Moderaterna levererar ännu en besvikelse

Se där ja, Moderaterna bekänner färg och vill begränsa människors rätt till frihet samt medverka till medicinska experiment på barn. Beklagligt och ännu en besvikelse – något att komma ihåg till valet nästa år tillsammans med alla andra ogenomtänkta beslut M röstat ja till det senaste året.

Tyvärr verkar samtliga riksdagspartier stå för samma fascistiska åsikter, men glädjande att läsa att Medborgerlig samling säger nej och vägrar införa indirekt tvångsvaccinering. Samma parti var även emot EU:s återhämtningspaket med den svindyra coronafonden och vägrar hänge sig åt den överdrivna klimatpropagandan på samma sätt som syltryggarna i övriga partier samtidigt som de vill införa en strikt migrationspolitik samt satsa på ett rättsväsende värt namnet. Partiet är definitivt ett alternativ jag kommer att ha i åtanke nästa år. Synd att de inte får lite mer mediatid så att fler kan upptäcka att det finns alternativ till den kontrollerade oppositionen.

22 reaktioner till “Moderaterna levererar ännu en besvikelse

 1. MED klassas som ”högerextremt” av media, som så många andra partier som är behöriga till riksdagsvalet, så det är inte intressant att ge dessa utrymme mer än absolut nödvändigt. (Många vet inte att det finns över 50 partier att välja på …) Hade inte Sverigedemokraterna suttit i riksdagen, så …

  Gillad av 2 personer

  1. Alla partier som inte har utträdeskrav ur EU för regeringssamverkan är högerextrema, eftersom EU-politiken medför en extrem högerpolitik, med hög arbetslöshet, hög ojämlikhet och växande kriminalitet och rasism.

   Mini-MED valsamverkar inte brett med andra extrema höger-partier och är därför irrelevant, särskilt eftersom partiet är en slags kopia av SD som redan sitter i den högerextrema båten. Det enda MED gör är att försvaga SD och jag börjar undra om det inte är syftet? Drivs MED i själva verket av tokvänstern? Inte helt omöjligt.

   Gillad av 2 personer

  1. Jag tror förklaringen är enklare än så. Dessa ”moderater”, som inte så värst ”återhållsamt” älskar sina pengar, har förmodligen handen i kakburken hos de intressenter som säljer vaccinerna. Vad lockar? Får man förmoda att de vill bli ”senior rådgivare” med fett arvode på Bank of Ameriva Merril Lynch, likt deras store hjälte, den f.d. landsfadern Reinfeldt?

   Gillad av 2 personer

 2. Snart 100 dödade i skjutningar i landet. Fler än de under 30 som dött med vir..et…… …. man behöver inte tänka länge för att inse att något är riktigt fel här. För instängningarna för 30- har varit milda….. eller hemska tanke… det dog cirka 1.000 med C under 2020 medan det dog 10.000pga rökning… MEN HALLÅ och fortfarande kan de flesta, alla?, över 18 köpa cigg…..

  Gillad av 3 personer

  1. Så, vad göra med detta virusangrepp som nästan ingen dör av? Givetvis stänga ned ännu mer så att många blir arbetslösa, kriminella och självmordsbenägna, samt spruta barnen fulla med prylar som ger allvarliga biverkningar, bl.a. döden.

   Poppa därefter popcorn och sätt dig vid dumburken och betrakta fulmedia! Engagera dig absolut inte politiskt för att byta ut de eländiga politikerna!

   Gillad av 2 personer

 3. Han har varit på Bilderberg. Naiv och dum svensk som ramlat i råttfällan när de stora grabbarna lockar med ungdomlig mus och brännvin. Det är enkelt att snärja svenska dumskallar. Expoiten och liberalen Fredrik Malm är expos öra och öga i riksdagen. En till synes försynt människa men som är en djävul i det fördolda.

  Gilla

 4. Håller helt med dig om att vi inte ska ha vaccinpass och vi ska heller inte vaccinera våra ungdomar. Tack för att du är så rak och klarsynt. Mvh Monica

  Skaffa Outlook för Android ________________________________

  Gillad av 1 person

  1. Kina har idag 3 fall, alla har tidigare i kontakt med lokalt smittade. Man har alltså uppenbart fått stopp på smittan. Metoden är att minimera kontakterna mellan misstänkta fall och använda Traditional Chinese Medicine (TCM) och vitaminer. Alla tre smittade var fullvaccinerade. Inget vaccin är 100%, i minst 10% av de vaccinerade ”tar” inte vaccinet. Massvaccinering är alltså inte lösningen utan att förebygga.

   Gilla

 5. Enskilda M-ledamöter i riksdagen har i flera år motionerat för obligatorisk vaccinering av alla barn med ALLA de vaccin som ingår i barnvaccinationerna.Moderaterna säger sig vara för individuell frihet. Det är bara snack. Syns ju speciellt bra med dessa två förslag. Men det beror på att de flesta gått i samma indoktrinering som alla andra och förstår inte hur illa ställt det är med dem själva. Det är som att förklara för en narcissist att denne är en narcissist, Möjligen förstår toppskiktet att allt är en teater. När de blir fria från sin psykos, lämnar de sitt parti, eller möjligen stannar för att kunna ta över det eller tjäna på det? Jag vet, ty jag var också med i ”sekten” och var en troende innan jag lämnade. Eftersom uppvaknandeprocessen tar lång tid räknade jag lite på det och kom fram till att det var omöjligt att hinna väcka folk (i tid) ty det räcker inte med att tala med dem, ty de tror helt uppenbart att man ljuger, men säger det sällan rakt i ens ansikte och man blir behandlad som galen oavsett mängden offentliga bevis. Om det inte stått i Aftonbladet är det inte sant…Vi får se om tillräckligt många dör eller om överheten kommer med bly-vaccinet istället så eventuellt kan några fler vakna lite snabbare.
  Erik Enby tittar i sitt mikroskop: https://vimeo.com/589285173

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s