New York inför vaccinkrav för all skolpersonal

Hittills har skolpersonal i New York kunnat arbeta ovaccinerade om de visat upp ett negativt covidtest. Nu är det dock slut med det för i går deklarerade stadens borgmästare Bill de Blasio att New York nu sällar sig till Los Angeles, Chicago och Washington D.C. med krav på att all skolpersonal i New York City ska vara vaccinerade det kommande skolåret som börjar den 13 september. Det rör sig om ca 148.000 personer som innan den 27 september ska ha fått sin första dos. Vaccinkravet kommer i samband med att FDA gett sitt godkännande till vaccinen från Pfizer/BioNTech.

Bill de Blasio säger i ett pressmeddelande att ”Vi önskar att våra skolor är särskilt säkra hela skolåret”, vilket rimmar illa med det faktum att vaccinerade fortfarande kan smittas och föra smittan vidare, varför man inte kan garantera att skolorna är säkra bara för att skolpersonalen är vaccinerade.

Att vaccinet dessutom inte är effektivt mot Deltavarianten som dominerar gör beslutet ännu mer märkligt. Men Pfizer/BioNTech gör säkert vågen eftersom miljarder människor världen över kommer behöva vaccinera sig flera gånger årligen, vilket innebär ett säkrat flöde av vaccindoser.

Skrämmande att dessa fascistiska metoder med tvångsvaccinering sprider sig som ringar på vattnet, särskilt när biverkningarna blir allt fler och det kan komma att slå hårt mot mänskligheten om de okända långsiktiga biverkningarna visar sig vara av den farliga sorten. Måtte fler människor hitta sin röst och börja ifrågasätta samt protestera mot galenskaperna!

#followthemoney

https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE13223514/148000-ansatte-paa-skoler-i-new-york-underlaegges-vaccinekrav/

12 reaktioner till “New York inför vaccinkrav för all skolpersonal

 1. BRA där och naturligtvis gäller detta alla…. för inte kan man väl låta ovaxade springa på jobben bara för att deras allergier et. al. förhindrar vax…. menar på 39-talet och början 40-talet fanns väl inga undantag.. eller fanns det?

  Gillad av 1 person

   1. Det ska vara ett mellanrum mellan, vilket syns tydligt. Postade en kommentar med detta, men den togs bort eller publicerades inte (av okänd anledning) och den andra kommentaren har inte rättats till.

    Gilla

 2. Ledaren nr 84 – Trumps livläkare – enda skäl att ge vaccinet till barn är om man tror på barnoffer.

  Nu går även Trumps livläkare ut och varnar för vaccinerna. Han har behandlat 6000 patienter förutom Trump och Brasiliens president Bolsanoro även Israels hälsominister. Han citeras i över 200 forskningsrapporter om corona avseende sin framgångsrika behandlingsmetod som minskar risken att dö med 85% även för högriskgrupper.

  Informationen han har om hur CDC, amerikanska folkhälsomyndigheten valde att stoppa verksamma mediciner som Ivermektin är ett obehagligt bevis för att myndigheten är korrupt.

  https://swebbtv.se/w/fa108e26-a3f1-4276-aeaf-890029fcb5e9

  Gillad av 2 personer

   1. Är man och snäll så förstår man inte existensen av psykopati förrän man läser om den eller råkar ut för den… eller inte ens då…

    Gilla

 3. Mer nyheter i samma stil.
  —Vaccinjättar höjer priser: ”Hela fältet exploderar”
  —tungviktaren Pfizer sitt grepp om marknaden. Så här ska vinsterna maximeras.
  —Pfizer har höjt sin prislapp med mer än en fjärdedel – från motsvarande cirka 150 kronor per dos till 200 kronor – medan Moderna höjt priset från cirka 200 svenska kronor till 260 kronor
  Kina har inte offentliggjort något pris, men rykten har det att det är omkring 3 kronor. Vad vi vet, för det har gått ut i pressen, är att man kan få privat service för 120 kronor. Annars är det gratis.
  https://www.svd.se/vaccinjattar-hojer-priser-hela-faltet-exploderar
  https://www.ft.com/content/d415a01e-d065-44a9-bad4-f9235aa04c1a

  Gilla

 4. Mer info
  ”Vaccinerade personer är de som hotas av de nya covid-varianterna”
  https://www.nyatider.nu/vaccinerade-personer-ar-de-som-hotas-av-de-nya-covid-varianterna/
  —Den franske vaccinexperten Christian Perronne är den senaste i en lång rad toppforskare som slår larm om de så kal­la­de covid-vaccinen
  —en känd fransk infektions­läkare och vaccinexpert med mång­årig erfarenhet inom området ut och varnar för raka motsatsen – att det är de vaccinerade som både löper störst risk själva och dessutom även utgör en fara för omgivningen.
  —Den som kommer med denna varning är ingen mindre än professor Christian Perronne, som är den tidigare ordföranden för den franska specialkommittén för smittsamma sjukdomar vid Haut Conseil de la santé publique (HCSP), Högsta rådet för folkhälsa.
  —Perronne som inte bara tillhörande det franska toppskiktet på området, utan också som en internationell auktoritet. Det sätter honom i paritet med andra stora franska namn som infektionsläkaren Didier Raoult, chef för forskningsinstitutet IHU – Mediterranée Infection, den ledande mRNA-experten Alexandra Henrion-Caude, som är forskningschef vid Franska hälso- och sjukvårdsinstitutet Institut national de la santé et de la recherche médicale (INSERM), samt den ledande virologen och tillika Nobelpristagaren Luc Montagnier.
  Bara att tillägga att de ryska och kinesiska vaccinen är ”riktiga” traditionella vaccin med avdödat virus. Där har vi 70 år plus erfarenhet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s