Den ensidiga debatten som inte visar båda sidor av myntet

I dag fortsätter propagandamaskinerna att kräva att barn vaccineras. I DN skriver 30 forskare att behovet av barnvaccinering är stort nu när skolorna börjar, medan Svenska covidföreningen får spaltmeter i ett debattinlägg i Sydsvenskan där man propagerar för att skolbarn ska vaccineras samt bära munskydd för att det finns några barn med postcovidsymptom som man måste ha i åtanke. Vi får inte reda på hur många barn det rör sig om som lider av långvarig covid, vilket säger en del och dessutom hänvisar man till att Barnombudsmannen, BO, rapporterat om barn med postcovid som mår så dåligt att föräldrar eller skolpersonal ringt ambulans en eller flera gånger. Flera av de barn som BO pratat med har dessutom anpassad skolgång och läser inte alla ämnen, medan andra har fått tillgång till vilorum där de kan sova en stund för att orka med skoldagen.

Det som beskrivs här är även konsekvenserna för de barn som fick narkolepsi efter att ha vaccinerats mot svininfluensan. Men visst ska vi återigen utsätta barn för onödiga risker mot en sjukdom som de flesta barn klarar utan problem!👌

I norska Aftenposten har man i dag en artikel om den erfarna IVA-sjuksköterskan Marit Erika Tøien som tog Astra Zenecas vaccin mot Covid-19 och sedan dess lidit av kronisk huvudvärk tillsammans med 162 andra personer med samma biverkning, vilket gör att hon inte kan arbeta samt nu ansöker om ersättning från staten.

Hur kommer det sig att vi aldrig får höra om alla människor som fått allvarliga biverkningar och sjukdomar av vaccinet, eller för den delen fokus på dödsfallen? Varför vill man tysta ned de allvarliga riskerna som vaccinen innebär och bara ge allmänheten en bild? Varför censureras läkare och forskare som ifrågasätter vaccinen och dess innehåll? Varför belyser man inte oftare att massvaccineringen misslyckats vad gäller smittspridningen i de länder som kommit längst med att fullvaccinera befolkningen samt ställer de partiledare som kräver vaccinpass och barnvaccinering mot väggen? Samt den ständigt återkommande frågan – hur kan man påstå att det finns stora fördelar att vaccinera barn som inte ens är drivande i smittspridningen när de långsiktiga biverkningarna är okända och riskerna stora?

Dessa frågor borde fler människor ställa sig istället för att bara lyssna till den ensidiga information som dagligen pumpas ut, särskilt de som har barn. Det finns en baksida och det finns en anledning till att vi inte ska få tillgång till vad det innebär för oss. Vi ska framförallt inte förstå att massvaccinering inte är lösningen.

#followthemoney

17 reaktioner till “Den ensidiga debatten som inte visar båda sidor av myntet

 1. Jaa runt om i världen så ser vi att vaxandet inte fungerar ett bra exempel är Indien med 20% av världens befolkning där Ivermectin stoppade Delta-varianten inte den låga vaxgraden… se Israel där smittspridningen skenar trots en massiv vaxning—– visst då inte Covid är ett problem kommer dessa ”forskare” fram med post Covid…. kanske vill ha några miljoner till att undersöka detta….. ? Varför inte forska och skaffa information som frivillig/volontär…. miljonerlöner från bidrag gör att man inte biter den som betalar i förstone….. osså trummar MSM på i ullstrumporna med fasan över denna inte alltför farliga farsot… äsl klart ofarligare än att röka……

  Gillad av 4 personer

 2. Försök att diskutera Covid sakligt så får ni se vad som händer. Igår satt vi några personer på ett kalas. Alla 70 +. När jag försöker ge ett perspektiv på att dödstalen i Sverige, alltså samtliga avlidna, inte överstiger 1 % av befolkningen per år vilket är lägre än snittet för 20 år sedan så vill inte folk ta det till sig. Känslomässiga människor ojar sig. När jag påpekar att livet trots allt är ändligt så verkar det som om inte ens folk i aktningsvärd ålder vill ta det till sig. Att Asiaten, HongKong och andra tidigare Kinasjukdomar tidigare fick härja fritt och numera återkommer i milda influensavarianter vilket sannolikt även denna Wuhansmitta kommer att göra verkar inte folk fatta. Covid är hemsk. Isolering anbefalld verkar ha fastnat i hjärnan på många.

  Gillad av 2 personer

  1. Ja den massiva Covidpropagandan har skrämt upp folk så rejält att de tappat all sans och förnuft. Vi kan se samma förfarande avseende propagandan om klimatkris och annat trams. Rädda människor är lätta att styra.

   Gillad av 2 personer

   1. Därför att Sverige i realiteten är en hårt toppstyrd diktatur. Alla beslut fattas i toppen och resten av befolkningen skall bara lyda. Makten, i realiteten storbolagen, vet bäst och förbrukningen av vaccin skall maximeras for att maximera vinsterna. Massvaccinering inte är lösningen därför att teoretiskt måste hela befolkningen vaccineras samtidigt, helst på samma dag. Vaccinets verkan klingar ju av asymptotiskt med början samma timme som sprutan ges, och efter sex månader är den nästan borta, men då har man hunnit till den individ som stod sist i kön för vaccination. Nu föreslås istället vad som kallas ”ringfencing”. Hittar man ett fall letar man reda på alla som varit i kontakt med den personen och testar och vaccinerar dom, men inte andra. Det var den metoden man just använde i Kina och har fått stopp på spridning. Problemet för BigPharma är att mycket lite vaccin går åt, och det blir mycket mindre vinster. BigPharma skräck är att folk förebygger smitta med Hydroxychloroquine, Lianhua Qingwen och vitaminer som C och D. Det fungerar bättre än massvaccinering

