Inte förvånande om Miljöpartiet klarar sig kvar ännu en gång

DN basunerar ut att Miljöpartiets väljarstöd ökar till 5% och således ger miljötalibanerna en plats ovanför riksdagsspärren efter årets extremväder i Europa eftersom människor känner oro för klimatet.

Klart att folk som inte orkar tänka själva känner oro när de hela tiden matas med klimathysteri och obefogad skrämselpropaganda som uppmanar dem att känna ”klimatångest” signerad såväl media som ryggradslösa politiker samtidigt som de klassificerar all forskning som talar emot den politiskt korrekta bilden av klimatnödläget som fake news.

Vi ska nog inte bli förvånade om det gröna extremistpartiet som förstört så mycket på så kort tid lyckas klamra sig fast i riksdagen även efter nästa val – redo att bränna nya miljoner på mycket ogenomtänkta beslut. Med sådan partisk medial uppbackning kan inget gå fel och det lättlurade folket sväljer garanterat betet ännu en gång och öppnar lydigt sina plånböcker när hycklarna orerar om jordens nära förestående undergång.

#followthemoney

#vembetalar

24 reaktioner till “Inte förvånande om Miljöpartiet klarar sig kvar ännu en gång

 1. Klart att Miljöpartiet, det enskilt största hotet mot Sverige, kommer att klara sig kvar i riksdagen och behålla den totala makten.
  Eftersom Sverige är dysfunktionellt kommer antagligen väljarna, som ju till stor del är oikofober, att rösta på denna katastrof till parti.
  Medierna har ju inlett operation hjärntvätt i denna anda.

  Gillad av 1 person

   1. Jag respekterar din åsikt och tycker det är kul med lite diskussioner i trådarna istället för att alla har samma åsikt, så fortsätt föra fram dina synpunkter.

    Gilla

   2. Mångkultur skapar alltid ett sämre samhälle. Sverige är ett extremt bra exempel på just detta. Tesen lika barn leka bäst har aldrig varit mer aktuell än idag.

    Gilla

 2. Att vädret ändras vet vi, och därmed klimatet. Det har det gjort sedan jorden skapades. Nu har både stater och oligarker hittat en sätt att tjäna pengar på det med propaganda. Det är samma metod som med Covid. Här finns en del nyttig information, men den är rätt tungt vetenskaplig. Mänskligheten är just nu utsatt för det största bedrägeriet, korruptionen, och falskhet i hela mänsklighetens historia.
  Henry’s Law controls CO2 concentration, not humans
  https://budbromley.blog/2021/08/18/henrys-law-controls-co2-concentration-not-humans/
  Debatten påminner mest om en tjurig treåring som inte vill äta sina grönsaker. Då hjälper det inte hur mycket man än förklarar om näringsvärden.

  Gillad av 1 person

  1. Däremot har det inte hänt tidigare att vi människor har varit ansvariga för klimatförändringarna eller att det har förändrats så hastigt som har skett de senaste hundra åren.

   Gilla

   1. Fel. Att människa skulle driva klimatet är mänsklighetens störta lögn och propagandabluff med avsikten att kunna ta ut mer skatter och avgifter av befolkningen. Vad vi upplever nu har identiskt hänt åtskilliga gånger i jordens historia, identiskt samma skeende som exakt sammanfaller med astronomiska och fysikaliska förlopp. Människans tillskott på 4% koldioxid klarar jordens reglersystem enkelt, alltså Henrys lag, att haven tar upp eller avger gaser. Det går inte alls snabbare nu utan med samma hastighet i förändringarna. Klimatförändringarna som återkommer regelbundet är en fråga om hundratusentals år, inte ett eller hundra år.

    Gilla

   2. Vi vet mycket väl idag vad som pågår. Att det inte är officiellt ”fastställt” beror på att fastställa det det skulle demolera hela den omsorgsfullt etablerade falska propagandabilden och rycka undan alla motiveringar för oligarker och stater att plocka till sig mer pengar.

    Gilla

 3. Med lite tur så kommer ”miljöångesten” blåsa över, jag hade varit mer orolig om detta drev hade kommit i mars-april -22. Med en begynnande elkris under årets kalla tid så kommer MP få annat att tänka på när företag och privat personer börjar syna detta lilla extremist partis politik. Får vi sen hjälp med några andra ”skandaler” ex Cementa på Gotland som bara får uppskov till våren/sommaren, detta måste de lösa innan valet, säger bara lycka till med MP. Sen kommer även Corona kommissionen under hösten och de lär nog inte vara nådiga mot framför allt socialdemokraterna men även MP är delaktiga. Ja det är mycket som kan hända och kommer att hända men mitt tips är att detta lilla parti försvinner från spelplanen, framför allt nu när mer och mer börjar krackelera.

  Gillad av 2 personer

  1. Du har säkert rätt i att det är sommarens extremväder som gett MP en skjuts framåt i opinionen och att den effekten klingar av under hösten. Däremot kommer det en sommar till och om klimatexperterna har rätt blir det nya extrema väderhändelser som kan ge ett nytt lyft inför valet i september.

   Gillad av 1 person

   1. Extrema väderhändelser vad är det? Att det regnar mycket, snöar mycket, att det är väldigt varmt, att det är väldigt kallt, att det blåser hårt eller inte alls etc. Det är inte extremt, det är normalt växlande väder och har varit så i människans hela historia för att inte säga i hela jordens historia.

    Gilla

   2. tompas11 Precis, men i propaganda blir det annorlunda. Romarna uppfann propaganda, Nazisterna fullända den, och svenskarna tillämpar metoderna friskt. Senast har man lyckat med konststycket att få till 100 års väderstatistik, vilket kallas klimat, med bara ett års händelser.

    Gilla

  2. ”miljöångesten” är bara ett av dessa propagandadrev för att styra befolkningen som pågår. Ett par andra välkända är att ”ryssen kommer” och Kina-ångesten, båda bara falska påhitt och propaganda. Det finns fler, massinvandringen är lönsam och alla skurkar och mördare vi importerar berikar ju landet. Terrorister på flykt undan rättvisan som gömmer sig i Sverige är det synd om för om är flyktingar som skall skyddas. Mer skatter behövs för att klara välfärden och avskaffa ”klyftor”, välfärden för vem, och bråkiga svenska dör i köerna medan det skjuts och bombas friskt på gatorna, men allt är förstås bara ”isolerade händelser”

   Gilla

  1. Inte bara bensinslukande BMW, utan även dito dieslar. Det skorrar inte så lite falskt när Märta vill förbjuda både bensin- och dieselbilar. Fast det gäller väl bara för vissa i samhället förmodar jag. Märta med make är förstås undantagna. Så det så.

   Fram för lilla Märta

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s