Berlinpolisen använde våld mot fredliga demonstranter – en person avled under protesterna

I helgen som gick skedde återigen stora demonstrationer i flera länder mot såväl coronarestriktioner som tvångsvaccinering, bland annat i Frankrike och Tyskland där tusentals demonstranter vädrade sitt missnöje mot politikereliten som på oklara grunder stryper deras rätt till frihet.

Både svensk och utländsk media har för vana att klassificera demonstranterna som ‘högerextrema” och ”konspirationsteoretiker” – något man bland annat kunde läsa i Aftonbladet i går när man hängde ut personer med namn som sägs styra den svenska falangen, trots att deras politiska hemvist spänner från höger till vänster, där många dessutom är politiskt obundna. Men syftet är uppenbart – krossa alla oliktänkande och häng ut dessa som knäppgökar för att undvika att den stora massan ska börja ifrågasätta bilden de matats med dag som natt.

Hur vore det om journalisterna kunde ägna sig åt att hänga ut de politiker och tjänstemän som ägnar sig åt maktmissbruk i Sverige och EU istället? Men det är väl för mycket begärt att de ska göra sitt jobb!

Berlinpolisen visade sig vara särskilt brutal under protesterna i Tyskland med kroppsvisitationer samt pepparspray och i en medborgarjournalists video ser man hur fredliga demonstranter i alla åldrar- inklusive barn våldsamt förs bort och hur en cyklist slängs i marken. Dussintals människor arresterades och en demonstrant som brottades ned på marken kollapsade under arresteringen samt avled kort därefter på sjukhus.

Det rapporteras om att demonstranterna ska ha attackerat polisen, men ögonvittnen berättar om hur manifestationen framförts på ett fredligt sätt. Noterbart är också att denna förbjudna demonstration inte fick tillstånd att genomföras, medan myndigheterna en dag tidigare gett tillstånd åt en Gay Pride-marsch i staden.

#hycklare

Berlin police use extreme violence against anti-jab protesters – one dead

6 reaktioner till “Berlinpolisen använde våld mot fredliga demonstranter – en person avled under protesterna

      1. Nej – det ser ut som diktaturen Sverige, eller diktaturen Tyskland. Länder som hårdhänt styrs av en feodal-klass av fackföreningspampar, politiker, byråkrater, mediabaroner och journalister. Länder som Ryssland och Kina revolterade mot sina feodalherrar och avsatte dom. Man undrar när Sverige skall utvecklas så långt.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s