Ännu en gruppvåldtäkt att lägga till handlingarna

Gruppvåldtäkter är numera ett känt begrepp i Sverige, men även fast det är ofta förekommande och statistik tydligt påvisar ett mönster vad gäller gärningsmännens härkomst, är detta ett av alla problem som våra makthavare inte vill diskutera offentligt.

I natt var det dags för ännu en grov våldtäkt mot en kvinna utförd av män i grupp som var okända för offret, denna gång i södra Halland och ingen är gripen. Polisen delger dock inget signalement till allmänheten som kan hjälpa utredningen framåt den här gången heller, utan det är som vanligt locket på. För tänk om den obekväma sanningen skulle äventyra masspropagandan för fortsatt öppna hjärtan-politik eller för den delen kraven på amnesti för ensamkommande afghanska unga män.

#onlyinsweden

Bildkälla: Aftonbladet

13 reaktioner till “Ännu en gruppvåldtäkt att lägga till handlingarna

  1. Jodå, med heltäckande klädsel och strax bakom en man så kommer det att gå. Så vill även de flesta svenska kvinnor ha det. Hur ska man annars tolka att de röstar för mer av detta?

   Gillad av 2 personer

 1. Säkert ett gäng som vill tjäna snabba pengar, det fungerade ju fint för Damir Al-Ali han fick ju loss 840000 kronor så varför ska inte dessa lyckas, oddsen är ju skrämmande bra för dem.
  Mår bara illa.

  Gilla

  1. Ja i detta sjuka land belönas våldtäktsmän med pengar från Sveriges skattebetalare som villigt ställer upp såklart. Brottsoffren får småsmulor. fråga dig varför det begås så många våldtäkter av folk som ”flytt” från ”krig” och ”terror”. Belöningen för detta ”brott” lär de inte få vänta någon längre tid på. Avskyvärt är fan i mig bara förnamnet. Och ingen jävel protesterar heller.

   Gillad av 1 person

 2. Vi måste få ”den stödjande” ministern Mogge som nästa statsminister. Då bedömer jag att det är bäst förutsättningar att bli av med såsseriet. När Strandhällskan står upp och har munnen fri kan hon ju uttala sig också.

  Gilla

 3. Hur kan man skriva att en artikel om gruppvåldtäkt och
  Få det låta som kvinnan inte fått några skador.
  Om det är polisen som yttrat sig så idiotisk
  Eller en hjärndöd journalist, vet vi inte.

  Men att kvinnan fått både psykiska och fysiska skador för livet
  Är det mest troliga.

  Gillad av 1 person

  1. Ja det kan man rätteligen fråga sig. Men nu är det så här att vi befinner oss i Sverige och reportrar, journalister och många poliser är så totalt puckade att de kan inte ta till sig hur ett brottsoffer lider.

   Gilla

  1. Ja det kan man ju tro. Verkligheten är att det är inte enbart MP och det avskyvärda Sozzeriet som stöder importen, faktum är att hela den förbannade sjuklövern är inne på samma urspårade spår.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s