När ska någon syna bluffen?

Man undrar hur länge till världsledarna och det svenska etablissemanget ska uppmana folk att vaccinera sig under premissen att vaccinering är den enda vägen ut ur pandemin, när ny statistik hela tiden talar sitt tydliga språk som säger motsatsen.

I går registrerade till exempel Israel nästan 10.000 nya coronasmittade på en dag för första gången sedan i januari, trots att 59% av invånarna är fullvaccinerade och 17% dessutom fått en tredje dos. Uppenbarligen har vaccinet inte fått önskad effekt, men ändå ska massvaccineringen med inslag av tvång och hot genomföras till varje pris.

Det är inte folks hälsa man bryr sig om – däremot gynnar det Big pharma-bolagen vars fickor fortsätter fyllas med pengar. Ett resultat av att USA godkänt att vaccinet från Pfizer-BioNTech ska ges till tonåringar fick exempelvis aktien att stiga på nytt i början av veckan. Men det kommer inte fram i ljuset eftersom media inte ställer ansvariga mot väggen utan själva deltager i bedrägeriet och enbart lägger kraft på att föra fram ett och samma budskap till allmänheten så att människor lydigt följer strömmen istället för att ifrågasätta samt betänka riskerna.

#followthemoney

Bildkälla: Aftenposten

6 reaktioner till “När ska någon syna bluffen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s