Sakerna vi inte pratar om i Sverige

En nära vän såg denna statusuppdatering hos en affärsbekant. Ännu ett offer för det nödgodkända vaccinet – sådant vi inte pratar om i Sverige där vaccinkritik censureras och sådant som majoriteten av befolkningen avfärdar som kvacksalveri av rädsla eftersom de själva redan kavlat upp.

I ärlighetens namn är det upp till var och en att avgöra om man vill vaccinera sig eftersom vi är vuxna människor, men när man nu vill påtvinga barn vaccinet utan minsta eftertanke måste vi säga ifrån. Det är skrämmande att se hur riksdagspartierna försöker vinna politiska poäng genom att orera om krav på såväl vaccinpass som vaccinering av barn utan en tanke på konsekvenserna samt de helt okända långsiktiga biverkningarna. Måtte tillräckligt många hitta kurage nog att höja sin röst samt nyttja sitt sunda förnuft genom att skydda barnen innan det är för sent och ett nationellt tvång för alla åldrar står för dörren.

#stoppamaktmissbruket

#followthemoney

11 reaktioner till “Sakerna vi inte pratar om i Sverige

 1. Ett normalt vaccin tas fram för att folk inte ska bli sjuka och dö. Dessa giftvacciner som nu marknadsförs med pukor och trumpeter är inga riktiga vaccin eftersom folk blir sjuka och dör av giftblandningen. Trots att det finns hur många uppgifter som helst att tillgå om hur illa detta giftvaccin fungerar så står folk i kö för att få detta preparat injicerat i sina vener. Tänkande människor som kan dra egna slutsatser råder det stor brist på. Lallande idioter som låter sig styras av makthavarna finns det däremot kopiösa mängder av. Ur led är tiden, ur led är världen där de imbecilla styr rätt ner i avgrunden.

  Gillad av 3 personer

 2. Hade man haft ett fungerande vaccin man kunde satt in INNAN viruset knackade på dörren så hade det varit klockrent för vaccin ska användas profylaktiskt för att hindra virus från att få fäste i populationer eller grupper av populationer. Att försöka vaccinera bort ett virus som redan fått fäste sedan 1-1.5 år bakåt i tiden med en sammansättning som utgår ifrån den tidiga varianten av viruset, som inte längre finns efter som det muterat flera gånger och mer än man trott… det är dömt att misslyckas. Ovanpå det visar det sig också att effektiviteten av injektionerna avtar mycket snabbare än beräknat. Ovanpå det gjordes injektionerna via antagandet att spike-proteinet, som de får kroppen att börja tillverka, var ofarligt. Det har sedan visat sig att just spike-proteinet är det som ger ett allvarligt sekundärt förlopp i covid-19. Ovanpå det har det visat sig att naturlig immunitet via genomgången infektion ger det absolut bästa skyddet vilket är i linje med hur naturen och evolutionen har fungerat i miljoner år. Det här kommer, med stor sannolikhet, tyvärr att sluta i totalt kaos. Och det kommer tyvärr dra ner anseendet hos vaccin generellt som i sig är en fantastiskt uppfinning.

  Gillad av 1 person

 3. Läste precis nu följande på Julia Caesars blogg:

  ”Vi är många som har läst in oss och skaffat kunskaper om de så kallade ”vaccinerna”, som har insett riskerna och försökt varna närstående för att ta sprutan. Eller åtminstone be dem att avvakta tills vi vet mer om biverkningarna.”

  ”Ursäkta att jag säger det, men ett folk som ställer upp sig på rad och låter sig injiceras med en okänd substans med okända verkningar – det är ett folk som är kapabelt till vad som helst. Precis vad som helst.”

  https://juliacaesar.blog/2021/08/21/afghanistan-och-sprutan-fran-offermentalitet-till-ansvar/#more-24499

  Gillad av 1 person

  1. Arbeta förebyggande. Minimera kontakter med andra som kan vara smittade. Använd munskydd i nära kontakter, använd Hydroxychloroquine eller Lianhua Qingwen tillsammans med vitamin D och C. Glöm inte att kroppen inte kan lagra vitamin C, så små doser ofta fungerar medan stora doser sällan inte fungerar.

   Gilla

 4. Kul ändå att att judarna var först på bollen, så slipper vi kanske till sist bråket i Mellanöstern , livet kan återgå till det normala…

  Gilla

 5. Ett ”normalt vaccin” är de vacciner som Ryssland och Kina har tagit fram. Vi har mycket lång erfarenhet av dom och dom fungerar. Vaccin tas heller inte bara fram för att folk inte ska bli sjuka och dö. En vaccinerad person smittar mindre än en ovaccinerad, och det begränsar smittspridningen. Det är inte ytters makthavarna som styr, det är storbolagen och oligarkerna som styr makthavarna för att maximera sina vinster. Hydroxychloroquine, som länge använts som profylax mot malaria, fungerar bevisligen bra, och det gör även TCM Lianhua Qingwen, där vi har tusentals år av erfarenhet, tillsammans med zink, och vitamin C och D. Problemen för BigBusiness är att dom inte tjänar storkovan på dom så dom försöker stoppa dessa och använder media att förtala dom. Dessa profylax är bevisligen betydligt bättre än vaccination. Ni är utsatta för mänsklighetens någonsin största och grövsta bedrägerier och propagandakampanjer.
  https://newsvoice.se/2021/08/propagandaexpert-covid-global-propagandaoperation/

  Gilla

  1. Men majoriteten av befolkningen är så indoktrinerade att de inte vill förstå. Det är som att dunka huvudet blodig mot en vägg för de vill varken lyssna eller förstå, de är helt enkelt inte mottagliga. Det är förfärligt och jag oroar mig så för att de ska införa tvång för skolbarn som i många andra länder. 😔

   Gilla

 6. En intressant nyhet från Israel.

  https://www.svd.se/delta-har-omkullkastat-vara-forhoppningar
  ”Dessutom visar nya siffror från de israeliska sjukhusen att 59 procent av de 514 patienter som vårdades för allvarlig covid-19 förra veckan var fullvaccinerade.”

  De vaccin som Israel använt, mRNA tror jag, tycks inte fungera mot Delta varianten.

  Samtidigt

  Chinese-made vaccines very effective for fully vaccinated people in tackling Delta variant: study
  By Global Times Published: Aug 21, 2021 06:22 PMhttps://www.globaltimes.cn/page/202108/1232071.shtml

  Kina har idag bara tre fall, och det ser ut som om man stoppat spridningen. Alla tre fallen hade haft kontakt med smittade.

  Själv tror jag det är fyra väsentliga faktorer här när det gäller Kina. 1. Vaccinerna man använder är gammal beprövat teknologi. 2. Befolkningen får entydiga klara råd. 3. Befolkningen samarbetar med myndigheterna, och 3. Alla arbetar intensivt med förebyggande åtgärder, munskydd i nära kontakter, profylax som TCM och vitaminer C och D.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s