    Gilla

  2. Då kan vi påpeka att AIDS kom rån USA, Ebola från Afrika, och MERS från Mellanöstern. Sedan kan det vara intressant att påpeka att Hong Kong då var brittiskt. Det är mycket lite som kommer från Kina för i Kina bekämpar man allt på tidigt stadium. Nu är vi 99% säkra på att även Covid kom från USA, troligen Fort Detrick.
   https://eu.usatoday.com/story/news/2015/05/28/biolabs-pathogens-location-incidents/26587505/
   http://mychinaway.blog.se/uppgifter-covid-smittan-i-qingdao-kom-fran-usa/

   Gilla

   1. WHO verkar tämligen säkra på att Covid-19 kommer från Kina. Om så inte är fallet är det väl märkligt agerande av Kina när de inte låter WHO:s observatörer komma in i landet för att ta reda på om det finns något samband samt rena slumpen att labbet brann ned innan några utländska observatörer släpptes in i landet, för att inte tala om den där översvämningen som dränkte alla möjliga bevis.

    Gillad av 1 person

   2. Nej det gör dom inte alls. USA propagandan har blåst upp och förvanskat en persons uttalande på WHO att det inte kan uteslutas. WHO har redan genomfört en mycket grundlig inspektion i Kina och utfärdat en slutrapport som fastslog att det är i stort sett uteslutet att covid kom från Kina. Enligt egen utsago hade WHO fri tillgång till alla information dom behövde och begärde. Labbet har heller aldrig brunnit ner och ingen har blivit sjuk och Wuhan har inte haft någon översvämning. Översvämningar var i Henan och Chongqing. Det är rent fantastiskt hur folk kan tro på alla dessa falska rykten som USA propagandan sprider. Covid fanns bevisligen på flera ställen, USA, Spanien och Italien som exempel, innan det fanns i Kina. Läs själv. Det är dokumenterat och bevisat att USA har haft tusentals labb-läckor av livsfarliga patogener åren före Covid. Det militära vapenlabbet Fort Detrick är synnerligen misstänkt, och USA vägrar alla inspektioner. Det labbet har t.ex. tidigare räckt Mjältbrand och personer dog.
    http://mychinaway.blog.se/uppgifter-covid-smittan-i-qingdao-kom-fran-usa/
    https://www.globaltimes.cn/content/1203836.shtml
    Denna artikel skrevs 2015, och USA är rena biologiska bomben.
    https://eu.usatoday.com/story/news/2015/05/28/biolabs-pathogens-location-incidents/26587505/
    Att Kina inte släpper in en andra, denna gång USA kontrollerad och styrd, falsk undersökning är för att inte ge USA propagandan fotfäste. WHO har genomfört sin utredning på plats i Kina. När blir USA undersökt.
    Hur f*n kan folk tro på, eller ens bry sig att läsa, all sh*t som USA propagandan pumpar ut.

    Gillad av 1 person

   3. Jag har bara sett en rapport från WHO och den avfärdar lab-leak teorin so ‘extremely unlikely’, ”extremt osannolikt”, och avför den från vidare undersökningar. Du kan själv läsa rapporten.
    According to the report, a ”very likely” scenario is that the virus was passed to humans through an
    unknown animal, while the idea that it leaked from a laboratory in Wuhan is ”extremely unlikely.”
    https://news.cgtn.com/news/2021-03-30/WHO-releases-report-on-COVID-19-origin-tracing-joint-study-with-China-YQ5EWfWQFy/index.html
    Wuhan lab leak theory more about politics than science: The Guardian
    https://www.theguardian.com/world/2021/aug/22/the-wuhan-lab-leak-theory-is-more-about-politics-than-science
    Bara igår släppte 22 framstående vetenskapsmän från ett flertal länder en rapport om denna falska lab-leak teorin.
    https://news.cgtn.com/news/2021-08-23/Cell-No-evidence-of-novel-coronavirus-originating-from-a-laboratory-12XXxK9QefS/index.html
    https://www.cell.com/cell/pdf/S0092-8674(21)00991-0.pdf
    USA propagandan har gått på högvarv för att likt i fallet Irak försöka inbilla folk att covid kom från labbet i Wuhan precis som deras propaganda övertygade folk att Hussein hade WMD i Irak. USA ljög, och det mycket grovt, och dom ljuger än grövre nu.
    Det känns verkligen farligt att idag USA propaganda verkligen ibland lyckas att hjärntvätta folk på samma sätt som nazipropagandan 1933. USA använder ju identiska metoder som Nazisterna. Hoppas bara att det är en tillfällig sinnesförvirring. Annars är världen verkligt illa ute.

    Gilla

 3. Detta kan du uppmärksamma Jenny:

  I Tyskland och Österrike så fick folk precis en mycket bra film på TV som verkligen borde översättas främst till engelska och naturligtvis även till svenska.

  https://www.bitchute.com/video/e632lYv63Oir/https://www.bitchute.com/video/yabSOcdUNXBJ/

  Kommer svenska massmördande fulmedier uppmärksamma minsta del av detta? Ytterst tveksamt, men det hade kunnat rädda tusentals friska barn i Sverige från allvarliga biverkningar och död.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s