Bäst att bespara barnen kännedom om exakt hur illa ställt det är med landet

I går pratade jag och barnen om skolattacken mot en lärare i Eslöv, så i dag frågade äldsta sonen nyfiket vad som hänt i Sverige i dag. Jag svarade ärligt att jag inte haft tid att titta och heller inte haft lust att skriva något då det här landet ändå redan är kört tack vare den enfaldiga befolkningen som slutat tänka själva.

När jag nu skrollar runt bland nyheterna och den ständiga covidpropagandan, verkar ännu ett barnrån inträffat där unga personer rånar samt brukar våld mot unga offer – denna gång i centrala Kristianstad där en 15-årig flicka som var tillsammans med en väninna blev rånad på sitt bankkort och mobiltelefon samt misshandlad av några unga gärningsmän som polisen ännu inte lyckats gripa.

Tänk om man skulle berätta mer detaljerat för barnen om allt som händer varje dag i det nya Sverige med allt från skottlossningar och dödsskjutningar till bilbränder, våldtäkter, knivattacker, äldrerån, barnrån, explosioner, grov misshandel samt bilbränder m.m. – då hade de troligen inte vågat gå ut mer i år samt med all rätta efterfrågat såväl repressalier från rättsväsendet som politisk handlingskraft. Hade man därtill förklarat även resterande allvarliga problem signerat den styrande politiska eliten som hotar att förgöra landet samt kommer hänga över nästkommande generationer stora delar av deras vuxna liv, hade de antagligen utvecklat depression direkt.

Tyvärr är det bara en tidsfråga innan de själva har rätt ålder inne för att springa runt utomhus utan en vuxen som förkläde och de äldsta har redan så smått börjat pröva sina vingar. Bedrövligt att vi har fått ett så otryggt samhälle att man skäms för att lämna över landet till sina barn och att de politiker som skapat detta kaos slipper ta sitt ansvar är nästan värst av allt.

#onlyinsweden

Bildkälla: Expressen

6 reaktioner till “Bäst att bespara barnen kännedom om exakt hur illa ställt det är med landet

 1. Vi är första generationen som lämnar över ett sämre samhälle till våra barn och barnbarn, än vad vi ärvde. Allt för få inser det och gör något åt det, tyvärr.

  Gillad av 1 person

  1. Och samtidigt har Sverige en regering som inte gör något verksamt åt det snabbt ökande problemet.
   Man yrar hela tiden om att de ”mänskliga rättigheterna” för dessa undermänskliga varelser måste respekteras. Varför inte göra en överenskommelse med deras ursprungsländer, ställa dom inför rätta där, och låta som avtjäna sitt straff där också. Börja annullera medborgarskap, vilket är fullt möjligt enligt folkrätten.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s