Gruppvåltäkter med utländska förövare fortsätter toppa statistiken i Tyskland

Enligt en rapport från den tyska federala kriminalpolisen BKA visar statistik att totalt 704 gruppvåldtäkter skedde förra året i Tyskland och 2019 var det 710, medan 2018 visar på 659 gruppvåldtäkter. Sammantaget innebär detta statistiskt sett att det sker två gruppvåldtäkter per dag i landet.

Män från MENA-länder som Afghanistan, Syrien och Irak är överrepresenterade i statistiken för gruppvåldtäkter, varav många dessutom utfördes under asylprocessen.

Meanwhile in Sweden… har dylika siffror presenterats i bland annat Expressen för några år sedan, men vi väntar fortfarande på utförliga siffror från BRÅ både vad gäller våldtäkter och gruppvåldtäkter i nutid. Något som troligen inte lär komma till allmänhetens kännedom innan valet nästa år.

#viharvälingaproblem

German police register two gang rapes per day

https://m.bild.de/politik/inland/politik-inland/neue-schock-zahlen-des-bka-jeden-tag-zwei-gruppen-vergewaltigungen-77243610,view=amp.bildMobile.html

12 reaktioner till “Gruppvåltäkter med utländska förövare fortsätter toppa statistiken i Tyskland

 1. Tydligen önskar sig väljarmajoriteten i Europa detta…
  En dekadent världsdel med dekadent befolkning.
  Svårt att se någon framtid för denna del av världen. I alla fall för nuvarande kultur.

  Gillad av 2 personer

  1. Man får väl hoppas att alla ni som ännu dröjer er kvar på denna lilla berikade halvö ni kallar Europa på baksidan av Asien en dag kommer att förstå vilka ni röstat på.

   Gilla

 2. Här Jenny och ni andra har ni ett smakprov vad som komma skall;
  https://www.stopworldcontrol.com/
  Man blir nog inte densamma efter att ha plöjt igenom detta!
  Hjärntvätt med experimentella s.k. vacciner pågår i stor skala. Om du har vaccinerat dig med mRNA ingår du just nu i vad läkemedelsbranchen kallar fas 3 eller 4.Sug på den karamellen, du är reducerad till en labbråtta.
  Sprid innan det är försent, sätter dom nålen i småbarnen kan vi hälsa hem, låt dom aldrig göra det!

  Gillad av 2 personer

 3. För att skönmåla tillståndet kan man väl säga som så att EU-politikeradeln har öppnat sina hjärtan och att kvinnor numera får mer uppmärksamhet, samt att andra länders våldtäkter sannolikt har minskat. Det senare är bra om man inte är rasist och därför har medkänsla med andra folk. Att man har flyttat problemet till den egna bakgården kan man strunta i ett givetvis och be till gud att man klarar sig. Är man positiv så löser det sig nog, sade han som sket i vasken.

  Men det kan också vara som så att radikalfeminismens Metoo har lett till att fler kvinnor anmäler sådant som förr gick under en annan benämning, men idag kallas våldtäkt, samt att inte enbart skyldiga vita män drabbas, men även oskyldiga utländska män, som fåtalet psykopatiska lfeminister då kan göra sig en liten hacka på också, t.ex. om de har ett drogberoende och kissar på stadshotellens mattor och blir petade, p.g.a. elaka taliban-lika vita mäns härskartekniker.

  Det kan också vara så att alla inhemska män är skyldiga p.g.a. sin identitet, medan utländska icke-vita män är helt oskyldiga. Vita medelålders män = brutalitet och rasism, Utländska män = oskyldiga barn (och potentiella älskare för att djävlas med de vita männens härskartekniker förstås). Så enkelt kan det vara i hjärnan på godheten.

  Gillad av 1 person

 4. Jag misstänker att de siffrorna grundar sig på massa falska anmälningar från kvinnor som i ett svagt ögonblick låtit känslor ta överhand och där de efteråt ångrar sig. I de fall där en påstådd gärningsman har utländskt påbrå och kvinnan är etniskt vit ligger nog rasism bakom. Nä,jag tror att endast ett fåtal fall är riktiga våldtäkter vid en kritisk granskning.

  Gillad av 1 person

  1. Att samma mönster återfinns vid framtagning av rapporter i flera andra länder, däribland våra nordiska grannländer måste väl vara en slump och säkert är det hundratals rasistiska kvinnor som fuskanmäler alla dessa män, så måste det vara. 🥴

   Gilla

   1. Det är säkert så att vita kvinnor är överrepresenterade som ”offer”. Slampor som dricker sig fulla och inte vet vad de gör. Uppdrag granskning har ju haft ett reportage om en kvinna som utan någon som helst teknisk bevisning hävdar att hon blivit våldtagen. Hon var så full så hon minns inget heller. Vita slampor. Jag upprepar Vita slampor som hävdar våldtäkt på obefintliga grunder.

    Gillad av 1 person

  2. ”Uppdrag granskning har ju haft ett reportage om en kvinna…”
   En fluga gör ingen sommar eller har du hört om Bellman, tysken och dansken..?

   ”Jag misstänker…” ”Nä, jag tror…”
   Dåligt med fakta där. Klart ovetenskapligt skulle forskaren säga.

   Gilla

  3. Hjältejournalisten Assange råkade ut för fenomenet med råge. Först pippade dessa groupies med honom utan kondom och sedan ändrade de sina vittnesmål för att få igenom sin vilja och få fördelar av det. ”Kvinnor kan”, brukar man säga… men det är inga hederliga medkännande kvinnor som kan göra så här mot andra människor. Misstanken om psykopati är överhängande. Vi män måste definitivt se upp med vilken kvinna vi går i säng med.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s