När tre vaccindoser inte skyddar tillräckligt och lockdowns inte fungerar borde någon dra i handbromsen

Under gårdagens masspropaganda om klimatnödläget var det som om apokalypsen var nära förestående och det var länge sedan ett så frenetiskt budskap kablades ut samtidigt till svenska hushåll. Uppdraget att få folk att bli livrädda och känna klimatångest var nog rätt lyckat, för vem vågar ifrågasätta det opålitliga organet IPCC och dess agenda högt utan att få en foliehatt på huvudet? Men makthavarna sov nog gott i natt – trygga i tanken att de säkrat ytterligare miljarder till det förestående ”klimathotet”.

I dag fortsätter media prångla ut artiklar om corona, klimatet och Afghanistan, där indoktrineringen om vaccinets positiva effekter fortsätter lysa starkast trots alla tecken på att det inte alls är särskilt effektivt varken med vaccin eller lockdowns.

I USA har man redan sett tendenser till att coronavirusvarianten Lambda är resistent mot vaccinet och att den är mer aggressiv än Delta. Det är väl bara en tidsfråga innan vi har Lambda i Sverige.

I Israel har man vaccinerat 5,8 miljoner av de 9,3 miljoner invånarna, där upp mot 5,4 miljoner fått sin andra dos och över 420.000 fått en tredje dos. Nu visar nya data från Hälsodepartementet att minst 14 personer har diagnostiserats med Covid-19 trots en tredje vaccindos och två av dessa har blivit inlagda på sjukhus. Det är i dagsläget oklart om de smittats före eller efter den tredje vaccineringen. 11 av dessa 14 var över 60 år.

På grund av nya smittofall i landet, enligt Channel 12 ska det röra sig om 600-700 allvarligt sjuka och att man insett att vaccinen inte erbjuder det utlovade skyddet, planerar nu den israeliska regeringen en ny nationell lockdown, vilket fått mothugg från en del politiker då det inte visat sig fungera någonstans. Australien är ett exempel som nämndes i debatten, trots att de är inne på sin åttonde lockdown så fortsätter smittan att stiga.

Barnvaccineringen fortsätter utan förbehåll runt om i världen – så även i Sverige, även om den fortfarande är frivillig här. I dagens DN hade man I tidig morgonstund en artikel där smittskyddsprofessorn Anders Björkman för en gångs skull gick mot strömmen och sade att vi inte ska vaccinera barn utifrån samhällsnytta eftersom det inte är barns uppgift att se efter vuxnas hälsa samt att vaccinfördelarna måste väga upp riskerna för barnen själva. Givetvis var den artikeln låst för prenumeranter, för inte ska allmänheten få höra sådant som kan få dem att tänka till lite extra.

#followthemoney

Israelis who got third jab infected with Covid

11 reaktioner till “När tre vaccindoser inte skyddar tillräckligt och lockdowns inte fungerar borde någon dra i handbromsen

 1. Dagens journalister är mer intresserade att förändra världen än att rapportera om den!

  Varför i annat fall denna fullkomliga tystnad av kritik i samhället och i mainstream mot biverkningar av vaccinet?

  Jag vet att jag inte är den smartaste personen i världen men jag vet att jag kan tänka.

  Kanske är jag tokig och tvivlar på mig själv i mellan åt men om någon censureras vill jag verkligen veta vad den personen tänker. Vill inte du?

  Är det inte så att de som censurerar vet att den har något att dölja?

  Gillad av 3 personer

 2. Är barnvaccinationen ”frivillig” om man utsätter alla för läkemedelsbolagens massiva hjärnförsmutsning som leder till masspsykos? Både föräldrar och barn är i princip försvarslösa OM de inte kan hjälpas av välvilliga medborgare eller psykologer.

  Gillad av 2 personer

 3. Kolla in den här vaccinförsäljaren på SVT! SVT är inte finansierat av bankmaffian som äger Big Pharma, men är finansierad av alla via skattsedeln:
  https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/knackfragan-varfor-ska-vi-vaccinera-barnen

  Man har inte sett allvarligare biverkningar än dem man sett på vuxna…. men inget fokus på hur många barn man kan förväntas döda eller skada med vaccinet. Följaktligen ämnar denne man med uppsåt vilja skada och döda fullt friska barn till lika stor andel som de har skadat och dödat vuxna med vaccinet och SVT:S ledning godkänner att han får göra det via folkets egen kanal.

  Gillad av 2 personer

 4. Att någon som fått tre sprutor får Covid är inget konstigt alls. Vaccinationerna är bara 90% effektiva, det betyder att 10% antingen är naturligt immuna mor Covid eller immuna mot vaccinet. Dom är alltså ovaccinerade trots tre sprutor. mRNA vaccinerna tycks inte fungera mot Delta varianten, men de traditionella som Sinovac gör det, och profylax som TCM och vitaminer fungerar. Glöm heller inte att skyddet av dessa vacciner bara varar mellan tre till sex månader. I Kina håller man nu på att utveckla vaccin som man tar i form av ett piller eller som en drink. Mycket lovande resultat hittills men ännu inte i handeln. Iden är att alla får ett meddelande på WeChat med en QR kod när det är tid för vaccinering, då går man till närmaste apotek, håller upp QR koden mot en läsare, och gratis får vaccinet.

  Gilla

   1. ”Härjar” OK, så låt oss titta lite på siffror. Omkring 50% av befolkningen på 1.4 miljarder i Kina är inte ännu vaccinerade. Inga vaccin är ”effektiva”. På omkring 10% av de som vaccineras ”tar” inte vaccinet. Trots två sprutor är dom alltså fortfarande ovaccinerade. När det gäller mRNA är det inte 10% utan 70% om man skall tro rapporterna.

    Kina har haft typiskt 75 nya smittfall per dag, upp från tidigare fem. Under förra veckan rapporterades 3,451 bekräftade fall av covid-19 i Sverige, alltså 493 per dag, och med hänsyn till befolkningsminskningen 69 020 eller nästan 1,000 gånger fler än Kina. Källa Aftonbladet. Japan har 10,000 per dag, USA 77,562 fall (källa worldometers.info)

    Sedan beror det på hur man vill tillämpa ordet ”härjar”.

    Gilla

 5. Det har hittills fungerat bra att åka in till Rosengård och slicka på hissdörrar och ledstänger. Jag är säkert immun mot de flesta sjukdomar nu inklusive Afrikansk harpest.

  Gilla

 6. Jag uppmanar all å det starkaste att läsa denna artikel. Det gäller Pfizer vaccinet.https://juliacaesar.blog/2021/08/11/sensationellt-avtal-avslojar-kopare-av-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/#more-24245
  Skriven av en av Sveriges mest erfarna journalister. Avtalet som tystar. ”Bland Covidsjuka i åldersgruppen 20-29 år är nästan 80 procent fullvaccinerade, och andelen ligger kring 80 procent även i åldrarna 30-69 för att stiga till mer än 90 procent i åldersgrupperna 70+.  Israel kommer nu i likhet med Sverige……” Vaccinet från amerikanska Pfizer. Ingen roligh läsning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s