It’s all about the money

Någon som fortfarande tror att det är folks hälsa som står i fokus och att det inte handlar om att främst tjäna pengar genom skrämseleffekten?

Den tredje ”booster-dosen” som vissa hoppas på ska stoppa Covid-19, men som det enligt Anders Tegnell saknas vetenskapligt stöd för att det behövs, innebär samtidigt en rejäl boost för vaccinbolagens ekonomi och såväl Pfizer som Moderna har höjt priserna. Främst är det Pfizer som stärker sitt grepp om marknaden i syfte att maximera vinsterna och man planerar redan för en fjärde och femte dos.

Bra att även svenska tidningar uppmärksammar big pharma-bolagens vinstjakt, men när man ser hur majoriteten av de välindoktrinerade svenskarna fortsätter att gå på bluffen istället för att ifrågasätta den så kallade pandemin och välvilligt suger åt sig etablissemangets kavla upp-propaganda utan betänkligheter samtidigt som man avfärdar allt sunt förnuft som antivaxxares konspirationsteorier, inser man att det är kört och det är bara att gratulera alla parter till en lyckad kupp.

Det är så klart tråkigt för de som får allvarliga biverkningar eller avlider av vaccinet, men som vuxen tänkande individ får man ta sitt eget ansvar. Däremot är det mycket olyckligt att de ger sig på barnen med denna riskabla cocktail och jag kan bara hoppas att tillräckligt många föräldrar sätter barnens hälsa främst genom att inte experimentera med deras immunförsvar.

#followthemoney

Bildkälla: SvD

14 reaktioner till “It’s all about the money

   1. Tycker du det. Jag bara undrade eftersom en tredje injektion kan vara på ingående. Det är helt ok om du inte vill svara på min undring.

    Gilla

   2. Det var väl ett svar på sitt sätt. Jag var väldigt fundersam på de två första men valde att vaccinera mig. Måhända är man som sagt hjärntvättad…
    Har sett att det har förts på tal om en tredje dos nu och antar att det inte slutar där. Man blir allt mer frågande till vaccineringshysterin. Frågan kan i dagsläget inte besvaras bättre.

    Gillad av 1 person

  1. Konfiskationen har varit igång länge. Officiellt kallas det ”skatt” eller ”avgifter”. Den mest effektiva konfiskationen görs genom förtäckt beskattning. Man lägger avgifter på till exempel elbolag eller transportbolag, som sedan lägger det på priset. Då syns och märks det inte.

   Gillad av 1 person

 1. Jag misstänker att det inte i första hand brist på vetenskapligt stöd som stoppar en tredje dos utan att det håller på att ruinera statskassan. Sveriges usla ekonomi blir kanske räddningen.

  Gillad av 1 person

  1. De hittills BUT kostar årligen hundratals miljarder netto ett vaxande av en dos per capita kostar 10miljarder… den ökande utgiften för BUT liggen på årligen 20-30miljarder sedan om denna kostnad tas pekuniärt eller genom sämre/smalare vård kan man spekulera om….. så fortfarande så är asyl-industin den stora kassakon/kostnaden…

   Gillad av 1 person

 2. Pengarna där ja…. 200miljoner konstaterat smittade säg 10% positiva tester… 2miljarder tester och 1kSEK/test eller 2.000miljarder till ett fåtal leverantörer av test… vaxade, doser, 5miljarder 1kSEK styck eller totalt 5.000miljarder… uppenbarligen så är vaxen bättre biz numer….. 2020 dog knappt 2miljoner med C….-19 dvs 1% av de konstaterat smittade dvs samma andel som det dör årligen typ….. i Sverige dog dock mest de äldre och under speciell vård trots detta dog endast 1,5% men realistiskt borde siffran varit under en halv % osså till knäckfrågan rökning 1,1miljarder rökare i världen knappt 1% av dessa dör årligen… samma lika farlighet alltså…. omsättning om jag läser rätt knappt typ 5.000miljarder…. i Sverige 2miljarder de mesta skatter…. 10k dör eller man plockar in 200.000SEK/ dödsfall per år…. tror inte att vården kostar så mycket…. kanske dock förlorad inkomst osv….
  Dock det verkar uppenbart som C….-19 kommit ikapp tobaksindustrin i omsättning på dryga året….. MEN siffror säger att 1miljon dör årligen pga passiv rökning jmf med 1,7miljoner med C….-19 2020…. 8 vaccin godkända typ och 12 emergency approved…. inte många vid köttgrytan alltså… 12miljoner doser i Sverige eller 1-2kSEK per capita eller 5-10kSEK/familj blir många pizzor det…..
  Naturligtvis är allt detta bara tillfälligheter….. och bolagen kände inte till varandra… eller hur?

  Gillad av 1 person

 3. Många siffror och tal presenteras då och då bl.a. ovan – men följande siffror lyser med sin frånvaro:

  Antal avlidna EFTER covid-19 injektioner inom EU – t.o.m. 1aug.2021 enligt EMA European Medecine Agency – 20,595 , antal biverkningsskadade ca 1,9 miljoner därav hälften allvarligt.
  Källa: globalresearch.ca
  Uppgifter i MSM – knappast.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s