Det kvittar att fullvaccinerade smittas och dör – massvaccinering är ändå lösningen

Den senaste tiden har vi kunnat läsa om hur många fullvaccinerade ändå blivit smittade av Covid-19 och enligt nya siffror från Folkhälsomyndigheten har många dessutom avlidit efter att ha fått vaccinet – sedan årsskiftet har 190 fullvaccinerade personer i Sverige avlidit inom 30 dagar efter att de fått sin Covid-19-diagnos.

I dag var jag hos frisören och hörde en av kunderna berätta om sin förestående utlandsresa, där hon bland annat stolt deklarerade att hon var fullvaccinerad.
”-Jag fick Covid precis innan jag skulle vaccinera mig och blev inte alls särskilt sjuk. Det känns bra att jag haft det och dessutom är fullvaccinerad, för nu har jag ett gott skydd.”

Ännu en naiv person som kan sälla sig till alla de som tror att de är säkra bara för att de vaccinerat sig och som inte genomskådat den falska bild som målats upp av propagandaorganen. Hon hade nog haft ett bättre skydd om hon skippat vaccineringen.

#followthemoney

https://www.friatider.se/190-fullvaccinerade-svenskar-har-dott-i-covid-19

10 reaktioner till “Det kvittar att fullvaccinerade smittas och dör – massvaccinering är ändå lösningen

  1. Hoppas att Tegnell tittar och tar efter Danmark som tänker öppna upp samhället 1 sept. ….och ta covid 19 som en vanlig säsongsinfluensa!!!

    Gillad av 2 personer

  2. Eftersom våra politiker inte kan konsten att tänka utan gör som alla andra eller som de blir tillsagda att göra av FN så blir det ingen förändring, jag tycker Danmark är ett föregångsland på många fronter. Så långt skulle svenska politiker inte våga gå för att de kan inte tänka själva eller ta egna initiativ eller ta beslut om ingen säger detta till dem först och att sätta Sverige eller svenskarna först finns inte ens på kartbilden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s