Kudos åt de modiga européer som protesterar mot galenskaperna

Tusentals demonstranter samlades i dag i både Tysklands huvudstad Berlin och på flera håll i Frankrike för att protestera mot såväl vaccinkrav som hälsopass.

I Frankrike planerades 200 olika sammankomster, bland annat i Montpellier, Toulon, Marseille och Paris, där upp mot 180.000 demonstranter vandrade på gatorna.

Glädjande att se engagemanget från de europeiska medborgarna som vågar säga nej till galenskaperna! ❤ Man önskar bara att fler svenskar hade vågat säga ifrån på samma sätt istället för att kavla upp utan någon konsekvensanalys samt gladeligen kasta våra barn till vargarna trots de stora riskerna som en massvaccinering med ett nödgodkänt vaccin kan komma att innebära när de långsiktiga biverkningarna framträder på sikt.

#followthemoney

Bildkälla: SVT Nyheter, GP

4 reaktioner till “Kudos åt de modiga européer som protesterar mot galenskaperna

  1. Det lutar alltmer mot någon form av revolution för att avsätta diktaturerna. Kanske kommer avsättande av Rumäniens diktator Nicolae Ceausescu att upprepas. Han arkebuserades på juldagen 1989 efter en summarisk rättegång. Folket hade fått nog. Det är många autokratiska diktaturer, som dagens svenska, som sett slutet genom historien. Oberoende av vad som vill kalla sig själva.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s