Sunda åsikter inte välkomna i PK-elitens Sverige

I våras skapade broschyren ”Sex och trans” från RSFU intensiv debatt eftersom materialet med extremt explicita och groteska HBTQ-sexsskildringar funnits tillgängligt för mellanstadiebarn på en skola i Umeå. Broschyren innehöll bland annat information om att analsex är mer könsneutralt än vaginalt sex samt instruktioner om hur man bär sig åt om man vill ägna sig åt ”fisting”.

Kristdemokraterna i Salem reagerade på det olämpliga i att låta HBTQI-propaganda riktade mot barn flöda fritt i samhället och i ett kommunutskick riktade man mild kritik mot att skattefinansierade organisationer som RFSL och RFSU lär barn att ha homo- och transsex.

I kommunutskicket skrev man bland annat att den undervisning som RFSL och RFSU ger ”saboterar barnens möjligheter till ett sunt och fungerande vuxenliv” samt kritiserade organisationernas verksamhet enligt nedan.

”Förutom att barnen får blicka in i extrema sextekniker, utan sunda känslor, värme och ansvar, så presenteras mycket av vad hbtq-frågor står för och som förvränger huvudet på våra barn.”

I utskicket citerades också ”en liten pojke” som efter en sexuallektion sade: ”Innan visste alla i klassen att man var flicka eller pojke, men efter lektionen visste ingen vad man var för något.”

Enligt mitt tycke helt sunda åsikter som många medborgare med barn håller med om och som man har rätt att vädra i ett normalt demokratiskt samhälle. Men inte i Sverige där PK-eliten är vana att styra och ställa samt kölhala de som vågar opponera sig offentligt.

Sagt och gjort gick media till attack efter att en känslostorm blossat upp hos den samlade mediakåren, där man genast satte press på KD att ta avstånd från utskicket. Det tog inte sedan inte lång tid innan Camilla Brodin, partidistriktsordförande i KD i Stockholms län, i ett mejl deklarerade att texten innehåller ”personliga åsikter och formuleringar som inte delas av partiet” samt inte ansågs acceptabelt så nu tvingas KD i Salem att backa och be om ursäkt.

RFSL själva känner sig så klart kränkta och Deidre Palacios, ordförande för RFSL, säger att KD Salems uttalande är ”makabert”.

Vad fan vi får för våra skattepengar är i alla fall uppenbart – skadade barn som är vilsna i sin sexualitet, vilket på sikt blir en belastning för samhället när vård behövs för alla som mår psykiskt dåligt för att de är osäkra på vilket kön de tillhör – alternativt är bensäkra på att de fötts i fel kropp och måste göra en könskorrigering.

Synd att KD är sådana syltryggar när de här hade chansen att visa för väljarna att deras parti står för traditionella familjevärderingar och att barn inte ska exploateras för dylik propaganda. Alla väljare vill inte ha detta och det skadar inte om vi kunde få lite partier som går mot strömmen, men i Sveriges riksdag känns det nu som om alla partier är stöpta i samma form – alla vill rädda klimatet, de vill alla ha vaccinpass och kräver massvaccinering, samtliga stödjer HBTQI-propagandan som flödar, nästan inget parti vågar sätta ned foten mot islamismen och att stå upp mot rasismen samt stödja BLM verkar ha blivit en sport.

#onlyinsweden

#vibetalar

https://www.friatider.se/kd-avdelning-kritiserade-transsexutbildning-barn-tvingas-backa-direkt

16 reaktioner till “Sunda åsikter inte välkomna i PK-elitens Sverige

 1. Jag sätter mitt sista hopp till Islam. Svensken har inte kraft att försvara sunda värderingar. Mashalla. Man får ta det onda med et goda men när det kommer till viktiga värderingar så är Islam en självklarhet för mig.

  Gilla

   1. Jag hoppas förstås att det i första hand är svenskar som kan styra upp det men det verkar svårt. Anordna du en demo tompas,max 30 mil från Skåne, så lovar jag att ställa upp. Du har väl den tid som behövs för att organisera det hela. Jag har tyvärr enbart tid att komma till dukat bord sas eftersom jag har en brunstig get som måste betäckas.

    Gilla

   2. Jaja har man inte 4 damer så duger det kanske med en get tills vidare. I brist på bröd får man äta limpa…

    Gilla

  1. Äntligen EN svensk man som är som en taliban. Kan Gurun Schyman till slut få rätt? Nåväl. Det tar väl några generationer av talibanavel innan det inträffar.

   Gilla

 2. Ser inte varför sängkammaraktiviteter skall tryckas upp i ansiktet på de som inte är intresserade. Än mindre att barn tvingas in i cirkusen. Dessutom viftas det inte ovanligt med sexleksaker.

  Om en [hetro] kvinna (eller man) visar aningen för mycket hud, så blir det ett himla liv.

  Gillad av 1 person

  1. Det är ett billigt och säkert knep i västerländska filmer. Det behövs liksom inte så stor ansträngning att göra sådana filmer. Jag tittar numera uteslutande på filmer producerade i muslimska länder och där får man anstränga sig lite mer för att göra film. Det blir i 99 fall av 100 mycket bättre filmer med en helt annorlunda berättelse. Romantiska filmer producerade i tex Turkiet är verkligen vackra.

   Gilla

   1. Det är tredje eller fjärde året som det sänds turkiska serier på svt. Romantik,spänning,drama utan att bli vulgära.Netflix har också några serier väl värda att se. Jag gillar verkligen turkarnas sätt att göra film.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s