Regioner kör över föräldrar – låter barn vaccinera sig mot föräldrarnas vilja

Från och med den 11 augusti får 16- och 17-åringar i Västra Götaland boka in sig för vaccinering mot Covid-19 trots att de är omyndiga. Här är det nämligen upp till barnen själva om de vill ta vaccinet eller ej och det är barnets vilja som gäller. I Västerbotten kör man med mognadstest istället för att låta föräldrarna bestämma över sina omyndiga barn.

Det är helt sjukt att man kör över föräldrarna på det här sättet – allt för att få tillgång till så många försökskaniner som möjligt!

Kan man åberopa mognadstest och strunta i lagen även i andra fall? Mognadstest när man ska handla på systembolaget till exempel, köpa cigaretter eller när man ska ha sex med någon under 15 år och varför inte när man får börja övningsköra respektive ta körkort?

#onlyinsweden

Bildkälla: SVT Nyheter, SR

14 reaktioner till “Regioner kör över föräldrar – låter barn vaccinera sig mot föräldrarnas vilja

  1. Nog är inte Nordkorea perfekt för alla som älskar kapitalismen, men vet inte om man ska lasta Nordkorea för denna monopolkapitalistiska idioti?

   Gilla

 1. OBS! Se detta som ett lästips & bedöm själva.
  Jo, har någon varit & kollat in Deagel. com?man påstår att:Av tex Sveriges 9, 7 miljoner 2014 ska bara 4,6 miljoner vara kvar 2025, om jag fattat rätt..
  P(l)andemi! 2014?
  Är det ev därför det bråtskar med sk vaccinering? största decimeringen drabbar den kristna världen.
  Otippat, va!?
  Allt finns att läsa för den som önskar.

  Nåt skit är ju på G iaf!
  Varför denna propaganda 24/7-365×X annars?
  Folk ligger ju inte döda i driver direkt…. Ännu.

  Mvh Per

  Gillad av 1 person

  1. Sant.
   Är du vegan eller HBTQ(A-Ö) så är allt lugnt.
   Praktiskt, va?
   Vänta bara till ”rixdagis” öppnande, då blir det åka av… Igen.
   Hahaha!

   Mvh Per

   Gillad av 1 person

   1. ”Rixdagis”. Skrattar till. 🙂 Perfekt benämning … om det inte vore nedsättande för alla dagisbarn och deras pedagoger, som till övervägande andel aldrig blir korrumperade ryggradslösa djur, men fullt mentalt utvecklade medborgare med traditionell svensk heder och moral.

    Gilla

  1. Det finns en mogen vänster som inte köper fulvänsterns stegrade idioti. Möter dem ganska ofta. De är s.a.s. ”traditionellt vänster”, för folkhem och välfärd, gillar hjälten Olof Palme, men gillar inte extremkapitalisten Löfvén, V:s vurm för icke-flyktingar och icke-barn, radikalfeminísm som vill förtrycka män, eller MP öppna gränser för extrema mordiska sekter som vill ha 12-barnsfamiljer (med följden överpopulation och miljöförstöring).

   Traditionell vänster är inte för denna ”tokvänster” som även finns inom högern så ”tokvänster” är inte riktigt sant heller. Traditionell vänste är för ökad jämlikhet och jämställdhet. De älskar ofta när jag berättar om Vetenskapliga partiet och hur vi vill ge fler nya oförstörda partier mandat via Valsamverkanspartiet.

   Många av traditionellt vänstervridna röstar nog på SD idag i brist på de små partiernas oförmåga att ansluta sig till Valsamverkanspartiet, tror jag. P.g.a. fulmedia-drevet, samt alltför många kärringars hjärntvätt från den, så vågar de inte erkänna att de röstar på SD i protest. De har rädsla för de sociala konsekvenserna. Hatet som fulmedia piskat upp, hos TV-hypnotiserade kärringar, är i bland så stort att det kan spräcka förhållanden om folk tycker olika om de s.k. ”baarnen” som stjäl budget från stackars riktiga barn och riktiga flyktingar.

   Det är därför jag tror att det är olämpligt att formera sig med varken höger eller vänster i svensk politik, men att istället hålla sig till sakfrågor som har stort folkligt stöd. I de frågor man är splittrade bör man istället vara för folkomröstningar. Där EU utövar högt tryck, t.ex. insisterar på homosexuell gromning av barn och kallar den statsminister som står för anständighet ”odemokratisk”, bör man också genomföra folkomröstningar så att EU sätter det i halsen som EU vill ha i barnens rumpor.

   Undvik ord som förvillar och splittrar vårt samhälle, för annars kan man tro att du är ett s.k. ”ryskt troll” Sasja! Tror själv inte det, men snarare att du är ett folkförrädiskt DN-troll om du fortsätter med detta trots tillrättavisning.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s