Snart svenska barns tur att ingå i det största medicinska experimentet världen skådat

I dag meddelade den norska regeringen att man följer Danmark i fotspåren och börjar vaccinera 12-åringar. Nu är det bara en tidsfråga innan även den svenska regeringen och FHM faller för trycket och kommer tvinga även svenska barn att visa solidaritet genom att kavla upp.

FHM är redan igång och uppmanar vårdpersonal och lärare, framförallt yngre lärare, att fullvaccinera sig. Må det sunda förnuftet vinna över masspsykosen i slutändan.

Samtidigt sprids den nya mutationen My både i Norge och Sverige – fem fall i Norge och 15 fall i Sverige än så länge. Enligt rapporter från andra länder är vaccinet precis som med Delta-varianten inte särskilt effektivt mot den nya mutationen. Dessutom slogs det häromdagen fast att bästa skyddet mot Covid-19 är att få sjukdomen och bygga upp sitt immunförsvar.

Ändå finner man det tydligen befogat att utsätta barn som klarar sjukdomen bra för de stora risker som en vaccinering med okända långsiktiga biverkningar innebär, istället för att låta deras naturliga immunförsvar göra jobbet. Makabert och skrämmande – hoppas att många föräldrar vägrar låta sina barn agera försökskaniner!

#followthemoney

#inteminabarn

Bildkälla: SVT Nyheter

14 reaktioner till “Snart svenska barns tur att ingå i det största medicinska experimentet världen skådat

 1. Problemet är inte åldern utan vaccinet som har visat sig riskfyllt på kort tid, ett flertal människor har skadats eller dött och vi får inga riktiga siffror utan bara luftiga svepande påståenden att riskerna är större utan vaccinet. Dessutom är detta vaccins faror och verkningar på lång sikt okända och de amerikanska bolagen har i kontrakten friskrivit sig från allt ansvar.. Varför gör dom det?https://juliacaesar.blog/2021/08/11/sensationellt-avtal-avslojar-kopare-av-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/#more-24245

  Gilla

 2. Var finns uppgiften att det slagits fast att eget immunförsvar är bästa medicinen.? Och vem säger det.?
  Nån som är klok antagligen, för det har varit min linje från början..

  Gilla

   1. Stämmer, hörde det från Lars Bern i det senaste mycket roande Swebbtv programmet, där bla tandläkaren och vaccinföretagaren Matti Sällberg hörs i en P1 intervju. Se det.!

    Gillad av 1 person

 3. Det sunda förnuftet och ett logiskt resonemang fungerar inte längre för all argumentering slutar alltid att”Vax är bäst”.. Det sägs att vax dödar färre än som dör av viruset… ja med palliativ vård kan man uppnå vad som helst… redan influensa ger kompölikationer (lunginflammation) för äldre MEN för deunder 20 som har ett dödsfall un der hela pandemin per årskull är det svårt att inte hitta en död, allvarligt drabbad, av vaxet i varje årskull….. varje ny mutation är om det sprids brett mer smittsam naturligtvis och dessutom i de flesta fall ger den mutationen ett långt sjukdomsförlopp under man smittar…. finns inte ett enda virus som dödar direkt som sprids och det utan att tänka iofs precis som våra experter…. den flockimmunitet som AndersTegnell talade om och som visserligen kräver liv dock långt färre än den palliativa vården krävt i onödan….. PCR-testerna där ja… hade AT fått råda hade vi haft 1/10 så många avlidna…. och det är en massa prat om effektivitet för vaxen osv…. samtidigt köper man nu bara vax från 3 leverantörer…. det finns tiotals som vill sälja… ett vax AZ hade så mycket biverkningar att det inte används överallt längre….. hela denna pandemi är något helt annat…. än att rädda liv…..

  Gillad av 1 person

 4. Jag kommer inte ge mitt barn denna sörja!
  Nu får världen vakna och det är bråttom innan vi får skador som blir historiens största någonsin!

  Fy fan för det vi har givit i förtroende och makten till, de människorna ör inte annat än korrumperade skitstövlar!!!

  Gillad av 1 person

 5. Sedan det första dödsfallet MED Covid-19 inträffade i Sverige den 11 mars förra året har ungefär 140 000 människor avlidit i Sverige. Av dessa hade ungefär 15 000 Covid-19 i kroppen. Färre än 600 under 60 år i Sverige MED Covid har avlidit. Fortfarande avlider färre än 1 % av befolkningen varje år. För 20 år sedan avled strax över 1 % av befolkningen. Covid är inte värre än de årliga influensorna som brukar komma. Hade vi sett nån skillnad utan vaccinationer? Tja, vem vet. När Asiaten eller HongKong kom för flera år sedan fanns inga vacciner. Hur gick det? Fråga era äldre släktingar.

  Gillad av 1 person

  1. Hur testar man om en människa har Covid i kroppen? Jo genom PCR-tester. Dessa tester har visat sig vara otillförlitliga på grund av att man kör testet i alltför många cykler. Den person som tog fram PCR-testerna var Kary Mullis, vilket han också erhöll nobelpriset för. Mullis har påtalat att man kan inte köra PCR-testerna så som man gör, för då kan man få vilket resultat som helst. Testerna är därför meningslösa. Med ledning av detta så har med all säkerhet inte 15 000 avlidna haft Covid i kroppen. Det är helt enkelt falsk information.

   Gillad av 1 person

   1. Nu tror jag man har lite andra tester än PCR för att kolla om nån som avlidit hade Covid. PCR-tester funkar nog inte på avlidna.

    Gilla

 6. —Astra Zenecas vaccin ”dödsvaccinet”
  Kommentar härhttps://samnytt.se/ingen-gillar-astra-zeneca/
  Ingen har hittills varken dött eller blivit sjuk av de traditionella vaccinerna.
  De som dör är bara kollateraler, precis som i USAs bombningar eller drönarattacker. Det verkliga syftet med vaccinet är uppnått, Astra Zeneca och Modena tjänar stora pengar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s