariga, landstingsansvariga osv har många gånger lägre kunnande och bildning än ”vanliga människor”. Dessutom vågar de inte och inte heller journalister och människor ute i samhället ha några egna uppfattningar utan vågar bara våga uttrycka det som är PK.
  När man seriöst tycker att det är bra att pensionärer och gamla ska vara nöjda trots dålig ekonomi.
  När man tycker att det är bra att bensinen höjs så att fattiga människor inte har råd ha bil.
  När man tycker att det är OK att antingen avveckla skog i stora ytor, eller inte hålla efter skogen utan låta den bli igenvuxen.
  När man tycker att det är OK att utestänga ovaccinerade mot covid-19.Vi som är ovaccinerade får väl skylla oss själva att vi föredrar att bli smittade och få naturliga antikroppar.
  När man inte vill vara ett ”försöksdjur”.
  OSV

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s