Slut på friheten när den fjärde vågen rullar in

När Sverige började lätta på restriktionerna lagom till sommaren och visade upp bättre statistik för antalet smittade och inneliggande på IVA, var det inte svårt att förutspå fortsättningen lagom till hösten med larm i media om ökade smittotal samt krav på att återinföra restriktionerna. Först ger man således folket sin frihet tillbaka och sedan drar man åter åt snaran när de precis börjat vänja sig vid sin nygamla frihet – klassiskt.

Det har trots allt redan fastslagits att viruset är här för att stanna och att vi får lära oss leva med det, så allt följer manus och nu börjar man åter varna för den fjärde vågen samt hotar med att dra in restriktionslättnader. Lagom till jul kommer väl den femte vågen, som efterföljs av en sjätte våg när vi närmar oss påsk. Oavsett är det ändå A och O att ta sitt vaccin både två och tre gånger, kanske även en fjärde gång, för sakens skull eller i ”solidaritet” som det så fint heter för om alla tar det så inbillar sig folk att smittan försvinner – att det uppenbarligen slagit fel i de länder där en stor majoritet av befolkningen gjort som de ska talar vi ogärna om.

Dessutom är det nog bara en tidsfråga innan vaccinpass införs som huvudregel för att kunna röra sig fritt, utöva sitt arbete och gå i skolan även inom Sverige – varför skulle våra beslutsfattare låta ett sådant maktverktyg passera utan att utnyttja det och i går deklarerade en juridisk expert i en av våra stora dagstidningar att det inte finns några juridiska hinder för att införa dylika fascistiska krav på medborgarna i Sverige som Frankrike och Italien med flera länder redan gjort.

Frågan är om vi svenskar likt de icke kuvade invånarna i nämnda länder kommer marschera på gatorna i protest mot överheten när detta sker, eller om vi snabbt rätar in oss i ledet med mössan i hand? Jag tror vi alla vet svaret på den frågan. Skrämmande hur denna masspsykos håller så många i ett fast grepp.

#followthemoney

12 reaktioner till “Slut på friheten när den fjärde vågen rullar in

 1. Vad göra med de som vägrar vaccin.
  Viktig fråga innan man inför vaccinpass för tex kollektivtrafik.
  Ingen buss inget jobb för många.
  Kan man få socialbidrag som ovaccinerad?.
  Om inte är det värt att låta folk bli bostadslösa för att man inte vill vaccinera sig.
  Speciellt viktigt om passen skall gälla 20 år framåt då många fler kommer vägra vaccinera sig varje år resten av livet.
  Passen kan ju visa sig döda fler än vad viruset gör.

  Gillad av 2 personer

 2. Det viktigaste är antagligen att minimera möjligheten till valrörelse så sozzeriet får behålla makten och kan fortsätta vanstyret.

  Gillad av 1 person

  1. Problemet i sammanhanget är att det finns inga preparat som uppfyller definitionen för ett vaccin. mRNA-preparaten fick nödgodkännande enbart pga att det klistrades på en ‘vaccin-etikett’ (en sminkad gris …), då det annars är förbjudet för användning på både människor och djur.

   Artiklar där man kritiserar de allvarliga problemen i sammanhanget, samtidigt som preparaten benämns som ‘vaccin’, är därmed problematiska.

   Gillad av 1 person

  2. Det stämmer bra med verkligheten. Vacciner är inte 100% effektiva utan omkring 90% effektiva. Det betyder att 10% inte har något skydd trots att de blivit vaccinerade, har fått två sprutor.

   Gilla

 3. Ja det är alldeles för många som gått på den massiva propagandan och frivilligt ställt upp som försökskaniner och fått detta så kallade vaccins spikproteiner insprutade i kroppen vars effekter på lång sikt ingen vet något som helst om. Än är inte den sista idioten född, det är då ett som är säkert. Arma människor!

  Gillad av 2 personer

 4. Det heter att det är ‘frivilligt’, dvs. inget tvång, men i realiteten är det det, när restriktioner införs. Den vänsterblivna retoriken är som ‘Kejsarens nya kläder’ och ‘Ser inte skogen för alla träd’ kombinerat, då allt för många missar vad som pågår. Ett resultat som uppstår, när man nöjer sig med den [des]information man matas med, utan det minsta lilla uns av kritiskt tänkande.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s